Anladık sistem otomatik atıyor bu etikete ama siz de düzeltmiyorsunuz😒
Eşini/sevgilisini aldatmış biriyle birlikte olur musunuz?
Anladık sistem otomatik atıyor bu etikete ama siz de düzeltmiyorsunuz😒

Detay yok. Gerekirse yorumlarda yazarım😄
Şimdi doğru söylemek gerekirse, buna engel olamayız, geçmişe bakarsak geleceğe adım atamayız. Aldatmak doğru değil Allah şaşırtmasın kimseyi ama, insanları geçmişi ile yargılamamak lazım, önemli olan benimle yola çıktığı saatten sonrası. Kimse yargı dağılmasın yapmam diye yapar , kınayan kınadığını yaşamadan ölmez, o yüzden Allah her halde olana yardım etsin, doğru yola çevirsin diyelim.
O yüzden geçmişi önemli değil benden sonrasına bakarım diyen kadınları anlamıyorum bazen… Birkaç hafta önce buna benzer bir soru sorulmuştu.. Sevgilinizin geçmişi önemli mi diye herkes hayır önemli değil demişti şimdi bu soruda asla aldatanla olmam deniliyor.. Bizim insanımızın çok boyutlu düşünememe sorunsalı var 😄
Gayette güzel oluyorlar da o yüzden 😄
Rica ederim.
Bu sitenin algoritmasına hayranım bide beğenmişler bu etikete sokmuşlar o kadar bot getireceklerine bunu düzeltsinler loo Eşini aldatmış ve sevgilisini aldatmış birisiyle olmam
Adminlere de gerek yok. Botlar herşeyi yapıyor nasılsa. Boşuna para veriyorlar bunlara loo💁
He loo
İhanetin affı olmaz olursada bende olmaz. Eğer kişilik karakter olarak daldan dala sekeceksen dünyaya getirilmiş hiç bir varlığın duyguları ile oynama hakkı kimsede yok. Rabbim dostumu ve düşmanımı dahi esirgesin. Herkes dengine düşsün 🙏
Amin
🙏🙏
Cevap
34Cevap
Bence hayatta olmaz. Aldatmaya bulaşmış birini yanına bile yaklaştırmamalı insan
Aynı filmi ben de yaşayıp ateşlere mi atlayayım? Kalsın. Aldatan erkeğin üstünü çizerim.
Öff çok havalı go girl😄❤️
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Hangi kadın/erkek ben daha önce birine ihanet etmiştim der ki? Başkasını aldatmış olan biri benide aldatır sonuçta karakter yok
Aynı çevreden senden önceki ilişkisini biliyorsun. Birinin bitimi ve diğerinin başlaması eş zamanlı oluyor. O şekilde düşün😄
Sevgili olmayı veya evlenmeyi bir kenara bırakalım, öyle birine ben günaydın bile demem :))
Öyleyse cevabım hayır
Beni de aldatabiliyor mu diye heyecan potansiyelini görmek için tercih ederdim 😅
Ahaha
Kimse yeni bir ilişkiye başlarken kolay kolay, ben eşimi/sevgilimi aldattım demez. Dediyse temkinli ol yoksa sana da boynuz takarım demek istiyordur.
Peki ben olur muyum? Bana anlatırsa herşeyi olurum evet.
Bende oldu , sonra volkan gibi kurtcu dukanina geri donmek istedi. 🖐 avucunu yalladi..
Asyalar ölmez, şekil değiştirir 😄
Hahahahaha😆😆 tessekur ederim😆
Rica ederim 😇
Gecmisiyle ilgili dogru soyleyip soylemedigini nerden bilcem ki? Birebir sahit olmussam, sonrasinda bizim aramizda bisey olacak gibiyse guvenmem zor olur muhtemelen kisa surer ama olmaz demem
Hayır beni aldatmış olursa ilk başta ikisinide ölduru@m ve sonrasına bakarım
Ama benim evleneceğim kişi tabikide beni aldatmaz 🙂🤗
Asla diyemiyorum, ama oyle bir insan karsima cikmasin lutfen.. Tek bildigim kim hata etti ise pisman olur ve insallah ayni hatayi tekrarlamaz.
Hayır mümkün değil direk gözümde abaza olur öyle biri sevgili olmam en fazla takılırım sonra yol veririm zaten.
Olmak istemem ama kimse de demez yani ben geçmiş de eşimi sevgilimi aldattım diye
Allah korusun yapmam yapılmasını da istemem
Evet olurum çünkü aldatmış olması tekrar aldatacağı anlamına gelmez
Aldatma olasiligi daha yuksektir ama
Yeryüzünde bu kadar insan varken Allah öyle birini yazmasın, yazdıysa bozsun
Eşini aldatan birine aşık oldum kendimi aşkın ortasinda buldum. Nasil oldu hala hiç bilmiyorum
Kocasını benimle aldatan onlarca kadınla beraber oldum oluyorum 😆😆
Töbeler olsun korunun bari de milletin soyu sopu karışmasın
merak etme korunuyoruz
Bir insanı aldatmak bu dünyada yapılabilecek en büyük k@hpeliktir, yaşarken öldürmek umudu geleceğini çalmaktır bu tarz insanlarla selam bile vermem.
Alışmış kudurmuştan beterdir bir kez yapan yine yapar illaki, büyük konuşmayayım ama olmamaya çalışırım
Kaşınıyorum
Hayır. Ben böyle işler peşinde birisi hiç olmadım. Benim gibi olsun
Bunu kendisi söylerse tabiki olmam ama söylemezse nerden bilcez.
Aldatarak gelen kişinin sadık kalacağını düşünmek ne kadar mantıklı
Öyle birisi ile olmam.
Cinsel anlamda olabilir ; uzun erimli hayır.
Söylemez ki kimse aldattım diye
Tek gecelik olur heralde
Sen Alnıma yazma tercihlerime iliştirme yarabbiii.
Can cikar huy cikmaz istemem
Sadece seks için, gonul ilişkim olmaz
Beni de aldatsın diye mi 😏gerek yok 😃
Eski sevgilisine yapan size de yapar unutmayın
Olurum, oldum da..
Büyük konuşmamak gerek ama olmak istemem.
Hayır hiç istemem, Allah korusun
Hayır, asla olmam. Ona yapan bana da yapar.
Sen aldatmış biriyle olurmusun miden geniş mi o kadar
Sorunun saçmalığı. sen olurmuydun?
Olmazdım ama olanları görüyorum sıklıkla👀
Olanlara helal olsun diyelim o zaman. mide meselesi
Sen niye sinirlendin bu kadar mis gibi soru işte🙄
Oradan bakınca çok sinirlenmiş gibi mi görünüyorum ))
Saçma dedin soruma😒
Yani mantıklı olarak hiç kimse aldatılmak istemez. aldatan bir insan bunu tekrar yapabilir ve hiç kimse böyle bir durumun içinde olmak istemez diye düşünüyorum. bile bile böyle bir insanla birlikte olan kisi farklı sebeplerle birlikte oluyordur diye düşünüyorum.
Tabiki. Her sorunun altında düz mantık aramayın burada. En azından benim sorularımda aramayın. Soruyu sorarken asıl amacım o konuyu düşündürmektir çünkü cevap bulmakdan ziyade. Sizin mantıkla düşünürsek zaten soracak soru da bulamayız💁
O zaman saygılar.
Kadın mutsuzsa mutlu etmek için birlikte olurum
Yok ya onu aldatan beni de aldatır ne gerek var
ben kız değilim olmam
Olmam sıra bana da gelir
Hiç işim olmaz
Olmam
olmayabilirim
hayır
tabiki de hayir
Aldatmışsa olunmaz
Asla ona yapan bana da yapar
Bulaşmam bana yapabilir
Kesinlikle olmaz.
İstemem
Olurum evet
Genislik konya ovasi kadar
@ezcaanrijwaaa aldatan biri düzelemez mi?
Duzelse bile ne degisecek sonucta aldatmis ihanet etmis ne malum sanada biynuzu takmayacagi
@ezcaanrijwaaa hiç aldatmayan bile aldatıyor o ne olacak?
Evet bu dogru ama aldatmis birini sen nasil seveceksin icin nasil alacak onu en ufak seyde suphelenmeyecek misin ondan
@ezcaanrijwaaa güven meselesi büyük konuşmamak gerek.
Senin hayatin senin kararin ama sahsen ben istemem
@ezcaanrijwaaa olabilir tabi
Geçici
Sebebine bağlı
Aldatmanin hic bir sebebi olamaz ihanet ihanettir
Hayır olmam
Hayır.
Hayır.
Umarım olmam
Aslaa
allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?