Bana yardım eden olur mu?

Ardakaşlar destek istiyorum akıl fikir verim, evliyim ve kocamı herkesten kıskanıyorum, özellikle anasından alttlı üstlü oturuyoruz köyde yaşıyoruz, kocam tek oğlan birde ablası var bekar, çok baglılar birbirlerine herşeyi kocamdan bekliyolar gezdırmeyi eglendırmeyı muhabbeti, sankı adam evlı degilde aşşaya yatmaya iniyomus gibi davranıyolar, hıc karısı kızarmı rahatsız olur mu demek yok istedikleri zaman arayıp muhabbet ediyolar kocam zırt pırt gitmiyo yukarı, bıktım artık etmedıgım laf yapmadıgım surat kalmadı gene aynılar gene aynılar özellikle kaynanam, kocasından ilgi görmemiş herşeyi benım canım kocam üstlenmiş gezdirmiş tozdurmuş, ölüyo resmen oglu için, cocugum yok yeni kaybettim, tranva yaşıyorum hiç iyi degilim, gönlüm kesınlıkle ayrılmaktan geçiyor, evlılıgımı bır senedir yaşayamadım daha taze gelinim ya, hiç düşünce falan yok bunlarda, kendımı uzak tutuyorum, ama kocam onların yanına gidnce aklım gidiyo ne konustular ne istediler acaba gene diye kocamada soramıyorum geçiştirir çünki biliyorum, gelmek zorunda degilsin ama saygısızlık yapamassın diyo bana bende sevmedıgıme saygı yok diyorum, kocamla asla kafa yapımız aynı degil o çok iyimser düşünüyo bende eger canımı küçük olsun büyük olsun üzerse üzerim diye bakıyorum hayata, nasıl baş ederim nasıl kocamla mutlu olabılırım, nolur evli ablalar abiler bişey diyin, ben silsin atsın demiyorum ama onları kendımızden uzak tutmam lazım aynı binada olup uzak kalınması lazım bu bıze çok iyi gelicek?

Bana yardım eden olur mu?