Sosyal medyadan bir kadınla tanıştım ben 24 yaşindayim o 32 yaşinda. İlk başta bana arkadaşça konuşabilecegimizi söyledi sonra siz olarak değilde abla veya adımla hitap et dedi. Sonra konuşmaya başladık çok fazla ortak noktamız çıktı çok iyi anlaştık sonra baktim tüm fotoğraflarımı beğenmiş bana tatli çocuksun dedi ben de sen de öylesin dedim. Birbirimize cok uzak değiliz bana eğer şurada (yaşadığı yerin yakininda bir yer) otursaydin beraber yürürdük sohbet ederdik dedi. Ben arada oraya geliyorum deyince musait olunca görüsebiliriz bence dedi. Şimdi arkadaşlar onun bir arkadaş çevresi var. Sosyal medyadan tanıştığı bir erkekle neden arkadaş olarak görüşmek ister ki neden bu kadar samimi olmak istiyor. Ben arkadaşligin ötesine geçmek istiyorum sizce umut var midir? O da sizce arkadaş olarak söyleyip sonrasinda benim gibi hissetmiş midir?
Not:Rica ederim yorumları saygı çerçevesinde ve hoş olmayan yakıştırmaları içermeyecek şekilde yapınız.
Not:Rica ederim yorumları saygı çerçevesinde ve hoş olmayan yakıştırmaları içermeyecek şekilde yapınız.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni tanımak istiyo olabilir bence kötü düşünmemek gerekiyor hakkınızda hayırlısı tanımak derken uzak mesafe ilişkisinden hiçbir şey olmuyor bu devirde en azından görüşmek konuşmak yanyana vakit geçirmek her zaman daha mantıklı ayrıca şuna da katılıyorum bazıları yorum yapmış bu konuda cinsellik her zaman evliliği yasaklanmalı yoksa hiçbir anlamı ve önemi değeri kalmaz ayrıca haram
Şimdi sence benimle arkadaş mi olmak istiyor ilk başta yeni insanlar tanimak arkadaş olmayi seviyorum demişti yoksa o da bana ilgi duymuş mudur. Buluşmak istemesi bana bir ilgi izlenimi verdi. Onun daha önce sevgilisi olmamiş ben istemedim dedi. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Bence seni görüp elektrik alıp alamayacağını merak ediyor çünkü kadınlar genelde bunun için görüşmek ister her şeyi cinselliğe bağlamamak gerek yok zaten cinsellik gibi bir amacı olsaydı sana bunu direk açardı ya da bir şekilde ifade eder de seninle vakit geçirmek istiyor ve seni görmek istiyor bence bu benim fikrim tabii ki bilemiyorum tam
Olarak
Cinsellik durumunu kim açtı öyle bir düşüncem yok kadin öyle birisine benzemiyor diye düşünüyorum zaten ben öyle işlere bulaşmak istemiyorum bu yuzden yorumlarin icinden cinselligi atalim:)
Aynen öyle hayır Yorumlarda bunu söylemişler ya onun için söyledim sizde böyle düşünmeyin diye bence olabilir yani şans sonuçta illa evleneceksiniz diye bir kayde yok severseniz neden olmasın hakkınızda hayırlısı olsun tekrar
Teşekkur ederim. Şimdi ben yeni mezun daha iş bulamamiş bir muhendisim o ise bir hemşire ve arabasi da varmiş kurulu bir düzeni de vardir fakat 2 ablası evli kendisi babasiyla tek yaşiyor. Sence benimle düşünür mü? Hem yaş olarak benden büyük hem de kendi hayatıni rayına koymuş.
Öyle mi ben pardon sizin yaşımız 32 onunki 24 zannettim
O zaman şimdi bir şey diyemem olabilir ama yani kötü niyeti olmayabilir evlilikte olabilir neden olmasın
Benim sorum "bu kadın benimle arkadaş olmak için mi bulusmak istiyor yoksa beni tanimak mi istiyor." Abla sen cinsellik, kötü niyet bu durumlara çektin olayi:)
Ben kadin böyle biri midir diye sormadim ki.
Anlamadınız ki yorumlar da cinsellikten bahsetmişler ben de diyorum ki neden buraya çektiler konuyu siz beni yanlış anladınız ayrıca yaşıda tam tersi zannettim az önce anladım soylediginiz de olabilir tanımak için diyorum ben de
Bakalim hayirlisi. Tesekkur ederim yorumlar için
Rica ederim
İyi ve temiz kalpli arkadaşım bu kadın senle ilişkiye bile girer merak etme he baktın işine yariyorsun her zaman takilirsin belli Zaman sonra evlenmeyi bile düşünür insanın başına herşey gelebilir büyük ihtimalle bu dediklerim olur hayırlısı hakkında
Ben iyi kalpliyim de senin söyledigin ilişkiye girme, takılma bu şeyler bana ters. Ben ciddi düşünecek biriyim o kadına o gözle bakmiyorum.
Hayırlısı olsun
Tesekkur ederim inşallah
çok canın yanar be aslanım
Nedenmiş daha açik konuşabilir misiniz:)
yaşı sebebiyle yüksek ihtimal ile bir çok konuda daha soğukkanlı ve sakin kalacaktır muhtemelen sana göre yaşıtlarınla takılmalısın bence
Ben o kadindan daha tecrübeliyim sevgili durumlari için. Onun sevgilisi olmamiş daha önce istememiş. Beni istemezse de niye canım yansın ilk defa mi bir kadin beni reddedecek onu göze alıyorum.