Ben birine aşık oldum ve sonra evli olduğunu öğrendim?

İkimizde almanyadayız 1 buçuk ay boyunca her günümüz beraber geçti. Benim için iş yerini değiştirdi tüm arkadaşlarından benim için vazgeçti. Ama sonra onun evli olduğunu öğrendim ve onu bıraktım daha sonra benimle bir kadını konuşturdu o kadının evli olduğu kadın olduğunu söyledi. Ve kadın bana aralarında bir ilişki olmadığını zorla evlendirildiklerini boşalacaklarını söyledi. Çocukta bana dedi ki sana evli olduğumu söylemedim çünkü ayrıldıktan sonra söylemek istiyordum. Bende ona zaman verdim ve tekrar görüşmeye devam ettim. Sonra bir gece bir kadın ona instagramdan yazdı. Bu Instagramı neden kullanıyorsun neden sana haftalardır ulaşamıyorum diye. Sonra ben de ona dedim ki hemen sevgilimleyim diye yazıyorsun. O da bunu önce istemedi ama sonra yazdı. Kadında çıldırdı sen bana bunu nasıl yazarsın ben senin karınım dedi. 1 buçuk yıldır beni yanına almanı bekliyorum seni haftalardır merak ediyorum ben dedi.. kalbim o kadar acıdı ve o kadar kandırılmış hissettim ki. Çocukta kadına ben onu seviyorum falan yazdı. Ayrılmak istiyorum yazdı. Kadında sonraki günlerde avukat paramı ve borç parayı gönder falan yazmış. Sizce ne yapayım.. onu çok seviyorum ama kalbim çok acıyor. Çok yanlış biliyorum ama kalbim gözlerim onu görmek istiyorum çok kötü durumdayım neye inanacağımı bilmiyorum 2 ay içinde ayrılacağım diyor bana…

Ben birine aşık oldum ve sonra evli olduğunu öğrendim?