Sizce ilişkiye kim yön verir?
Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek yön vermelidir. Zira kadın yön verirse, kadınlar bu tür erkekleri genelde terk ederler. İstisnalar oluyor ama istisnalar kaideyi bozmaz. Şimdi şöyle açıklamalar gerekirse kadınlar; güçlü, özgüvenli, toplumda lider ve kendini eğlendirebilen erkekleri (alfaları) sevip birliktelik yaşarlar. Bu tür erkekler, kadınları da yönetip kollamasını bilir. Kadınlar da her daim korunma ihtiyacı duyduklarından; erkeğin kendisini yönetmesini isterler. Lakin kadınlar, o kadar uyanıklar ki bu gerçeği inkar edip sanki ezik beta erkek istiyormuş algısı oluşturarak; karşısındaki erkeği mükemmel bir şekilde sınarlar. Beta erkekler, bu sınavı ilk buluşmada geçemez ve elemesini yaparlar. Yani istemeseniz de kadını yönetebilen, gerekli saygı dışında değer vermeyen, güçlü ve onu eğlendirebilen bir erkek olmak zorundasınız. Aksi halde, elinizde tutamazsınız ve %99 hayatınız boyunca gerçek anlamda seks yapamazsınız. Alfa erkek olabilmek için ise, DR Redpili dinlemeniz gerekir
Cevap
18Cevap
Her zaman kadın yön verir ama erkek kendi yön verdiğini sanır jdjxjx atıyorum mesela kadın iki seçenek sunar ya halısaha ya gideceksin ya da balık tutmaya gideceksin ama arkadaşlarınla clupa gitmek yok der adam seçimini yaptığında kendi tercihi olduğunu sanır ve yönetildiğini çok fark etmez kdjdj
Gelsin tüyolar 😂
İlişkiye her zaman daha az seven yön verir..
ilişkiye en çok kafa yoran kimse o verir, örneğin ben genelde pek yön veremem, çünkü çok fazla kafa yoramam
Kadin cekingen genelde erkek baslatir kadin yonetir tecrubeliyse degilse erkek yobetir
Kaybetme korkusu olmayan sevmekten anlamayan bencil taraf
Çok az seven gerçekten seven insan herşeyi kabul eder
Kadın ister , erkekte yapar.
Daha az onemseyen, umursamayan
Benim iliskiim de ben
iki taraf bence daha iyi.
Genelde erkek veriyor ama baskın olan veriyor bnce
Neden
Güçlü karakter kimse o
Baskın taraf yön verir
Kadın elbette
Dizi mi çekiyoz