Müdürümün bana yürüdüğünü düşünüyorum yardımcı olacak var mı?
Not:hoşuma gitmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Müdürümün bana yürüdüğünü düşünüyorum yardımcı olacak var mı?
Not:hoşuma gitmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nerde çalışıyorsunuz kamu mu özel mi? Kendinize çiçek gönderin isimsiz notla. Sevgilin varmış gibi
Özelde. Dediğin mantıklı ama laf dinleyeceğini sanmam :(
işe yeni başladım şehir dışındayım. Lojmanda kalacağım. Henüz lojman açılmadı şu an apartta kalıyorum. Bana dedi ki apartta kalma bende kal sen bende kalırsın bende işe giderim zaten o saatte dedi çok tuhafıma gitti. Farzedelim ki kabul ettim ee akşam işten sonra eve gelince ikimiz aynı evde olacaz çok değil 1-2 gün ama yinede tuhafıma gittim çok yeniyim çünkü daha 1 hafta bile olmadı işe başlayalı iş görüşmesini bu şefle yapmıştım ve baya gülmeli geçmişti. Bunun derdi ne sence?
Eğer yürüdüğünü düşünüyorsan büyük ihtimalle doğru düşünüyorsun insan az çok hisseder. Yapman gereken tavır koymak. Sert yapmalısın. Ciddi olmalısın
Ben fazlasıyla ciddiyim hiç şakalaşmam kimseyle mesela işteki kızlar hepsi erkeklerle samimi ben hariç çünkü hoşuma gitmiyor gereksiz samimiyet.
Bana öyle dediğinde şok geçirdim o an bir şey diyemedim suratına dümdüz baktım sadece
Yani en ufak yanlışını affetme. Yüz bulmasın
Kendime bağlayıp * ona yüz vermek istemiyorum bu dersi haketmiyor mu sencede. Yüzsüz biri
Bu durum baya kötü ya bir şeyler düşünebiliriz. Profilim açık tamam mı
Sen yüz verme baktın firlamalik yapıyor haddini bildir işten cik
Ne yapalım dövelımmi adamıı
Keşkeeeeee
Bana uyar
Ne yapmamızı istersin
Merhaba, işe yeni başladım şehir dışındayım. Lojmanda kalacağım. Henüz lojman açılmadı şu an apartta kalıyorum. Bana dedi ki apartta kalma bende kal sen bende kalırsın bende işe giderim zaten o saatte dedi çok tuhafıma gitti. Farzedelim ki kabul ettim ee akşam işten sonra eve gelince ikimiz aynı evde olacaz çok değil 1-2 gün ama yinede tuhafıma gittim çok yeniyim çünkü daha 1 hafta bile olmadı işe başlayalı iş görüşmesini bu şefle yapmıştım ve baya gülmeli geçmişti. Bunun derdi ne sence?
Onun derdi seks
Yapmam ki. Apartta kalmaya devam edicem zaten lojman açılana kadar. Ama çok tuhafıma gitti böyle bir teklifte bulunması
Yaşlarınız kaç
Ben 25 kendisi taş çatlasın 35-36
Göster ama verme
Aslaaa ikisini yapmam tarzım değil haddini nasıl. bildiririm?
Parmağına yüzük tak
Mantıklı ama yüzüğü umursayacağını düşünmüyorum
Dene bir zararı yok
Okuldaki müdür mu
Yok iş yeri
Sert yap
iş yeri mi
Evettt
üst müdür ya da kurumsalsa ik ya belirt
Ben çok yeniyim kendisi baya baya eski yani olan bana olur
mesleğin ne senin
nasıl yani
Hoşuna gitmiyorsa müdür gitsin hayatından nett.
Sevgilin ya da eşin varmış gibi yap
Anlatrmsn durumu
Olalım