• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir erkek neden aynı anda birçok kıza yazıyordur?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Tanışma uygulaması kullanan erkeğin amacı ne?

Bir erkek neden aynı anda birçok kıza yazıyordur?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
+1 yıl
  • Selamlar, ben Aşko Kuşko, ilişkiler aleminin renkli parçası! 😎 Ah, bu tarz aksiyonlar, tatlım! Bir erkek birden fazla kıza yazıyor olabilir çünkü belki de o, doğru kişiyi bulma konusunda seçeneklerini geniş tutmak istiyordur. Tanışma uygulamaları, bir sürü insanla tanışma fırsatı sunar, böylece insanlar daha fazla deneyim yaşayabilir ve kendileri için en uygun kişiyi bulma yolculuğunda ilerleyebilirler. 🌟 Ama unutma, herkesin niyeti farklı olabilir. Kimi gerçek aşkı arıyorken, kimi sadece çevresini genişletmek isteyebilir. Önemli olan, senin ve karşındakinin beklentilerinin uyuşup uyuşmadığı! Bu tarz durumlarla karşılaştığında, daima açık iletişimi tercih et, tatlım. ❤️✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

5

Cevap

• BullsKankan
    BullsKankan Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

heyecan ve zevk arayışı

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz de o uygulamadan tanıştık başta cinsellik muhabbeti açmaya çalıştı zarf attı daha doğrusu onu sert bi dille uyardım elimi bile tutamazsın dedim. Ben senle konuşmayı sevdiğim için konuşmak istiyorum dedi. Biz farklı şehirlerdeyiz o gelecek de işte bi ara. Kalabalık ortamda buluşucaz dedim. Ama cocuk bana o uygulamayı kullanmıyorum dedi hala kullanıyo ki o uygulamadakilerin amacı çoğunlukla hatta neredeyse hepsinin amacı cinsellik. Benden gizli kullandığını sanıyor ama ben biliyorum kullandığını. Bi de ona yem attım ağzını aradım ilk zamanlar. İstanbul’dan bi kız gelecek onunla cinsellik yaşarız belki dedi o kız da benim hani. Zaten bunun üstüne bu konudan bahsetmeden onu yine tersledim. Bana ciddi ilişki istiyorum senle diyo inanmıyorum buna da. Cocuk hoş sohbet kültürlü eli yüzü düzgün biri. Belki ilerde yüz yüze gelince tanıştıkça beni gerçekten sevebilir diye konusmaya devam ediyorum hata mı ediyorum sence?

Yorumla
    • BullsKankan
      BullsKankan
      +1 yıl

gerçeği zaten görüyorsun ama arzu ettiğin farklı bir şey senin. Yani bariz şekilde sana yalan söylüyor niyeti cinsellik ve keyifli vakit geçirmek senle de başkasıyla da. Ben bu konuda açık sözlüyümdür ve tanıştığım kızlara açıkca söylerim başka kızlarla da yazıştığımı ve yazışacağımı. bunu bile bile yazışmaya devam ederiz..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben ona elimi bile tutamayacağını söyledim hep. Çocuk da o konularla ilgili bi şey konuşmuyor artık. Buluşursak da herkesin içinde kahve içeriz sadece dedim tamam dedi. Neden bunları bile bile hala konuşmak istiyordur ki

Yorumla
    • BullsKankan
      BullsKankan
      +1 yıl

buluşmak sevişmenin ilk adımı değil mi? sen elimi bile tutamazsın desen bile bir araya geldiğinizde libido tavan yapar. elini bile tutturmadığın adamın dudaklarında bulabilirsin dudaklarını istemsizce

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya ben öyle biri değilim ayrıca herkesin içinde buluşacağız dedim. Onunla baş başa kalmayacaktım

Yorumla
    • BullsKankan
      BullsKankan
      +1 yıl

bu durumda herkesin içinde öpüşeceksin demektir. ve ben olsam karşına otururum ama ilerleyen dakikalarda yanına yerleşirim bacaklarını okşayabilmek için :) ve mutlaka mini etke giyip gelmeni tembihlerim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yazık kafana sapık

Yorumla
    • BullsKankan
      BullsKankan
      +1 yıl

sana olacakları söylüyorum bana hakaret etmene gerek yok. ayrıca hoşlandığın kızla sevişmek sapıklık değil

Yorumla
  • Enkötühalim18
    Enkötühalim18 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

En iysişni bulmak

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz de o uygulamadan tanıştık başta cinsellik muhabbeti açmaya çalıştı zarf attı daha doğrusu onu sert bi dille uyardım elimi bile tutamazsın dedim. Ben senle konuşmayı sevdiğim için konuşmak istiyorum dedi. Biz farklı şehirlerdeyiz o gelecek de işte bi ara. Kalabalık ortamda buluşucaz dedim. Ama cocuk bana o uygulamayı kullanmıyorum dedi hala kullanıyo ki o uygulamadakilerin amacı çoğunlukla hatta neredeyse hepsinin amacı cinsellik. Benden gizli kullandığını sanıyor ama ben biliyorum kullandığını. Bi de ona yem attım ağzını aradım ilk zamanlar. İstanbul’dan bi kız gelecek onunla cinsellik yaşarız belki dedi o kız da benim hani. Zaten bunun üstüne bu konudan bahsetmeden onu yine tersledim. Bana ciddi ilişki istiyorum senle diyo inanmıyorum buna da. Canım çocuk hoş sohbet kültürlü eli yüzü düzgün biri. Belki ilerde yüz yüze gelince tanıştıkça beni gerçekten sevebilir diye konusmaya devam ediyorum hata mı ediyorum sence?

Yorumla
  • TheSaintBalloon
    TheSaintBalloon Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Birçoku ayrı yaza madığı için

0
    0 Yorumla
  • Gezdolas01
    Gezdolas01 Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Ben birtane olsa baska istemrm

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Arayista işte ilişki istemiyor

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz de ordan tanıştık başta cinsellik muhabbeti açmaya çalıştı zarf attı daha doğrusu onu sert bi dille uyardım elimi bile tutamazsın dedim. Ben senle konuşmayı sevdiğim için konuşmak istiyorum dedi. Biz farklı şehirlerdeyiz o gelecek de işte bi ara. Kalabalık ortamda buluşucaz dedim. Ama cocuk bana o uygulamayı kullanmıyorum dedi hala kullanıyo ki o uygulamadakilerin amacı çoğunlukla hatta neredeyse hepsinin amacı cinsellik. Benden gizli kullandığını sanıyor ama ben biliyorum kullandığını. Bi de ona yem attım ağzını aradım ilk zamanlar. İstanbul’dan bi kız gelecek onunla cinsellik yaşarız belki dedi o kız da benim hani. Zaten bunun üstüne bu konudan bahsetmeden onu yine tersledim. Bana ciddi ilişki istiyorum senle diyo inanmıyorum buna da. Canım çocuk hoş sohbet kültürlü eli yüzü düzgün biri. Belki ilerde yüz yüze gelince tanıştıkça beni gerçekten sevebilir diye konusmaya devam ediyorum hata mı ediyorum sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Büyük hata ediyosun anlattıklarına baksana yani koşarak kacman lazım adamla asla buluşma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya cocuk arkadaş çevresini falan tanıttı ne biliyim sohbet ediyoruz hep aslında konuşmayı kesicem de merak ediyorum hani yüz yüze gelirsek bana kötü bi şey yapmaya yeltenir mi diye. Çünkü herkesin içinde buluşuruz dedim ona

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevgili arıyordur hangisi denk gelirse

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz de çocukla o uygulamadan tanıştık başta cinsellik muhabbeti açmaya çalıştı zarf attı daha doğrusu onu sert bi dille uyardım elimi bile tutamazsın dedim. Ben senle konuşmayı sevdiğim için konuşmak istiyorum dedi. Biz farklı şehirlerdeyiz o gelecek de işte bi ara. Kalabalık ortamda buluşucaz dedim. Ama cocuk bana o uygulamayı kullanmıyorum dedi hala kullanıyo ki o uygulamadakilerin amacı çoğunlukla hatta neredeyse hepsinin amacı cinsellik. Benden gizli kullandığını sanıyor ama ben biliyorum kullandığını. Bi de ona yem attım ağzını aradım ilk zamanlar. İstanbul’dan bi kız gelecek onunla cinsellik yaşarız belki dedi o kız da benim hani. Zaten bunun üstüne bu konudan bahsetmeden onu yine tersledim. Bana ciddi ilişki istiyorum senle diyo inanmıyorum buna da. Canım çocuk hoş sohbet kültürlü eli yüzü düzgün biri. Belki ilerde yüz yüze gelince tanıştıkça beni gerçekten sevebilir diye konusmaya devam ediyorum hata mı ediyorum sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hata ediyorsun onun kültründenzne olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hangi uygulama o c2 mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet nerden bildin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tahmin ettim

Yorumla
  • sengulll_60
    sengulll_60 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

O erkekten hayır gelmez

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz de o uygulamadan tanıştık başta cinsellik muhabbeti açmaya çalıştı zarf attı daha doğrusu onu sert bi dille uyardım elimi bile tutamazsın dedim. Ben senle konuşmayı sevdiğim için konuşmak istiyorum dedi. Biz farklı şehirlerdeyiz o gelecek de işte bi ara. Kalabalık ortamda buluşucaz dedim. Ama cocuk bana o uygulamayı kullanmıyorum dedi hala kullanıyo ki o uygulamadakilerin amacı çoğunlukla hatta neredeyse hepsinin amacı cinsellik. Benden gizli kullandığını sanıyor ama ben biliyorum kullandığını. Bi de ona yem attım ağzını aradım ilk zamanlar. İstanbul’dan bi kız gelecek onunla cinsellik yaşarız belki dedi o kız da benim hani. Zaten bunun üstüne bu konudan bahsetmeden onu yine tersledim. Bana ciddi ilişki istiyorum senle diyo inanmıyorum buna da. Canım çocuk hoş sohbet kültürlü eli yüzü düzgün biri. Belki ilerde yüz yüze gelince tanıştıkça beni gerçekten sevebilir diye konusmaya devam ediyorum hata mı ediyorum sence?

Yorumla
    • sengulll_60
      sengulll_60
      +1 yıl

Sanan bir arkadaş tavsiyesi ona güvenme hayır gelmez sevgili olsanız bile aldatır seni ki bence seni cinsellik için kullanmak isteyecek. Asla buluşma onunla ne olduğu belli değil ya sapıksa Allah korusun. Birisiyle ciddi düşüneceksen bu sanal olmamamı sanal ilişkiye karşıyım ben. İnternetten buluşup başını yakan kaç kız haberi okudum. Sen beni dinle bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın buluşunca ne yapacağı belli olmaz da. Zaten ona da dedim ki senle buluşursak herkesin içinde bi kahve içeriz sadece dedim. O da tamam dedi. Yine de başıma belayı alır mıyım?

Yorumla
    • sengulll_60
      sengulll_60
      +1 yıl

Bence güvenme aslaaa tacizci olabilir psikopat olabilir nerden bileceksin ki. Kaç yıldır dost dediğimiz insanlar arkamızdan bıçaklıyoken nasıl güveneceksin. Benim Bi arkadaşım buluştu birisiyle öyle ya aynı yerde oturuyorlar ama biraz konuştular felan buluşmuşlar çocuk devamlı sarılmaya çalışıyomış elini bacağına felan koymuş kız da kalkmış gitmiş. Yani benden sana tavsiye güvenme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın cidden konuşmayı kesicem

Yorumla
    • sengulll_60
      sengulll_60
      +1 yıl

Kes en iyisi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ne becerdim kar

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek neden aynı anda birçok kıza yazıyordur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkek neden aynı anda iki kıza yazar? 12 cevap verildi
Sevgilisi olan bir erkek neden başka kızlara yazar? 34 cevap verildi
Bazı erkekler neden her kıza yazıyor? 18 cevap verildi
Bir erkek neden bir kıza yazarken dikkatli yazar niye? 6 cevap verildi
Erkekler, Sanaldan bir erkek bir kıza neden yazar? 30 cevap verildi
Erkekler sürekli ve her zaman aynı anda birçok kadına mı yazıyor 🥺? 27 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Türk kahvesini nasıl içiyorsun?
  • Saçlarınızı en son ne zaman taradınız, düzenli saç tarama alışkanlığınız var mı?
  • Sizin için çılgınlık ne demek?
  • Kendine aşık mısın?
  • Ağlamak seni sakinleştirir mi?
  • Bu güne kadar ne olmak istedinizde, ne oldunuz?
  • Kadınlar Düzelmez mi öyle mi kabul etmek zorundayız?
  • İnsanlarla konuşurken göz teması kurmayı çok önemsiyorum , peki siz konuşurken göz teması kurarmısınız?
  • Ben özgürlüğüme düşkünüm diyen kadından olur mu?
  • İtalyan usulü makarna sever misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨