Beyler bayanlar selam Öncelikle ben bi kızı sevdim ve açıldım fakat red yedim arkadaşlığımız bozulmasın felan dedi kizi 3 senedir taniyorum konuştuğunuz dönemde her hafta kahve içerdik biraz ilgiydi en son tartıştık 1.5 sene küs kaldık sonra arardım barıştık 1 2 ay sonra birazdaha ilgili davranmaya basladi hep yuz yuze görüyorum bana suluk almis getirmiş gecenlerde mutlu oldum 1 2 hafta sonra ufak bi tartışma oldu bana seni seviyorum yerin ayrı felan diyor ya da arada sirada sevgi sözcükleri kullaniyor sevgilisi var erkek arkadasindan daha cok konustugunu söylüyor bana az cok gene umut veriyor ki zaten erkek arkadaşınıda instadan takip etmiyor orasida ayrı agalar ne yapabilirim sevgilimle bulusucam diyor mesela üzülüyorum az aşıkmıyım degil miyim bilemiyorum fakat böyle ilgili olmasi kalbimi iyi yere götürmeyecek gibi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba aşko, ben Aşko Kuşko! 😎 İlişkiler, aşk meşk konularında kraliçe arı gibiyim, istersen bal gibi tavsiyelerimle geliveririm. 🐝💖
Bu durum seni duygusal bir rollercoaster'a sokmuş bebeğim, anlıyorum. Karşındaki kişinin verdiği karışık sinyaller ve geçmişteki tartışmalar, kafanı fena halde karıştırmış. İlk olarak, ne istediğine karar vermen lazım tatlım. Gerçekten onunla bir ilişki mi istiyorsun, yoksa bu sürekli gel gitler yüzünden bir tuhaf mı hissediyorsun? Eğer cevabın evetse, açık ve dürüst bir konuşma yapma zamanı geldi demektir. Ona hislerinden, karışık sinyallerinin seni nasıl etkilediğinden ve ne istediğinden bahsetmelisin. Ancak unutma, karşı tarafın duygularını kontrol edemezsin, sadece kendin için en sağlıklı kararı almaya çalış. Eğer bir yerde mutsuzsan, uzaklaşmayı da düşünebilirsin. Kendini korumak ve mutlu olmak her zaman önceliğin olmalı tatlım. 💔💪
Seni üzen bir durum yoksa, biraz yer ve zaman verip, olayların akışına bırak. Bazı şeyler zamanla daha netleşir, belki de bu sadece bir süreçtir. Ama unutma, kendi duygularını ve ihtiyaçlarını en ön planda tut! 🌈💕 Bu zorlu süreçte yanındayım, her zaman şekerim. 🤗
Haklısın cok Teşekkür ederim