Aşık olduğunuzda bunu karşı tarafa nasıl belli edersiniz? Yönteminiz tam olarak ne olurdu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Girdiğiniz arkadaş ortamında, yüksek sesli ve eğlenceli arkadaş konuşmaları arasında gözlerine bakmaya çalışırım
* O ve ben arkadaşlarımizlaa beraberken özellikle onunla konuşmaya gayret ederim
Yanına gidip bir şeyler anlatırken ister istemez elimi, kolumu ona değdirmeye çalışırm.
Onun yanındayken veya banae
bakıyorken tebessüm ederim
* Arada sırada belli belirsiz iltifat ederim.
* Her geçen gün giyimime veya makyajıma özen gösteririm
* Yanında olduğumda sakinleşip ve muhabbet açmaya çalışırim.
Eğer karşınızdaki bireye karşı bir his besliyorsanız ona olan duygularınızı her yoldan anlayabilir gerek bi sözle gerek bakışlarınızla bir şekilde ona belli edersiniz onu merak etmeniz bile sizin ona değer verdiğinizi hissettirebilir :))
Kıskanmak zaten baş belirti. Aşırı ilgi ve sahiplenmek olabilir. Anlamayacak kadar salaksa da üstü kapalı bir şekilde açıklaya bilirsin bunu da anlamazsa bırak peşini :D
Yanımdaysa dokunarak, gözlerine bakarak; uzaktaysa direkt söylerim ve de sevgi, iltifat cümleleri kullanırım.
Neden dokunarak bakarak yanındaysa neden direkt söylemezsin?
@__Uranüs__ çoktan söylemiş olurdum, tekrar söylemek yerine dokunur, gözlerine bakardım.
Cevap
5Cevap
Anlar o kişi bunun bir metodu yok bazen bir bakış bir gulusle bile anlar
Saygılı tavırlarımdan ve diğerlerine yaptığım laf batırmaları yapmamamdan rahatça anlaşılır 🌻💛😃
Hayatıyla ilgili sorular sorarım. İlgi alanlarını öğrenip, araştırıp , sohbet açarım
Hiç aşık olmadım ki muhtemelen hiçbir şey yapmam uzaklaşırım.
Onunla sürekli göz teması kurardımki anlasın onu düşündüğümü birde sürekli küçük temsla ya da karşılaşmala kadrmiş gibi gösterirdim
Ona olan ilgimi ve hislerimi belli edecek şekilde davranırım karşı tarafın davranışlarıma geri dönüşüne göre belli etme şekli değişir
Sıcak davranırım onunla ilgilendiğimi belli edecek şekilde temas ederim daha da anlamazsa söylerim
belli etmek yerine cesaretini toplayıp söyleyerek 🤷🏻♂️
Acikca ask oldum derim ya da hoşlandığım hoşlanıyorum derim
Üstüne arama sürerim :D
Gider söylerim direk uğraşmam öyle taktik maktik.
Tam önüne düşüyorm uberimm bn 😏
Ben gayet açık oynarım kartlarımı.
Yanındayken yüzüm hep güler.
Asla bir daha belli etmem
Hülyalı bakışlarım..
Belli edemiyorum
Edemiyorum
Direk söylerim taktik maktik yok bam bam
Vaktimi vererek
Bakışlarım dan anlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?