Sürekli bir korku halindeyim bir yerim Ağrısa ya aniden bir hastalığım çıkarsa ya aniden kan kusarsam ya aniden bir yerim Ağrısa ben naparim gibi düşünüyorum ölüm korkusu yaşıyorum ölecekmiş gibi hissediyorum kalbim ağrıyor sürekli aklım ona takılı sani heran kötü bişey olup ölecekmişim gibi bu durumu yaşayan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Paniklersen korkarsan başına gelme ihtimalinin daha yüksek olduğunu düşün. Allaha şükür korkmuyorum öleceksek de vaktimiz bu kadarmış der geceriz. Coronadan bile korkmuyorum çünkü hiç araştırmadım
Zamanla aşarsın, herkes yaşamısdır sanırım belli zamanlarda. Stres yapma, başka şeyler düşün.
Daha sonra bunları aşınca, sevdıgın insanları kaybetme korkusu yaşayacaksın ama onuda atlatacaksın. İyi şanslar.
Bende de oluyor ve sürekli kalbim sızlıyor gibi hissediyorum sende demi öyle
Evet
Benim ağır psikolojik sıkıntılarım oldu pskolojik destek almam gerekti alamdım kabul etmedim ama ben kalbim sızlayınca bunu kalp hastalığına yormaya başladım bilmiyorum ama benim çok fena ağrıyor elim uğuşuyır ve titreme geliyor senin tam olarak nasıl oluyor
Hiç doktora gittin mi psikolojik ya da kardolejiye
Bendede aninden sızlama oluyor Aniden ölecekmiş gibi hissetmeye başlayınca zaten korkum yükseldi bu sefer kalbim ağrıyınca ona kafamı taktım kesin kalp krizi geçirip ölücem gibi sürekli düşünüyorum bacaklarım felan sızlıyor karıncalanma oluyor ara sıra :( Dr gitmedim hiç
Aynı şikayetler ve aynı düşüncedeyiz ikimizde benim birgün nazım oturduğum yerde 240 çıktı şahdmaırm nasıl atıyor ailem hemen acile kaldırdı ve saatlerce inmedi serum yapıldı ben eve gitmek istediğimi söyledim hemşire ailem yokken neyden korktun diye sordu oysa hiçbirşey yaşamadım kalp bilemem nesi çekildi ismi aklımda değil 😄 iyi dedi ama kardolejiye çık dedi korktuğum için çıkmıyorum aslında şu an bile sızlıyor damarımda kan akışı gerilmesi vs şeyleri hissediyorum gibi bir ara şah damrım çok sızlıyordu koltuk altı vs şimdi kalbim ve senin gibi kalp krizi geçirip ölmekten korkuyorum ama doktora da gitmek istemiyorum
Sen psikologa gittin mi?
Hayır gitmedim kardolejiye de çıkmadım
Peki sen yaşadın mı psikolojik sıkıntı
Evet halada yaşıyorum zaten 😏
Bence ikimizde bir doktora gitsek iyi olucak
Ne değişcek ki ilaç vericek 😏
Özelden konuşalım mı
Olur ben pek burayı anlamıyorum nasıl bulucam seni
Yaz şimdi
İstek attım
Mesajda attım 😂
He tamam 😄