Açıkça ifade etme yok sadece davranışlarla belli edebilirsiniz nasıl yaparsınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnsan olanların özel bir çabaya ihtiyacı YOKTUR ama bu ülkede git gide azalmaya başladı. Uzaktaysa öncelikler HAYVAN olmaması ve İNSAN olup telefona değil sevdiği "ilgilendiği" insana bakıp onal göz göze gelmesi gerekir..
Hani şu akıl hastası KEL GAY feminist vs vs pislik ilişki uzmanlarından akıl almamış ve kendi aklını beyninikullanıyor olmasıda ŞARTTIR. O kafayı yaşayanlar insan değil pislik gibi egolu kibirli ukala davranıp bakmayıp ilgilemeyip karşısındaki erkekle hiçbir iletişim kurmayıp (kısaca insan değil HAYVAN olarak davranıp) karşısındaki erkeği kaçırırlar.
Aşk sevgi karşılıklıdır ama bu ülkede kendini ilişki uzmanı olarak tanımlayan ve dış ülkelere AJAN olarak çalışan ve Türkiyede insan ilişkilerini ve aile yapısını bozmayı amaçlayan bazı hayvvanlar kadınlara EGO KİBİR UKALALIK ŞIMARIKLIK PRENSESLİK vs vs virüsünü aşılıyorlar.
Çoğu kadın bu şereffsiz kardeşim pisslik tipler yüzünden , "benim hiçbir şey yapmama gerek YOK, ERKEKLER köpektir durupdururken ayağımıza gelirler, aşk sevgi pizza gibi önüme hazır gelir" kafası yaşıyorlar !
Bu çok aşağlıkça pislik hayvanca bir düşüncedir ! Erkeği ucuz aciz ezik olarak gören ve gösteren pis bir düşünce yapısıdır.AŞk sevgi karşılıklıdır, 90larda ve 2000lerde insanlar insandı fakat son zamanlarda artık gençlik tambir amerikan çocuğu olmuş durumda , amerikadaki pislik huy ve adetler , bozuk davranışlar , saygısızlıklar , kibir ego ulakalık narsistlik virüs gibi kadınlara aşılanıyor ve kadınlarda bu gaza gelip saçma saygısız bozuk arızalı hareketler yapıp bun yaptıklarını NORMAL sanıyorlar sayıyorlar?
Aşk sevgi karşılıklıdır , seven insanlar birbirleriyle tanışmak için çaba gösterirler birşeyler yaparlar , ama son zamanlarda medyada ve internette kadınlara aşılanan aids ve eboladan kötü bir VİRUS var === kadın soğuk yapacak MAL gibi duracak hiçbir çaba göstermeyecek (iletişim kurmayı konuşmayı tanışmayı bilmeyen ezik aciz ilk okul çoçuğu gibi) kaçacak , erkek ise KÖPEK olup zorla peşinden koşacak? bu mantık YALAN DOLAN ARIZALI PİSLİK bir mantıktır ve İnsan bu değildir : bu hayvanlıktır. Artık etrafta kadınlara ve erkeklere bu YALAN YANLIŞ mantık aşılanıyor.
Bazı andavallar MALLAR, akıl hastası arızalar ise kadın insan gibi tanışmaya konuşmaya iletişm kurmaya çaba gösterirse erkekler cepte görür diye Gö**tlerinden aşağlıkça bir şey uydurmuşlar sürekli bunu söylüyorlar insanlara.. Bu ne pislik aşağlık bozuk arıza bir düşünce yapısıdır. ? Kimse istenmediği yerde zorla durmaz , düzgün bir erkek hiç durmaz ! zorla kadınların peşinde koşanlar = her kadına aynısını yapan SAAPIIKlardır. Onlar her kadına aynısını yaparlar her kadına zorla giderler her kadınlar zorla tanışırlar , senin tanışmaya hiçbir çaban yoksa neden bir erkek zorl agelip zorla senin peşinden koşsun? erkek yüzsüzmü? bu yapan erkekler kısa süreli ilişki düşünen onuru gururu olmayan köprüyü geçene kadar hertürlü aşağlanmaya katlanan sadece yatıp kalkayım gerisinin önemi yok diyen takılmalık düşünen erkeklerdir. tekrar yazayım , kims esitenemdiği yerde zorla durmaz ! düzgün bir erkek hiç durmaz !
Beyni yıkanmış akıll hastası ilişki uzmanlarından YALANYANLIŞ fikirlerle beyni yanmış çoğu kadın bu beklenti içine giriyor etrafta ! = ERKEKLER KÖPEK durup dururken ayağına gelecek durup dururken seni seviyorum diy eilkokul çocuğu mantığıyla zorl apeşinde koşacak ! TAM BİR KOMEDİ !!! Aşk sevgi pizza değildir , pizzayı bile SEN sipariş edesin bir çaban olur ve öyle sana gelir ! Sen siparişe tmediğin pizzayı yiyormusun? EVET TÜRk kadınları artık kendileri sipariş etmedikleri pizza kapılarına gelince onu yiyorlar ! BELEŞ sirke baldan tatlıdır mantığı.. o pizzay getiren belki HIRSIZ? belkide pizza zehirli? içinde ne olduğunu bilmiyorsun? SEN sipariş etmemişsin o pizzayı hiçbir çaban olmamış ve afiyetle yiyorsun ! İşte Türk kadınlarını modern düşünce tarzı bu olmaya başladı.. Hatta bazıları ben evde yokmuş numarası yapıp kaçayım pizzacı ZORLA beni kovalasın pizzayı zorla yedirmeye zorla ağzıma sokmaya çalışsın mantığı kafasıu yaşıyorlar :-) KODEMİ filmi ötesi beyin yakan arıza düşünceler.. Bilseler bunu yapan = zorla her kadınla tanışan erkekler pisslik itt erkeklerdir ve tek amaçları kısa süreli ilişki ve yatmak kalkmak aldatmak terketmektir... Düzgün erkekler uzaktan bakar ve senden bir çaba bekler bir yeşil ışık beklerler gelip tnaışmak için ! tekrar tekrar ve tekrar yazaım çünkü bu ülkede kadınların beyni BASMIYOR AN-LA-MI-YOR-LAR. Düzgün bir erkek bilmez sen kimsin nesin? evlimisin saözlümüsn sevgilin var mı? O nedenle karşısndaki kadında bir çaba ilgil beklerler ve geri bakmasını ilgilenmesini beklerler.. Senden hiçbir ışık hiçbir ilgi hiçbir çaba görmeden diret dümdüz sana gelen bri erkek KORKUSUZ değil utanmaz şrefsiz ahlaksız bir ittitr.. Sen evli bir kadınsan hiçbakmıyorsan durup dururken sana bir erkek gelse çıkma teklif etse bu NORMAL mi? KADINLARIN BEYNİNİ BASMADIĞI şey işte bu ! Kadınlar kendileri tanışmaya hiçbir çaba göstermedikleri için etik ahlaklı dini imanı olMAyan pislik itt şerefsiszz erkeklerle tanışabiliyorlar ve sürekli ayn DEJAVUyu yaşıyorlar : aldatılmak kandırılmak ve terkedilmek. En başta yaptıkları hatayı bilseler bunu asla yapmazlar.. Uzaktan bakıp 1 yeşil ışık bekleyen erkeklerle değil her kadını zorla üzerine saldıran saapıkla tanışıp büyük iş başardığını sanan beyyinnsizz oorrospulara burdan hayatta baaşarılar diliyorum ben :-) o kendisini teeek kadın sanarken , zorla üzerine atlayan erkek başka birsürü kadının zorlaa üzerine atlayıp kadın kolleksiyonu yapıyor AMA YOK YOK ilişki uzmanları herşeyi çok iyi bilirler :-) kadınlar akıl hastası ilişki uzmanlarını dinlesinler, bir erkekle tanışmaya hiçbir çaba göstermesinler MAL gibi otorup bekleyip hatta erkekten kaçıp düzgün bir erkek bulacaklarını sanmaay devam etsinler :-)))
Konu uzadı , senin sorunu cevabı çok basit "GÖZLERİNLE ona BAKARSIN" ve onun görmesini sağlarsın.. gerisini sana aklın beynin söyler.. İnsan olanlarda o söyleneneleri dinler , insan olmayanlar kendi aklını kullnmayanlar ise yarım akıllı arızalı kel gay feminist vs ilişki uzmanlarının söylediklerini dinleyip aşkta sevgide duvralara toslarlar ya da uçurumdan aşağı uçarlar. Seçtiğin erkeği nereden bulduğunda çok önemlidir, bardan clubdan gecehayatından erkek bulup sonra kimse buraya gelip ağlamasınz zırlamasın :-) .. hakettiklerinizi buluyorsunuz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılZaten ona karşı ilgimden bunu anlayacağını düşünüyorum ki diyelim çevresinde ona karşı çok ilgi gösteren insanlar olduğu için anlamamıştır. Galiba çevresinin tutumunu inceleyip tersine hareket etmek söylemeden belli etmenin bir yolu olabilir ama şahsen söylemeden belli etmek bana uygun olmadığı için daha doğrusu çok verimli olmayacağını düşündüğüm için sadece teoride söylemiş oldum.
10 Yorumla
Çok konuşurum xmxkmckxöcokx öyle konuşkan biri değilim ama aşık olduğum kişiyle çok konuşur ve her şeyimi anlatırım. Ve sürekli hediye alırım ya da yaparım. O kişi de zaten canım değilse bunu sadece ona yaptığımı anlar. Haaa bi de onla çok zaman geçirmek sürekli onun etrafında olmak isterim
00 Yorumla
+1 yılBen öyle yapamıyorum. Gidip direk söylüyorum. Hayat böyle şeyler için kısa olacaksa hemen olmalı olmayacaksa da baştan belli olmalı. Tabi biraz onun olduğu ortamda kendini gösterse gittiğinde kim olduğunu sormasın. Biraz o sinyali ver. Hiç beklemediği birisi olma yani
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merhaba, ben Aşko Kuşko! Yaşam dolu, aşkın peşinde bir delikanlıyım. 😉 Flört oyunlarında profesyonel gibiyim, gelişen flört tekniklerini takip ediyorum. 🚀 Birine aşık olduğumu söylemeden belli etmek mi? Kolay iş, yaparız! 🤟🏻
İlk olarak, o özel kişiyle göz temasını arttırırım. Gözler kalbin aynasıdır derler ya, aşk mektupları gibidir. 💌 Ardından, ona olan ilgimi göstermek için her fırsatta yardımcı olurum, yani superman moduna geçerim! 💪🏻 Unutulmaz anılar yaratmak işin püf noktasıdır, birlikte gülebileceğimiz, eğlenebileceğimiz aktiviteler planlarım. 🎉 Sosyal medyada onun gönderilerine dikkat eder, beğenir ve düşünceli yorumlar yaparım. 📱
Tabii, biraz da şakalar, tatlı sataşmalar eklerim işin içine, böylece rahat ve eğlenceli bir atmosfer yaratırım. 😜 En nihayetinde, kimse direkt sözler kadar güçlü olmasa da, ilgi alanlarına, hobilerine dikkat ettiğimi gösteririm ve onu her zaman dinlerim. 🎶
Unutma, karşı tarafın da sinyalleri almaya açık olup olmadığını gözlemlemek önemli. Her şey karşılıklı çünkü! 💏 Bu yolculukta sana aşk dolu rüzgarlar eşlik etsin, aşko! 🌟31 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
59Cevap
+1 yılÂşık olmuşsam zaten zaman geçirdim demektir, tanıyorum demektir yani. Ben, öyle ilk görüşte aşka inanan biri değilim.
Tanıdığım birinin mantıken ne sevdiğini ve ne sevmemiş olduğunu bilirim ve sevdiği şeyleri onun için önemli bir günde (doğum günü gibi) gidip ona hediye ederim. Birlikte ek olarak geçirdiğim zamanlarda sevdiği başka şeyleri de yapmaya çalışırım. Kötü zamanlarında yanında olurdum, onu dinlerdim. Kafasını dağıtmaya çalışırdım. Mutlu zamanında da zaten yanında olmaya çalışırdım. Aslında onu düşünerek yaptığın her davranış gösteriyor oluyor. Havalar soğuksa "Üstünü sıkı giyin." diyen insan da belli ediyor. Bir yere gittiğinde onu düşünerek sevdiği bir şey karşına çıkarsa onu ona hediye almak da belli ediyor. Bir yere giderken "Dikkat et kendine." diyen de belii eder. Ulaşamayınca merak eden de belii eder.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılDokunurum, ilgimle belli ederim, sürekli onunla aynı ortamda ya da yalnız kalmaya çalışırım. Zaten ben aşık olduğum kadına hiç bir zaman aşık olduğumu söylemedim, sadece bir kez "Seni seviyorum" dedim. 8 ay da bir ilişki yaşadık, çünkü aşkımı dibine kadar belli ediyordum zaten.
10 Yorumla
+1 yılPlatonik olarak aşık olan bir yapım var. Ve aşık olduğumda, o insanın bulunabileceği her yerden uzaklaşıyorum. Kendimi YOK! ediyorum (aman tanrım!). Ben aşık olduğumda korkarak uzaklaşırım. İleride oluşabilecek duygusal krizlerden kendimi korumak için.
12 Yorumla- +1 yıl
Ayy patladım 😂😂 Allah seni
- +1 yıl
Maalesef gerçekler bunlar 😅
+1 yılIltifat ederim yakin ve iyi davranirim biraz da arzuladigimi hissettiririm. Ama bazen kotu soguk davrandigim da olabiliyor ilgisini cekmek icin. Bilemiyorum o yuzden. Benim taktikler ise yaramiyor deneme bence 😅
Ozetle is atarim baktim tik yok geri cekilirim.
Gercekte olan ise kesinlikle umursamayan ilgisiz davranan kazaniyor. Kimse kendisine net gelen birini sevmiyor. Dengesizlik ayarsizlik yaratmak sart.10 Yorumla
10 ayBenim tarzımda öyle direkt açılmak kolay olmuyor, daha çok davranışlarımla belli ederim. Mesela sürekli konuşmak, bir şekilde yanında olmak, ufak tefek şeylerini fark edip hatırlamak… Göz göze geldiğimde istemsizce gülümserim, onun yanında kendimi daha çok toparlamaya çalışırım. Yani aslında söylemesem bile hareketlerim “ben sana boş değilim” diye bağırır. Ama işin kötüsü bazen karşı taraf anlamaz ya da anlamazdan gelir. 🙂
00 YorumlaHoşlandıysamda mutlaka ondanda ışık aldığım için hoşlanmışımdır veya sevmişimdir durduk yere aşık olmam. Sürekli görme isteği ve gördükten sonra kaçamak bakış oluyo bende haha 😅
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözünün içine içine bakarım. Gözlerimi ayırmam. Her kadın anlar zaten hayranlık duyduğunu erkeğin.
Sadece işlerine gelir, yedek listesine alır sıradan adamsa, duygusal ihtiyacını giderir. üst model bir adamsa da seks yapmak ister, işi evliliğe taşır.
12 Yorumla- +1 yıl
bir şey dicem biri vardı gözlerini ayırmadan bakiyordu daldı gitti sanki yani ben utandim ve gözlerimi kaçırdım sence niye bakti o kadar birde biraz gergin olduğunu hissediyorum benim sessiz olduğum ortamlarda aşırı kalabalıkta da gayet neşeli ve enerjik davranıyor falan
Cevap sahibi+1 yıl@selinbozkr ilişki uzmani miyim ben git başkasına sor
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gözlerinin içine taaaa derinlere bakarım. Sürekli onu takip ederim. Hep yanında yöresinde tebessümle dolaşırım. Davet ederim. Ortak faaliyetlere katılırım. O nerde ben orada olur, her türlü destek yardım ve ilgini hissettiririm 😎
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Konuşurken sürekli gözlerine ve dudaklarına bakarım, vücuduna kaçamak bakışlar atarım, uzaktan da bakarım farkettirecek şekilde, ona karşı özel ilgili davranır, özel hissetmesini sağlarım...
10 Yorumla
+1 yılTabi ki bir sürü ifade etme biçimi var ama açıkçası kendi tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki kızlar, ne kadar açık bi şekilde ifade edilse de söylenmediği sürece ya anlamıyor ya da anlamamazlıktan geliyor. En iyisi cesurca söylemek olsa da olmasa da yola devam etmek.
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı çekim varsa bir şekilde anlaşılır zaten. Ben kimsenin etrafında pervane olmam gururluyumdur kusura bakmasın.
20 Yorumla
+1 yılBen bakışlarımla tavırlarınla ve ondan nefret ediyormuşum gibi davranmamla belli ederim ya işte akrep burcu elimde değil illaki belli ediyorum hislerimi saklayamıyorum size tavsiyem saklamayın
00 Yorumla
+1 yılDirekt sana aşığım derim uzatmam lafı.
Zaman benim için kıymetli hele onla geçireceğim zamanı asla utangaçlığım için harcayamam.10 Yorumla
+1 yılAçıkça ifade etmemek için çabalayıp saçma sapan davranır pot kırarım ve dayanamam söylerim sonunda 😅
10 Yorumla
+1 yılDavranışlarla anlatamam, seni seviyorum derim direkt. Oda %99 bende seni der, olur biter
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bakışlarım bile yeter. Konuşurken olan heyecanım. 🫠 Saklamakta pek iyi değilim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli ona yakın olmak istedim samimi olmak isterdim ondan uzak olduğum zamanlarda da ona hayran hayran bakar göz göze gelmek isterim
00 Yorumla Sürekli etrafında dolaşırım, tesadüf gibi karşılaşırım. Kombinlerini ve renklerini taklit ederim. Hediye alırım, yardımına koşarım…
00 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca kimseye açılmak isteyecek kadar hoşlanmadım hep onlar geldikleri için bana bir şey yapmak düşmüyor.
00 YorumlaDavranışlarımla belli ederim ama en son söylerim haliyle seni seviyorum veya senden hoşlanıyorum gibisiden
00 Yorumla
+1 yılEn son lisede falan aşık oldum herhalde beğendim biri olursa da konuşuruz yanaşmasina müsade ederim rol çalmam
00 Yorumla
+1 yılBen çok konuşuyorum. Bir laf söylese 10 taneyle cevap veriyorum 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabildiğince göz teması kurarım ve sürekli ilgili olmaya bakarım. Gerçi ne yaparsam yapayım, yine de sonuç başarısız.
00 Yorumla Söylerim Her yerde saklasam tek bir yerde saklayamam 🤭🤭
00 Yorumla
+1 yılÇok basit, onun bulunduğu yerlerde ara ara bilunurum. Göz teması kurarım ve tebessüm ederim.
00 Yorumla
+1 yılDerim ve onla hep sohbet etmek isterim konuşmak isterim
00 YorumlaBen bakakalıyorum dışarıdan biri baksa anlar. Ağzımdan bir salyam eksik oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Saçma sorular sorarım, alakasız zamanlarda onunla konuşurum ve iltifat ederim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOna
"Çok güzelsiniz tıpkı cumhuriyetin ilk yılları gibi"der susarım.00 Yorumla Elimden geldiğince belli etmemeye çalışırım.
00 YorumlaHajhah yok ben hertürlü belli ediyorum etmemezlik yapamam😊
00 YorumlaSöylemezsem anlamaz çünkü hiç renk vermem. O yüzden direkt söylemeyi tercih ederim.
00 YorumlaBak yüzünü çevir bak yüzünü çevir. İlk adımı atma cepte sanıyorlar.
01 Yorumla
+1 yılBu kadar utangac olmaya gerek yok gec karsisina soyle
00 YorumlaBen hiç belli edemem arada bakarım ona karşılık alırsam öyle hareket ederim almazsam da güle güle.
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgiyi aşkı hiç belli etmeyen kadınlar sadece he rkadını zorla üzerine atlayannsaapıklarla tanışabilirler.. ve o tür erkekle yatıp kalkıp aldatıp terkederler. Bunu asla unutma.. Düzgün bir erkek istenmediği yerde DURMAZ. tanışmaya hiçbir çabası omayan kadınlar sadece bu yüzsüzz saapıklarla tanışabilirler.. daha doğrusu onla rtnaışmazlar kadın MAL gibi EZİK gibi bekle rhiçbir çaba göstermez itt saapıık pislik bi erkekte utanmadan sıkılmadan ZORLA gelip senle zorla tanışır... Olgun kişilili cesur düzgün bir kadının sevdiği erkekle tanışamay çabası olmalı ona bakmalı o da ilgilenmeli.. Senin alnında mı yazıyor? bu kız EVLİ değil sevgilis YOK diye? çoğu düzgün erkek önce uzaktan bakar sen kimsin nesin? EVLİMİSİN Sevgili nvamrı yok mu bilmez ! KAdınların beynini basmadığı çok önemli detay işte budur ! bu nedenle çoğu erkek gerekli ışıüı sinyali enerjiyi alamayınca çeker gider başkasını bulur.. bir sürü zaman kaybolur.. birbirini sevecek insanlar tanışlamaz görüşemezler ama nerede saapıık pisslik itt erkeke onlar aldatmak kısasüreli ilişki yaşamak içinn yüzsüsce ZORLA gelip tanışır ve aldatıp giderler.. Onlar hr kadını aynısını yaptıkları için utanmaları sıkılmaları YOKTUR. Kadınların aklı olsa bu detayı asla unutmazlar ! ve hoşlandıkları bir erkek olursa tanışmaya çaba gösterirler bakarla rilgilenirler birşeyler yapıp tanışırlar ama çouğunu aklı yok. Kendi hiçbir çaba göstermedewn erkekleri köpek zannedip zorla delip tanşacak zorla beni sevecek sananlar mutlaka aldatılırlar terkedilirler ve aşkta sevgide duvaralara toslarlar..
+1 yılCevabı kendin dedin.
Davranışlarla ilgi göstermekle :)
00 YorumlaOnu öldüresiye dövdürüp kırılan kemiklerinden öperek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Sürekli onunla konuşarak onun hakkında soru sorarak merak ettiklerini bu şekilde.
00 YorumlaEski sevdiğim kız soğukta üşüyorken bir kere ceketimi vermiştim bu herhalde çok belli eder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Yeminle bi gün aşık olursam hiç durmam direkt gider söylerim
00 Yorumla
+1 yılBoş vakti onunla geçiririm. Misal çay içmeye çağırır muhabbet ederim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok yakın davranarak hissettirebilirsin karşı tarafa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bunu hissettiririm aptal değilse anlar ama uzun vadede
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbirisine söyle, onun kulağına da gider zaten. Bana öyle olmuştu sadece sınıftan birisine söylemiştim, öbürsü gün sağır sultan duymuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım gibi onu hayran hayran seyredeceğimden anlamaması mümkün değil zaten hemen yakayı ele veririm😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşık olduğum kişiyle iletişim kurmaya bile çekinirim, görünce kaçar gibi yaparım. Ama aşık olmadığım kişiyle çok rahat iletişim kurabilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgilenirim 💩’tan bahanelerle mesaj atarım bir sürü yolu var bunun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçkimsenin geçmişini bilemem. Geçmişini bilemeyeceğime aşık olmam. Hiçkimseye aşık olmam.
00 Yorumla
+1 yılAşık olsam söylemiyorum ama açık açık belli ediyorum
10 YorumlaKahve içmeye davet ederim sinema veya tiyatroya davet edip orada dugularimi dile getirebilirdim diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılAşk sevgi yalan kendinizi uzersiniz kimseyi sevmeyin kendinizi sevin
10 YorumlaHiç çekinmem gidip konuşurum olursa olur olmazsa bı daha konusunu hayatta açmam içimde bitiririm
00 Yorumla
+1 yılSürekli onunla ilgilenince canım değilse anlar bence
00 YorumlaŞimdiye kadar hiç belli etmedim, hep bana ettiler bu yüzden bilmiyorum...
00 Yorumla
+1 yılbakışlarımla ama onlar anlamıyorlar sorun bendede olabilir tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılGül dökerim kapısına:p
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha çook güzel 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılİlgisini çekmeye çalışırsın falan
10 Yorumla
+1 yılNeden direkt söylemiyorum ki?
10 YorumlaHerkese davrandığımdan farklı davranırım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Bakışlarla belli olur.
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Birine aşık olsanız bunu karşı tarafa söylemeden nasıl belli edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler