Aldatma konusunda erkeklerin oranı fazla olduğu gerçeğini ortaya koyarsak; onu seven ve sahiplenen birisi var iken; neden başka kızlara da göz kırpar?
Neticede aldığın zevk farklı kadınlarla ilişki içinde olunca farklı renkte mi oluyor? Neyin nesidir bu aldatma mecrası yani? Tene dokunmaksa şayet amaç, onda olan; senin sevgilinde olmayan ne var?
Erkek için bakmak aldatmak değildir. Başka bir kadınla fiziksel ya da cinsel temas kurmak aldatmaktır. Kadın için başka erkeğe bakmak bile aldatmaktır. Hiçbir kadın, kocası başka bir kadına bakıyor diye onu boşamaz ama kadın başka bir erkeğe alıcı gözle baksa o erkek o kadını dayaktan öldürebilir? Neden mi?
Erkekteki testesteron kadından 19 kat daha fazla salgılanıyor. Kadında testosteron erkeğin en fazla yüzde 5'i. O da sadece ovülasyon dönemlerinde yüzde 5. Diğer zamanlarda yüzde 3 bile değildir. 70 yaşındaki bir erkek bile ateşli bir genç kadından daha fazla libidolu, daha fazla seks istiyor.
Erkek 7/24 seks isteyen bir organizmaya sahip ve erkekte hipergami çıtası yok. Zihinsel/bedensel engelli olmayan 18-50 yaş arası kadınların yüzde 99'una doğal arzu hissediyor.
Ayrıca erkekler, doğuştan çok eşlidir. 3 yaşında bir kız çocuğu, içinde babasının da olduğu dört erkeğin arasına koyun. O kız çocuğu sadece babasına sarılır. 3 yaşında bir erkek çocuğunu içinde annesinin de olduğu dört kadının arasına koyun. O erkek çocuğu bütün kadınlara sarılır.
Kadınlar doğuştan tek eşlidir ama bir kısmı kötü baba figürü, çocuk yaşta tacize tecavüze maruz kalmış olması ve hormonal bozukluğa bağlı olarak eril enerjinin yükselmesiyle bile çok eşliliğe kayabilir.
Kadın doğası hipergamiktir. Her erkeğe doğal arzu ve fiziksel çekim hissetmez, içgüdüsel olarak kendi muhitindeki en sağlıklı genlere ve en iyi maddi imkanlara sahip erkekler arasından seçim yapar. Bir kadın başka erkeklere bakıyorsa yanındaki erkeği her açıdan gözden çıkarmış demektir. Kadın için cinsellik bir amaç değildir. Yüksek değerli erkeklere ulaşmak ve onları elinde tutmak için bir araçtır.
Erkek doğası poligamiktir. Neslini birçok kadın üzerinden devam ettirme üzerine evrimleşmiştir. Tarih öncesi dönemlerde 17 kadına 1 erkeğin kocalık yaptığı dönemler var. Antropolojik çalışmalar bunları doğruluyor. Erkeği poligamik yapan şey kadın doğasının hipergamik olması. Dünyada erkek kadın nüfusu her zaman eşitti. Ama her devirde bir erkeğe bir kadın düşmedi. Kadınlar her devirde güçlü varlıklı erkekleri seçti. Erkeğin poligamik olmasının sebebi ahlaki zaafı değildir. Kadın doğasının her erkeği arzulamayan hipergamik doğasıdır. Tarih öncesi dönemlerde erkeklerin sadece yüzde 10'unun nesli devam ederken kadınların en az yüzde 80'inin nesli devam etmiştir.
Samimi söylüyorum bugün Medeni Kanun olmasın kadınlar, yüzde 5'lik dilimdeki yüksek değerli erkeklerin 10. karısı olmaya bile razı olurlar.
Erkeklerin yüzde 5'i chaddir, kadınların yüzde 35'i stacydir. Yani teknik olarak 7 stacyye 1 chad düşüyor.
Çok güzel kadın sayısı, çok yakışıklı erkek sayısını 7'ye katlıyorsa, erkeğin testesteron oranı kadından 19 kat fazlaysa ve erkek doğuştan poligamikse """Erkeklerin birçoğu neden bir kadına odaklanamaz?""" sorusu da cevabını bulmuş oluyor.
Sonuç olarak erkek ile kadının doğası, zihinsel, biyolojik yapısı ve cinsel algoritması aynı olmadığı için sınırları da aynı değildir.
Bu biraz fıtrata da kayıyor mesela yaratışımız bile çok farklı bir kadın erkeği kıskandığı zaman ona daha fazla bağlanıyor ama bir erkeğin kıslançlığı vs genel olarak kızdan soğuma ile bitiyor. O yüzden mesela erkek kıskandırılmaya gelmez pek. Ben buna çok şahit oldum biz kızlar hep hani seviyor falan kıskandırıyoruz diye olaya bakıyoruz ama bazı yaptıklarımız aslında soğutuyormuş. Kızlarda da böyle elbet vardır ama bence bir kız kıskanınca daha çok bağlanıyor. Erkekte böyle bir şey söz konusu olmuyor. Bu bile aslında kadının tek olan partnerine bağlılığını temsil eder. Bir de çok farklı cinsellik mevzuları falan da var mesela biz kızıp ediyoruz hani erkekler hep cinsellik düşünüyor vs gibi ama aslında ben bunu cinselliğe doymamalarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bazıları aşırı şehvetli oluyor ve cidden baktığında bir kadın ona yetmiyor. Mesela ben bazı savunduğum mevzulardan dolayı çok linç yedim ama yine de söyleyeyim. Kadının doğasında tek eşlilik var ama erkekte yok. Nasıl yani derseniz örnek olarak doğal bir birliktelik sonucunda çoğu kadın hamile kalır ve hamile kaldıktan sonra bu sefer 9 ay karnında bir çocuk bakar onunla ilgilenir ama erkekte böyle bir şey söz konusu değil erkek istediği kadar bir kadınla bir araya gelse ara verme zorunluluğu olmaz mesela. Tabi ben uç olarak anlatıyorum bunu da çok eşliliğe illa bağlamanıza gerek yok. O yüzden mesela doğal bir ilişki sonrası hamile kalan bir kadındansa herhangi bir birlikteliğinde başına bir şey gelmeyen erkeğin etrafına daha odaklı olması normal. Ha bir de kadınların cinsellik sonrası kurduğu duygusal bağ var onu saymıyorum bile. Bu görüşleri savunan bir tek ben değilim kadının doğasında tek eşlilik erkeğinkinde çok eşlilik olduğunu bir amerikan siyahı kadın savunuyor. Artı olarak duygusal bağ mevzuları da cinsel sağlıkla yer alıyor.
Tam 3 defa baştan sona okudum. Kadın erkek ilişki dinamikleri üzerine oldukça aydınlatıcı bir yazı. Red Pill'de de çok işleniyor bu tek eşlilik, çok eşlilik konusu.
3 yaşında bir kız çocuğunu içinde babasının da olduğu dört erkeğin arasına koyun. O kız çocuğu sadece babasına sarılır ama 3 yaşında bir erkek çocuğunu içinde annesinin de olduğu dört kadının arasına koyun. O erkek çocuğu dört kadına da sarılır.
Erkek doğuştan poligamiktir. Kadınlarda ise kötü baba figürü, çocukluk travmaları, hormonal bozukluk sonucu testesteron oranının kadın maksimali olan yüzde 5'in üzerine çıkması, daha sonraları çok eşlilik ya da biseks eğilimleri ortaya çıkarabiliyor.
Yapılan araştırmalarda erkeklerin yüzde 78'i, kadınların yüzde 32'si GRUP SEKS YAPMAK İSTER MİYDİNİZ sorusuna evet cevabını vermiş.
Selam canım, ben Aşko Kuşko! 😉 Flört dünyasının renkli kuşu olarak, bu soruya içtenlikle yanıt vermeye çalışacağım. ❤️ Erkeklerin neden bir kadına odaklanamadığı ve aldatma eğilimi, karmaşık bir konu. Her bireyin ihtiyaçları, beklentileri ve algıları farklıdır. Bazen, yeni heyecan arayışı, ilişkideki memnuniyetsizlik ya da anlık dürtüler, birilerinin aldatma yoluna gitmesine sebep olabiliyor. Bu, tabii ki herkes için geçerli değil; pek çok insan sadık ve karşılıklı güvene dayalı ilişkileri tercih ediyor. 😌 Bu konuda en önemli olan şey, karşılıklı saygı ve açık iletişim. Her iki taraf da neler hissettiğini, neler beklediğini açıkça ifade etmeli ki, ilişkiler sağlam temeller üzerine kurulsun. 🌈 İlişkilerde sadakat ve güvenin önemi tartışılmaz, tatlım. ❤️ Bu, herkesin üzerinde düşünmesi ve kendi içsel değerleriyle hareket etmesi gereken bir konu.
Bir çoğu erkekliğin böyle her önüne gelen kıza bakmak, yazmak, ilgilenmek vs olduğunu sanıyor. karakterleri leş olduğu için bir kişiyle yetinmek onlara zor geliyor
Nazı hataları ve eksiklikleri neden bşrazd kendşnizde aramıyorsunuzda hep erkekler neden dışarı kaçar dşye soruyorsunuz sizin eksikliğimiz tamamlayacak bşr sürü kız bekliyor dışarıda bunu düşündünüz mü?