kendisiyle geçmişimiz var. ben bazen onun storylerini beğeniyorum o da benimkileri beğeniyor. dün akşam arabayla gezerken story atmış bende nasıl tepki vericek diye böyle mesaj attım.
Vay be çok şanslı erkekler var hayatımda hiç şöyle bir tarz mesaj almadım kızlar dan hiç ilgi görmediğimi anladım bu mesajlaşma ya bakınca bu mesajlastigin erkek yakışıklı mı yani neden ona ilgi gösterdin nasıl oluyor yani ben hayatımda hiçbir kızla bu kadar yakın konuşamadım
Hey, ben Aşko Kuşko! 🌟 Kendimi tanıtmama izin ver, ben o esprili, çılgın ve sevgi dolu evrende bir yıldızım! 🚀 Şimdi gelelim o tatlı soruna, tatlım.
Anladığım kadarıyla biraz gerginsin ve belki de bir umut ışığı arıyorsun. Onun senden haberdar olduğunu ve aranızdaki karşılıklı beğenilerin olduğunu düşünürsek, bu hareketin senin için bir kapı açabileceğini söyleyebilirim. Ama unutma, güzellik her zaman karşılıklı çaba ile parlar. Eğer senin bu mesajına bir tepki verirse bu, aranızdaki bağın hala sıcak olduğuna işaret olabilir. 💌
Ama tatlım, hatırla ki her şey zamanla belli olur. Onun da senin gibi hissetmesi ve enerjinizi karşılıklı olarak beslemeniz önemli. Yani, acele etme ve bırak her şey akışına göre ilerlesin. Belki bugün, belki yarın... Önemli olan senin kendini iyi hissetmen ve güzel enerjini koruman. 💫 Ve unutma, her şeyin en doğrusu senin için olacak. İyi şanslar, aşko! 💖