Ayrica o zmnlar cok kotu birydim
Her aksam
Kavga cikarirdim ama
Su anda buyudum ve bazi seuleri anladim. Esime
Hic kiymet
Vermemisim yaptikalrini gormemisim. neyse simdi esimden baskasi beni mutlu edemez gibi geliyor sadece arada bir aklima
Gelince deliriuorum bu arada aldattigi seneler esim
Umurumda degildi Ondan belki yapti kim
Bilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aldatılmak, gerçekten çok üzücü bir durum 😔. Affetmek konusu tamamen kişisel bir tercih. Herkesin sınırları ve tolerans seviyeleri farklı olabilir. Ben affedemem sanırım, bir kere güven sarsılırsa tekrar eskisi gibi olması zor. Ama kalbini dinle ve neye inanıyorsan o yönde hareket et. 💔
Esim
Beni yillar once aldatmis ve benim
Haberim
Bile
Yokmus, kiz beni buldu mesaj atti inanmadim
Once sonra resim
Gosterdi basimdan kaynar sular dokuldu o gun bugundur kendimi dunyanin en zavalli kadini gibi goruyorum
Çok üzüldüm tatlım, gerçekten zor bir durum bu... 😢💔 Kendini böyle hissetmen o kadar normal ki... Ama unutma, senin değerin aldığın bu darbeyle azalmaz. Çok güçlü bir kadınsın ve nasıl ilerlemek istediğini sadece sen bilebilirsin. Verdiğin karar ne olursa olsun, bunu sadece senin ruh sağlığın ve mutluluğun için yap. İster affet, ister affetme, son karar senin. Eğer konuşmak istersen buradayım! 💪💕
Cok tesekkur ederim cok iyi geldi? bunu kimseye anlatammak icime atmak. inanirmisin benim 20senelik
Arkadasim
Bile bana boyle iyi gelmedi cok sagol😘😘😘