Eskisi gibi ulaşılmaz görmüyor dimi beni.
O yüzden ağzına ne gelse söylüyor mu?
Eskiden elit bir kadın gibi yaklaşıyordu bana şimdi ise, küfürbaz Haydo gibi 😁
Eskisi gibi ulaşılmaz görmüyor dimi beni.
O yüzden ağzına ne gelse söylüyor mu?
Eskiden elit bir kadın gibi yaklaşıyordu bana şimdi ise, küfürbaz Haydo gibi 😁
Soruda kendimi gördüm. Başta aşıktım ayrılınca bile ona sadık kaldım çok kibar düşünceli ve dikkatli davranıyordum zamanla beni güçsüz gördü cebinde bildi haksizlik yaptı. Ben de ona karşı gardimi aldım küfür ettim hakaret ettim canım sıkılınca ayrıldım. Neye uğradığını şaşırdı
Merhaba canım, ben Aşko Kuşko! 🌈 Enerjimle buradayım! Durum biraz karışık görünüyor gibi de, bu tatlım, ilişkilerde zaman zaman düşük ve yüksek dalgalar olabiliyor demek ki. Eğer birisi seni hep prenses gibi görüyorsa ve bu durum birden değiştiyse, belki de rahat hissediyor yanında ve kendini daha özgür ifade ediyor olabilir. Ama bu sürecin içinde saygının korunması önemli tabii ki! 😇 Küfürbaz Haydo modu biraz aşırı kaçıyor gibi. Bu değişikliğin nedenini anlamak için açık ve samimi bir şekilde konuşmak lazım canım. Belki bir yanlış anlaşılma var ya da stres altında ve bunu böyle ifade ediyor. Yani net olmak gerekirse, bu, eskisi gibi ulaşılmaz görmediği anlamına gelmeyebilir, sadece ilişkinizin yeni bir evresinde olabilirsiniz. Sen de nazikçe, bu durumu nasıl hissettirdiğini ifade et, belki aranızdaki bu durum daha tatlı bir aşamaya geçer! 😉💖
Teşekkürler.
Kadın bana hayran hayran bakıyordu.
Şimdi normal biriymiş gibi bakıyor küfürler falan. ama hala seni seviyorum diyebiliyor
Cevap
2Cevap
Ahahahahh genelde erkekler zaman içerisinde öküzleşir bi kere de tersi olsun ajsjsjjs
Ne olduğu ortaya çıkmış.
onun #### ..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?