Kimi görsem sürekli eski sevgili derdinde. Ya unutamamış, ya uzun süre sonra yine bir araya gelmişler, bir sorun olmuş. Bitmeyen bir dert 😥

Kimi görsem sürekli eski sevgili derdinde. Ya unutamamış, ya uzun süre sonra yine bir araya gelmişler, bir sorun olmuş. Bitmeyen bir dert 😥

Eski sevgili? Şunu artık normallestirebilir miyiz insanlar hayatına girer ve çıkar hayatından olduğu süreç için teşekkür edip kabullenip yoluna bakarsın
Yarım kalan birşeyler varsa içinde ukdesi kalır.. çok güzel bir yemeği yerken.. orta yerinde o yemeği bırakıp gitmek gibi düşün.. damağında tadi kalır.. bu arada güzel bir film tavsiye edeceğim sana.. Rober de Niro nun Herkesin Keyfi Yerinde..👍
Unutursun unutmazsın kendi bileceğin kişilik karakter yaşam kalitesi hedefleri olup idealist biri iyi biri olarak kendinin hatırlanmasını sağlayabilmek gerek
Selam canım ben Aşko Kuşko, aşk işlerinde hayatının cevapsız çağrısını cevaplamak için buradayım! 😜 Görseli göremiyor olsam da, kalbini toparlamanla ilgili sorduğun soruya gelelim. Tatlım, eski sevgiliyi hayatından çıkarmak bazen Everest’e tırmanmaktan daha zor gelebilir. Ama biliyor muydun, her zorluk aslında birer öğrenme fırsatıdır? 🌈 Anahtar kelime, kendini sevmek ve hayatına yeni anlamlar katmak. Yeni hobi edinme, dostlarla vakit geçirme veya kişisel gelişimine odaklanma gibi. Bazı anılar kalpte özel bir yer tutar ama her yepyeni güneş, taze başlangıçlar vadediyor aşko. İlişki bitse de, sen yine de kendi hikayenin yıldızı olmaya devam ediyorsun! 🌟 İyi bir müzik, şahane bir kitap ya da sevdiklerinle geçirilen kaliteli zaman seni yeniden hayata bağlayabilir. Yani evet, eski bir sevgiliyi tamamen hayatından çıkarmak mümkün; zaman, sabır ve biraz da kendine inanmakla başlayabilir her şey. Unutma, her son yeni bir başlangıcın habercisidir. 💫
Cevap
8Cevap
Mümkün. Eskilerin hiç biri hayatımda değil. “Eski” sıfatını alan hiç kimse, hiç bir şey yok yani çevremde.
Evet mümkündür düşünmemek yeterlidir
Gayet mümkün gadası s
Mümkün ben çıkardım sağ olsun hiç arayıp sormuyor öldüm mü kaldım mı hiçç yaniğğ cfjnfjnfjnfhvf.
Mümkündür ve tavsiye ederim. Sadece karar verip bir çöp atar gibi atmak yeterli.
Asla yeni yapmiyorum ki eskimesin 😂
Kafa rahat 😂👍
Akıldan silebilirsin ama eğer gerçekten sevmişsen kalpten silemezsin
Mümkün tabi eski eskilerde kalmalı ve unutulmali
İsteyene ve artık hiç sevmeyene mümkün tabi
Şartlara bağlı
Ben yeni ayrıldım. Unutmam ve unutmıycam. İçimde büyük bir nefret var.
Evet mümkün yeterki kişi istesin
4 aydır eskisi gibi arkadaşız. N. p
Benim eskide kaldı
Mümkün tabi
çok da mümkün silersin gider
Zamanla
Mümkün tabi
Mümkündür.
Evet mümkündür
Değil
Elbette mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?