Müsterim bana asiliyor mu?

Merhaba. Bir holdingde calisiyorum ve bir müsterimiz var, ona İzmir'de oldugumu ve bu hafta Mail yazamayacagimi yazdim. O kizda beni internetten bulup, aa izmirdeyseniz sizi agirlamak isteriz falan dedi. Bende teşekkür ettim ama vaktimin olmadigini söyledim. Ondan sonra sohbet etmeye basladi iste İzmir'de bomba yiyin diye. Sonra ki yazdığı seyleri size sormak istiyorum. Iki türlü anlasilabilecek seyler cünkü. İzmir'de mutlaka bomba yiyin. " cikolatasiyla tam kivamina geliyor, biiiirsuru pecete kullanmanizi tavsiye ederim epey akiskan hahaha " ya da American futbol oynuyormus bende dedim ki cok Hanım hanimciga benziyorsknuz hic beklemezdim oda yazdı ki "hanim hanimcik goruntumun altinda bir serseri yattigini belirtmek isterim hahahah.. " bende fitnesse gidiyorum dedim oda onun üstüne bunu yazdı "masallah zaten farketmistim sizin omuzlariniz falan epey genis, boylu poslusunuz masallah hahah. bana da asilar misiniz bu haftada 3 gun fitness iradesini.. "

Sizce bu kiz bana asiliyor mu? ya da normal bir konusma mi bu. Bana absürd geldi. Evliyim ve iki cocugumda var. Eşim görürse yanlis anlayabilir. Eğer asiliyorsa bir an önce konusmayi bitirmeye calisacagim. Sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Sizce böyle mi yazsam. Bu yazismalar cok baska yerlere gidiyor. Bence biz burdan konusmayi birakalim artik, eşim görürse yanlis anlayabilir.
Güncellemeler
+1 yıl
Instagraminiz var mi diye sordu. Bende bunu yazdim

... Hanim yakin bir iletisim sekliniz var, umarim beni yanlis anlamazsiniz. Bu konusma baska yerlere gidiyor gibi. Ben evliyim, çocuğum var. Bu konuşmayı bitirirsek iyi olur yazdim.

Oda bunu yazdi:
siz yanlis anladiniz siz kusura bakmayin lutfen, akran tum dostlarimla iletisimim boyledir..
Müsterim bana asiliyor mu?