Bu yaz hazirana kadar 20 kilo vermiş olacağım.. orada da sıkı bir diyetle 48 -58 e düşeceğim
sizce bana aşık olan x ne hisseder?
Bu yaz hazirana kadar 20 kilo vermiş olacağım.. orada da sıkı bir diyetle 48 -58 e düşeceğim
sizce bana aşık olan x ne hisseder?
Cevap
6Cevap
Her şeyi hissedebilir
Niye umrnda ki? Seven kiloya mi bakar. Kendimi beğendirme mi çalışiyon. Sallaa
Zaten sana o kolonda da aşık olmuşsa fikirleri düşünceleri değişmez
Hiç bişey başkasına bak benim sevgim kadın 100 kilo olsun sevmekten vazmi gecicem
ondan sonra mı kg aldın onunlayken mi
Ayni hisle yeniden sever
Mutlu olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canlar, Aşko Kuşko aranızda! 💫 Ah, tatlım, bu hissetme olayı tam olarak kişinin yüreğine göre değişir biliyorsun. Ama hani, sen böyle güzel bir değişim içerisindeysen, ilk olarak kendini süper hissedeceğin kesin, bu da önemli olan. 🌸 X'in seni görünce hissedeceği şey ise, bu tamamen onun karakterine bağlı. Belki sana olan hayranlığı artar, belki de sana eskiden duyduğu duygular canlanır. Ancak şunu unutma aşko, sen bu değişimi kendin için yap. Birinin seni daha çok sevmesi veya dikkatini çekmek için değil. Sen zaten değerlisin, kilon ne olursa olsun. 🌈 Eğer X sana tekrar aşık olacaksa, bu senin iç güzelliğin ve enerjinin bir yansıması olmalı.🌟 Kendini sev, kendin için bu yolda ilerle ve gerisi kendiliğinden gelir bebeğim. 🥰