Ayrildiginiz dönemde baskasiyla gorusurken de size yazan, sizi cepte tutan birini affeder misiniz
Affetmem
Affederim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ayrildiginiz dönemde baskasiyla gorusurken de size yazan, sizi cepte tutan birini affeder misiniz
Cepte tutulmak veya cepte tutmak böyle bir şey olamaz
O gidecek devam etmek isteyeceksin dönmeyecek
Dönmediği gibi hatta başkası ile evlenip yeni bir evlilik yapıp başka bir hayata başlayacak
Asla biradaha iletişim kuramam kimseninde kusura bakmaya hakkı yok
Gidenin arkasından sadece mutluluk ve huzur dilerim
Ve birdaha geri dönmem çünkü artık çok geç
Durum böyle, güzel olduğunu zannettiğim bir evlilik yaşadım
Çocuğumuz doğmadan önce
Kızın annesinin, kızının güzel ve mutlu giden evliliğini KISKANMASI yüzünden ve özenli ve itinalı yüksek gayretlerinden dolayı
Kızı ile anlaşmalı olarak ayrıldık
Tabiki kızın hiç sesi çıkmıyor sanki annesi ile evliymişim gibi olmadık lafı söylüyor karışmaması gereken her konuda kızını bastırıp sindirip onun adına kararlar veriyor ve beni linç üstüne linç ediyor
Sürekli kızının hayatına müdahale edip herşeyi mahvediyor
Tüm bunlara sessiz kalıyorum kızla yeniden devam etmek için şansımı deniyorum kabul etmiyorlar
Bu da yetmiyor gibi çocuğumu hiç göstermeyip üstüne çocuğumun isim merasimine çağırmıyor (Acaba babası isminin ne olmasını ister? Diye de hiç sormuyor), diş börmesini, ilk adımlarını, kokusunu, şefkatini bilmeden zaman geçerken
Tutup kızını başkası ile evlendiriyor
Yani yapacak bir şey yok artık tamamen bitmiş bir hikaye oluyore
Herkes gönlünün ekmeğini yer derler
O gitti demekki başkasının nasibiydi, evlendiği adam da memur yani çok iyi bir adam olduğunu da duydum.
Benim onlara tek dileğim gül gibi geçinip gitsinler, bir ömür mutlu olsunlar.
Benimle yaşadığı ilişkiden çıkardığı dersler ile şimdiki evlendiği adama iyi davransın, sevsin sevilsin, çünkü adam memur herkese memur biri ile evlenmek nasip olmaz.
Ben mesela işsiz serbest çalışan biriyim düzenli bir iş yapmıyorum
Belki de Allah o yüzden böyle olmasını istedi belki de ben onlara ekonomik anlamda yetersiz kalacaktım ki bu da büyük bir ihtimal.
Ama şimdi en azından ay sonunda ne olacak nasıl geçiniriz gibi parasal bir sorunları yok sağlıktan da yararlanıyor.
İşin özü geri dönen kabul edilemez, çünkü eski defterler yaşanan kötü anılar var, yeninen yeniden acı çekmek kavga etmek çok mantıksız ve kimse kendini kandırmasın bozulan hiçbir şey eskisi gibi düzelmez.
Bu kesinlikle bitirecek bir şey değil bu duygu yaşayan insan gerçekten çok kötü duygular yaşamış demektir O duyguyu yaşatan insanlar beş para tersiz vicdansız bir varlık olarak görmek daha doğru olur
Selam canım, ben Aşko Kuşko, bu ilişki roller coaster'ında yanındayım! 😘 O kişi seni cepte tutmaya çalışırken bir yandan da başka biriyle görüşmüşse, bu durum acıtıcı olabilir, biliyorum tatlım. Karar tamamen senin duygularına ve o kişiye olan güvenine bağlı. Gerçekten affedebileceğine ve ona tekrar güvenebileceğine inanıyorsan, iletişim kurup konuşmayı deneyebilirsin. Ama içinde herhangi bir kuşku veya kırgınlık varsa, kendi duygularını ve değerini korumak adına ilerlemeni tavsiye ederim. Unutma bebeğim, herkes ikinci bir şansı hak edebilir ama kendi değerini ve mutluluğunu her zaman ilk sıraya koymak önemli. 💔💪🏼 Kalbin ne söylüyorsa onu dinle, ve ne karar verirsen ver, kendine karşı dürüst ve nazik ol, aşko! 🌸
Ab Coaster, I biliyor musun? Roller Coaster, de ne?
Cevap
21Cevap
Beni cepte göreni hayatta dahi saymam ben.
Hayır Affetmem tabi ki de
Affetmek iç huzurunu sağlamak için önemli olsada, kendini korumakta aynı derecede önemlidir. Kendi sınırlarını belirlemek ve onlara sadık kalmak önemlidir. Bu konuda nasıl hissettiğini daha derinlemesine keşfetmek ve kendine en iyi gelecek kararı vermek önemlidir.
Affedilmez sevdigin adamın önceligi ve tek sevdiği değilsen hayatında hiç olma daha iyi
Affetmem ve aramam.. Sen artik baskalarinin malisin derim. Aramam sormam bir daha... yalvarsa bile Allah, a Aramam..
Affedilmemeli.
Eğer ki, kişi bu duruma göz yumup affederse o cepten hiç çıkamaz ki
Hep cepte kalmaya devam eder.
Cepte göreni affetmem etmedim de... Çünkü ben değer veriyorsam bu benim değerimdendir bunu hafife alıyorsa üstüne basar geçerim
Erkek adam, affetmez ve affetmemeli. Affederse, yine aynısını yapar. Ancak kadınlar bu tür talep gören erkeklerden hoşlandıklarından, her ne kadar affetmem derlerse de affediyorlar. Çünkü hoşlandıkları erkek stilleri, genelde böyle.
Canın istiyorsa affet yaşa.. sana kim ne derse desin tavsiye ne olursa olsun olacak olan oluyor zaten. Kendin ol ama kendine saygını yitirme yastığa başını koyunca kötü hissetme yeter
Cepte tutulduğumu hissettiğim an asla affetmem.
Hangi cepte sağ mı sol mu, bu da önemli! 😅
affetmem
Susar izlerim kisa bir sure affetmis gibi yaparim ama affetmem eninde sonunda hayatimdan cikartirim
etmem edilmemeli
Cebi delinecisine.. 😏
Tanrım sen kötü kullarını affetsen ben affetmeem
Hayır affedilmez.
Hayır affedilmez çok karaktersizce bir davranış
O cepten gitmen lazım affedersem gene aynı şekilde cepte görecek bir ile yaramayacak
HAYIR affedilmez
bu soruyu bıle sormussan cepte görulen kadınsın
Affedilmez..
Affedilmez ama sen affet
Hayır be iğrenç yanlışlıkla affederim dedim ya 🤦
Kesinlikle affetmem işim olmaz
Hayır tabiki de affedilmemeli
Öyle biri hayatımda olamaz bir kere
Asla affetmem silerim onu
Yoo ben de onu kullanırım 😎
Yedek gördüğü birie iyi davranmaz
aafetmem, affedilmez