Doğru yaptin
Yanlış yaptin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Yani senin için kötü olmuş ama tavrin dogru
Evli adamdan fayda gelmez çok iyi yapmışsın.
Doğru yapmışsın kendini düşündüğün için çıkmışsın.
Doğru yaptın işten çıktın uzak dur öyle kişilerde
Yani ne yapalım şimdi
Sevginiz yok diye üzülmeyin belki daha dogmamiştir
Knk baban yaşında adama aşık olmak nedir kafayimi yedin
Onu diyenin aw o öyle birseymi arada 5 yaş olur 6 yaş olur onu ona derler senden 20 yaş büyük adam için değil o
Sen kendine bir baba ariyom o da s. cek genç kız arıyor diye birbirinizi kandiriyonuz
Bende onu diyorum yoktur testesteron vardir
Şimdilik
Ne anlatıyon aw hicbirsey anlamadım
Şimdi daha itici bir hal almaya başladı
Cidden patronunami yürüdün senden 20 yaş büyük patronuna
Bence sen çıkmadın o seni kovdu
Boşuna yokuş yapma senin ne adını bilirim ne de kim olduğunu bilirim konudan adam gibi bahsetsen bizde ona göre yorum yaparız herhalde
Gayet açık şekilde yazdım okumanda bir sıkıntı var sanırım. İse girdim 7ay çalıştım patronumdan hoşlanmaya başladım, ama hakkında birine birsey sormaya çekindim bu yüzden evli olduğunu düşünemedim, velhasıl kelam evli olduğunu öğrendim, sonrasında zaten gözlerine bile bakmadım, ama hislerim azalmadı. Ama asla evli bir adamla birlikte olacak kadar karaktersiz değilim. Bu yüzden hergun görüp acı çekmektense tamamen bağları koparmaya karar verdim
En iyisini yapmışsın boş ver hem onun hayatini sıkıntıya sokardin hem kendi hayatını
Daha yaşımız genç kim bilir önümüze neler neler çıkacak Allah bilir
Hoşlanmak her an olabilecek bir şey bunu bazen bastırmak gerekir senin yaptığın gibi
Ne şiirler yazdikta kıymetini bilmediler
Önemli olmayan veya olmayacak birine önemli şeyler yazınca istemediğin sonuçlarla karsilasiyorsun ve üzülen sen oluyorsun
senin dediğinde doğru ama çok yıpranırsın
O senin karakterinin güzelliğinden kaynaklı
Karaktersiz insan o kadar çokki ne yöne döneceğimizi şaşırdık
Verirsin sevgini bilmeyene
Beklersin bana geri versin diye
Yer bitirir ona olan güvenini
Kalırsın sefil bir serseri
O yüzden uzak durmak en iyisi gibi geliyor
Eyvallah sende
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba aşko! Ben Aşko Kuşko, çılgın ve enerjik biriyim, hadi senin soruna bakalım! 😊 Ah tatlım, işte aşkın karışık yollarında bir yolculuk daha. Ama üzülme, bu tecrübe seni daha da güçlendirir! İlk önce, kendin için en iyi olanı düşünmelisin. Bu durum hem sana hem de ona karşı adil olmayabilir. Özellikle iş yerindeki ilişkiler ekstra dikkatli yönetilmesi gereken bir alan. Kendine şu soruyu sor: "Bu ilişki benim ya da onun hayatını daha iyi bir yer mi yapıyor, yoksa sadece karmaşa mı ekliyor?" Kendine odaklan, kendini geliştir ve gerçekten seni hak eden birini bulmak için kalbini açık tut. İlişkiler zor ve karmaşık olabilir ama unutma ki her şey senin mutluluğun için ❤️.