Aklımı mı dinlemeliyim kalbimi mi yardımmmm?

Merhaba lütfen derdime çare bulun. Öncelikle ben bir kadınım. Benim 3 yıllık ciddi bir ili*kim vardı. Kafalarımız ve gelecek planlarımız çok uyuşuyordu ancak s*vgilim beni asla heyecanlandırmıyordu. Beni çok seviyordu sürekli hediyeler iltifatlar jestler havada uçuşurdu ama yine de kalbimde kelebeklenme hissedemezdim. t*n uyumu c*nsellik desen sıfır. canım asla çekmiyordu. ama dediğim gibi kafa yapımız çok uyuyordu bu yüzden evl*liğimizde sorun çıkmazdı diye düşünüyorum mantıken. Neysee ben artık bu duruma dayanamadım ve ondan ayrıldım. Yeni bir ili*kiye başladım. 6 aylık bir ili*kimiz var. Onu görünce kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Sadece göz göze gelmek bile heyecanlanmama yetiyor. Sadece yanyana oturup sohbet etmekten bile çok keyif alıyorum. C*nsel hayatımız mükemmell. Hayatımda ilk kez t*n uyumu yakaladım diyebilirim. Sadece yanağıma buse kondursa bile içim alev alıyor. Ve benimle evl*nmek istiyor. Ancak bu kişiyle kafa yapımız asslaa uymuyor. O ve ailesi çok muhafazakar. Ben ise daha sekuler bir insanım. Alkol ve sigara kullanıyorum o kullanamıyor ve benim de kullanmamı istemiyor. Gizli gizli kullanıyorum. Fazla kıskanç. Köyde yetişmiş ve orada görmediği şeyleri şehirde görmeye alışamamış. Biraz sığ düşünceli ve geri kafalı diyebilirim. Evl*nsek mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Ama kalbim onu deli gibi istiyor. Hayatımda kimseyi onu arz*ladığım kadar arz*lamadım. Asla da doyamıyorum ona. Bu durumun cicim aylarıyla alakası olduğunu sanmıyorum. Hayatımda bir çok kez cicim ayı yaşadım bu çok başkaaaa. Sanki kimyamız mı uyuştu desem. Aura mı desem aramızda enerjisel bi şey tuttu sanki bilmiyorum. Neyse sadede gelicek olursak ben mantığımı dinleyip kafa yapımın aynı olduğu fakat heyecan uyandırmayan kişiyi mi seçmeliyim yoksa heyecan uyandıran ama kafa yapımın farklı olduğu kişiyi mi? Aklım başka söylüyor kalbim başkaaa. napicam ben
Aklımı mı dinlemeliyim kalbimi mi yardımmmm?