Selams
İlişmeden yaşıyoruz bakalım.

#sosyetic
Selams
İlişmeden yaşıyoruz bakalım.

#sosyetic
Yalnızlık da değil. Birilerine ilişmek de değil. Doğru ve kaliteli insanların, birbirini spontane olarak bulmasıyla başlar. Diğerleri yalnız olsa da mutsuzdur. Birilerini bulsa da. Yalnızlıktan sıkılır depresyona girer. İlişki içindeyken de güven sorununa bağlı olarak devamlı kaygı halinde olur. Meşru bir hayat yaşayan kaliteli insanlar, ehli liyakat ehli namus kimseler yalnızken de mutludur, ilişki içindeyken de mutludur.
Yine Fiko her soruda olduğu gibi en bomba cevapla meseleyi etraflıca çözmüş ve değerli fenomen @Sosyetic_SheqiiL ı diğer yorumları okuma zahmetinden kurtarmıştır.😏😅
https://www.youtube.com/embed/BVzsT0Apa5IHiç sorma Fiko :D Allah razı olsun tuttuğun arpa buğday olsun
Amin amin.😂 Rica ederim Sosi. Elimizden geldiği, aklımızın menbaından çıkıp yüreğimizden ilerleyip KS denizine dökebildiğimiz kadar yardımcı oluyoruz insanlara. @Aşko Kuşko yerine beni bot yapsalar daha iyi olurdu.😊😅😂🤣
Sen bayağı aşık oldun yapay zekaya shipleyeyim mi sizi djdja
Shiple shiple valla çok iyi olur. Robotların dişisinde hipergami çıtası da yokmuş. Tipe paraya hatta karaktere bile bakmıyormuş. Erkek olsun taştan olsun diyormuş. Sadece azıcık ilgi istiyormuş o kadar.🤣😂😅🤣
Teşekkürler @Bi'Bot
Ben şu gerçeği söylemek isterim bu hayatta hiç kimseye ilişmeden ya da bir şeyleri yaşamadan mutlu olmak gibi bir şey yok.
Bu konuda insanların gerçekten samimi olduğunu söylemiyorum yani bize zarar verecek şeylerden uzak durmak isteyeceğim önemli bir şey ama her insan her yaşadığımız olay bize zarar verecek diye çevremizdeki olup bitenden kaçmakta doğru bir şey değil.
Çünkü düşün hiçbir zaman unutmayalım ki hani bir söz vardır yalnızlık Allah'a mahsustur bu kadını erkeğe erkeği kadına uygun olarak Allah yaratmıştır Bu şekilde bir şekilde mutlu olmak durumundayız ve mutluluğun hayatımızı ne zaman ve ne şekilde çıkacağını hiçbir zaman bilemeyiz bu konuda mutluluğun anahtarı Bence mantığını kullanmak belli çizgilerin sınırlarının olmasından geçer
Cevap
53Cevap
İlişmeyin gerekene ilişmek ve onunla mutlu olmak. Tabii ilişkinin kişide sadece sana ilisecek yoksa o iş yürümez.
Aynen mavişim, tek birine ilişeni görmedim 😒
Karşılıklı ilişelim mutlu olalım yahuu
Olalım ya cidden bezduk hdjd
Ona buna gerek yok sevda karşılık ister. Umarım iliştigin kisi sadece sana ilişir sosimm...
Bu arada klavye yazdıklarımı hep değiştirmiş ama sen anladın.
Yalnış kalpta olmaktansa , yalnız olmak daha mutluluktur
Yanlış kalpte olduğunu farkedince başka kalbe zıpla :D
Senden gidenler öyleymiş djdjsk
Sevdiği kulusun :D başkalarına musallat olsunlar jdjd
Kendisiyle sorunu olmayan insan yalnızken de ilişki içerisindeyken de mutludur..
Hayır yani, ne alaka 😒
Alakası ön görülebilir.. Eğer bir insan kendi içinde mutluysa, hayatını birisiyle paylaşsa da paylaşmasa da mutludur..
Doğamıza aykırı, yalnızlık kimseyi mutlu etmez ok. Anla şunu sen bi
Duygusal bir bakış açısıyla edilmiş kelamlar işte.. 😂 Bilimsel olarak böyle bir veri yok..
Doğru insanı bulup onunla çok mutlu olarak yaşamak.
Doğru kişiyle ilişki yaşamak cennet,
Yanlış kişiyle ilişki yaşamak cehennemdir. Mesele bir ilişkinin içinde olmak ya da olmamak değil kendin için doğru kişiyi bulmaktır. Mutluluğun anahtarı olan ya da olmayan doğru kişidir.
Konuştu filozof gibi djdk
Hayır gibiiii
O kim? Tanımıyoruz hddj
Ne uyduruk :D
Valla ne desem bilemedim ki, ikisi de birbirinden beter. Ama kötü ilişki olacağına yalnız kalmak bile daha iyidir.
Yalnızlık hiç bir zaman iyi değildir jdjd
Kımseye bulaşmamak. Sevmeyi bile beceremiyoruz.
ama neden
@Sosyetic_SheqiiL Günaydın fazla değer verdiğimde kaybeden gene ben olcağım için bulaşmamak en iyisi duygusuz biri değilim ama tövbe ettim. İyi insan olmak, düzgün insan olmak, herkezi kendin gibi bilmek bu coğrafyada hiç bir işe yaramıyor. iki lafı bir araya getiremeyen insanlar , karşısındaki bayana hakaret eden , aşalayan ve hatta döven kro tipler prim yapar bu ülkede Onun için sevmek bizi göre değil
Mutluluk diye bir şey var mı bence yok insanlar elde ettiğinin nankörü oluyor hep.
İster yalnız ol ister ilişkin olsun...
Nankör insanlara uğramasın zaten
Küçük çocuklar gibi sevilip sevdiğin bir iliskidesin sanılıp kullanıldığını anlayınca kimseye ilişmeden yaşıyorlar en güzelini.
Öyleleri yaşattığını yaşamadan ölmez Nartanem
Açıklamaya çok güldüm be dünkü yorum geldi aklıma😂
dün burada nasıl birinden hoşlanırsız? böyle bir soruydu- kızın biri soruya görüş atmışdı kontröllü uçmasını bilen kanatlı kaz arıyor heralde gene güldürdünüz lan😂
Neyden bahsettiğin belli değil kendi kendine gülüp eğleniyon be hacıt
🤣🤣🤣
🙄 yağdır mevlam akıl
Birlikte dağıtır şeyhim
Dağıtırız
Naparsan yap, hayde bye
Doğru insanlarla bir hayat kurmak… çevremdekiler insan insanları seçmek dostunu seçmek çevreni seçmek insanın en büyük özgürlüğü bence…
huzur veren huzurlu olan huzur verdin güzel insanlarla olduğun zaman güzel insan biriktirdiği zaman …
yani iyi insanlara iliş … Toxik insanlara da uzaktan selam ver
Doğru insanla olan ilişki tabii ki mutlu eder ama ilişkisi olmadığında mutsuz olan insanın psikolojisinde sorun vardır diye düşünüyorum.
İnsan kendi kendine yetebilmeli kimseye ihtiyaç duymamalı mutlu olmak için.
Mutluluk arıyorsa birine biri lazım.
Birde Galatasaray’lı olmak
👏👏👏👏👏
Galatasaray’ını da al git djdja
Keşke alabilsem
İlişilmesi gerekene ilişmek, herkese ilişenle olmaz
İlişmesi gereken herkese ilişiyorsa, eli armut mu toplasın
İlişilmesi gereken herkese ilişiyorsa, ilişleşmeyi sevdiği için ilişilesi olmuyor
Tekerleme gibi olmuş, dilim dönmedi 🙄
İlişilmesi gereken uslu durmayı teklif etseydi, olayların seyri değişirdi
Birine ilişince kafada çok sorular oluyor. Yalnızlik daha rahat. Ama mutlu mu bilmiyorum.
Rahatlığı tartışılmaz :)
İlişmeden yaşayanlar gerçekten mutlu mu? Yoksa, hissettikleri sadece rahatlık mı? Mesela arka planda başkalarından ve kendilerinden gizledikleri "o mutlu ilişkiye" dair özlemleri de bir ikilem değil midir?
Yalnız olmakta sorun yaşamıyorsan kafan rahat olur derdin az olur. Ama yalnız yapamıyorsan onun derdi daha bi ayrı. Kendi derdinin yanında diğer kişinin de derdini çekiyorsun. Ama işte sevince de çekiyorsun…
İlismeden ilişki yaşayan çokkk bir kere insanları tanımak zor..
Ahaha ilişmeden nasıl olur jsjd
Ekranı opuyolar ne bilim kız yeni teknolojiden haberin yok senin nasıl sosyeticsin sen bak yukardaki yapay zeka yapay ilişkiler duymadınmi sen 😂
Lan ne alakaaa be, yapay zekayla aşk yaşayan mı var
Benim sorumda yaşamışlar 😂😂😂
İlanı aşk eden bile gördüm lan diyor birde Karadenizli oldunu bilmesem Ankaralı dicek sana 😂
Dicem
Fiko yürüyor ona :D
Valla şu sitede beni şu en son sorumdaki çocufun yorumu güldürdü 1.63 boyu olan beni kimse beğenmiyor diye başkada kimseye gülmem burada 😂 biz yalnızlığı sevdiğimiz için seviyoruz lan hayatı aşkımız spor ne gerek olurki 😌
O değil az dinlen dinlen sorularına yetişilmiyor yerinde durmuyor kız maşallah 😂
Bir tane daha atacaktım, neyse yarın djdj
Yuh kız otamatik silah gibisin sen geleni geçeni yakarsın hastalan sen ben sana sorarım bakma vucdanliyim ama sinirim kötüdür 😂
Hastalanıp öleyim ya :D yetoo
Susss 😂 birde küçük mızmız çocuk oldu yeto ne kız sen bizim zamanın çocuğusun 😂 zamanları karıştırma lütfen yeto dersen saçını ikiye ayırip toka takmama hayır diyemezsin 😌
dhdjs istediğimi kullanırım kimin ne haddine lan bana karışmak
Haha kıza bak lan 😂 pisko seni sosyetic saçlarını ciddi bir ikisini yana ayirsana valla yakiscak bücür seni 😂
@Cendere1910 abi insanları tanımak zor dedin de katılıyorum çünkü ortalık alamere dalamere katakülle insanla dolu pardon insan müsvettesi ile dolu. Ben kimseye ilişmeden yaşamak desem 😉 İlişkiler insanı hayli yıpratıyor insanların bukalemun gibi renk değiştirmesi de işin cabası 😏
@aşkkadamıı0 valla ilişkiyi anlayan yok zaten kadınları anlamak zor ne istiyolar bilemezsin okadar insan gördüm düşün artık ben çözemedim kim hangi kafayı yaşıyor ama çoğu insan birgün farklıysa diğer gün farklı bunların doğasında var
@Cendere1910 abi o yüzden kadınlar erkeklerden çok ne istediğini bilmez vaziyette biri çıkar kendini acındırır sonra gerçekten insani olarak onu düşünür ilgi alaka ne ise içinden geldiği gibi gösterirsin bu arada yaşı da haliyle olgunluk seviyesindedir bi bakmışsın akşam ayrı sabah ayrı tavır takınmış ergenden daha vasat. Anlamışsındır 😉
@aşkkadamıı0 doğru çoğu insan olgun görünümlü ergen bak onlar daha değişik ama yere basan sağlam kadınlarda çok bak bilirim espirituel güldüren bu tarz kadın sevceksin yaşlanmazsin 😂
@Cendere1910 doğru diyorsun abi ama işte başta ağır takılıp olgun yapısının olduğunu hissettirip sonra ne yediği belirsize dönüyor şeffaf ol abi birde insanın aklı ile dalga geçer yapıları bilmem ne bilmem ne hiç olmadı 😂😂hiç sevmediğim şey insanı aklı ile dalga geçmek. Valla abi şaka bi yana erkeklerin adı çıkmış yoksa kadın milleti varya vallahi teşhis koymaya dursun yıllarını alırlar su altından saman yürütme bunlar için söylenmiş😂😂
Kadınlar çözülmüyor bugün şunu der yarın bunu dememistim der ama var çok güzel huylu kadınlar var bak onu biliyorum kötüleri at çöpe 😂
@Cendere1910 güzel huylular vardır elbet genelleme yaparken yeryüzünde bütün kadınları kastedmiyorum. Ama kadınlar yeryüzünde bütün erkekleri kötülüyor bu çok acıklı bişey kendileri için o zaman kendi babası erkek kardeşi de gördükleri erkekler gibi 😂😂 kötü huylular çöpü de mahveder kalsınlar ulu orta yerde 😂😂
@aşkkadamıı0 o doğru neden kotulerler bak onuda anlamam biz olmasak onlar olmaz ne yazık ki
@Cendere1910 abi vallahi diyorum ya bak bunlar dönüp kendilerine baksalar bu kadar cır cır ötmeyecekler 😂😂 dünyanın kirlenmesine sebep olan asıl bunlar. Varya bunlar ne gidi biliyon mu 😂😂 yalan paçadan bildiğin akıyor ben bilirim ben ah be abi öyle prof bi yalancı erkek görmedim ama kadınlar oooo say say bitmez bende 😂😂 yapmayalım bunlardan heba olsun bizdekiler 😂😂😂😂😂
@aşkkadamıı0 😂 yok yok onlarsiz olmaz biz iyi insanlara bakalım ☺️
Bakalım abim neye niyet neye kısmet 😂
yani neye niyet neye kısmet ama her şey kısmet ☺️
Aynen abim 😂
Ortasında ilerlemek ya ne fazla oraya yanaşmak ne de ilişki kurmak tek tabanca iyi sanırım
Ortası diye bir şey yok 🙄 hayır yani nasıl olsun
Söylemişimdir zaten 😒
Kimseye ilişmediğim zamanlar da mutluyum 🥺👉👈
Al al benden de o kadar al
😌👌
Mutluluğun anahtarı olsaydı en mutlu insanlar çilingirciler olurdu 😃
Mutluluğun anahtarı ilişki içinde olmak fakat bunu kimseye söymemek. Sonra nazar 🧿 değiyor. 3 şahıslar meydan da dolanıyor.
Ben mutluluk kavramına inanmıyorum o yüzden formül falan anlamam matematiğim 1 di
Almanya not sistemine göre iyi yani
Ahdjaj çıldırıcımmm :D niye hep terssin
Doğru insan olmadığı sürece yalnızlık iyi doğru insanı bulma yolunda yıpranmaktan iyidir diye düşünüyorum oda beni bulmayacak gibi böyle giderse 😅
Her iki durumda da illa derdin olur. Mutluluğu kusursuz yaşamak bu dünya da pek mümkün olan bir şey değil
İlişmeden yaşamak daha çok tercihim. İnsanların yeteri kadar ilişki konusunda kendisine cesareti olmadığını görünce ilk şık daha makul ☺️
iliskiler insani mutlu ettiği kadar uzer de ama yalnızlık her zaman stabil tutar insanın bu hayatta aynı hızda donen zamana alismasi gerekiyor.
Ben kimseye ilişmiyorum çünkü reddedilmekten bıktım artık, kendimi beklemeye aldım zamanı gelince olacak
İlişkiler içinde olmak. Yalnızlık kimseye mutluluk getirmedi getirmez. İlişki içinde olmak değiştirir, geliştirir ve ileriye götürür.
Kadın sevmek kadına değer vermek bana mükemmel huzur veriyor
İkisinde de mutlu olmak mümkün. Ama mutsuz olmak da mümkün
Valla artık "kimseye ilişmiyorum" adlı ilişki durumu en mutlu ve huzurlu edici gibi duruyor
Kimseye ilişmeden yaşamak. Bunu 30 dan sonra farkettim ama olsun
Bunu çok düşündüm. Şimdilik kimseye ilişmeden dozunda sohbet ederek yaşamayı seçtim.
Hiç kimseye ilişmeden yaşamak. Çünkü eninde sonunda bi maraz çıkıyor 👍🏻
İlişkideyken kimseye ilişmeden yaşama o insani bulmak😏
Yani birine sataşmadan zaman geçmez ama bu illa sevgili kişisi olacak değil. 🙂
Mutluluğun anahtarı kalbi güzel insanı bulmak..
Kimseye dokunmuyorum on numara keyfim yerinde
Arkadaşlık ilişkileri harici kimseyle bir ilişki yaşamam söz konusu değil çevrende gereksiz insan bulundurmak mutluluğun anahtarı çok arkadaşın olabilir ama gereksiz olmasın bence olay bu
Kimseye ilişmeden yaşamak
Fotonun hoşluğuu jsjsjsj
:) dimi?
Bakışı çok tatlı ksjsjs
şu an mutluyumsa kimseye ilişmediğimdir😄
Bu ben shdh
Kimseye ilişmeden yaşamak kesinlikle
Hani ilişiyorduk dhdj
Sen kimse diilsin kiii
Sen benim gönlümde açan çiçek
Ben senin etrafında uçan aşık bir kelebek
😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️
😌♥️♥️
Seni gelip bubandan isteyecem Hatucaaa virmezse de Allah şahadım ossun ki seni gaçıracam gimmmselerin bulamayacağa dağlara götürecağam ❤️
Gel iste beni, vermezlerse kaçıcam 😅
Geliyom yavru ceylaaaanııııımmmm 😅😘
İlişerek mutlu olmak🤭
İlişmelili mutluluk djsj
Kişiye göre değişebilir
Ayh sen önce 284828 ilişkine ayar ver sjdj
Ayh yeter ama sjxj iftira onlar
Hayır ispatlıydı djdj
Hayır değildi.. akdj
Öyleydi kavga çıktı burada :D
Kavga falan da çıkmadı 😅
Biri benimle uğraşmaya çalıştı sadece
Tabii kızlar birbirinin saçlarına asılmıştı
Bir tane kız kavga çıkarmaya çalıştı sadece, benim sevgilim yapmaz öyle bir şey sjdj
Bıraaaak kızı da kandırdın :D
Sen kimin tarafındasınn 😄
Kandırılan sevgilinin sjdja
Ama o çok şanslı 🙄
Yalnızlığı tercih ederim bu saatten sonra kimse için kafa yoramam az insan çok huzur
İlişki içinde olunursa ama tabiki doğru ilişkide o zaman mutlu olunur
Doğru kişiyle doğru zamanda yaşamak her şeyi
İlișkiye girmeden de hayatın anlamı olmaz sanki
Girmek derken
Eylem olan girmek 😂
Üfff sorumu sabote etmeyiniz
Taam la taam 😂
la yazmayınız çok kaba
Taam özür özür bal saçlı kız 😂
Boncuk gözlü 🥹
Merci, iyi geceler
Iyi geceler biblo kadın ☺️