Sevgilinin işlediği suçu görmezden mi gelirsin, ihbar mı edersin yoksa suç ortağı mı olursun?

#DeliMavi
29 Şubat 2024
Sevgilinin işlediği suçu görmezden mi gelirsin, ihbar mı edersin yoksa suç ortağı mı olursun?

#DeliMavi
29 Şubat 2024
Sevgilimi polise mi ihbar edeyim? Yok artık...
Erkek adam sevdiğini canı pahasına korur.
Hatta hiç tanımadığım biri bile olsa devlete, büyük patronlara, ensesi kalın takımına karşı işlenen herhangi bir suçun failini ihbar etmeye söz veremem.
İhbar ederim ne akdar seversem seveyim suçlu birini korumak bana da zarar verir. Hadi kendimi geçtim belki de bu durumdan alacağı güvenle daha başka suçlar da işlemeye yönelebilir. Cezasını çekmeli ki yaptığının yanlıl olduğunu anlasın. Babamı bile ihbar ederim değil sevgilim.
Görmezden gelirsem işlediği suça ortak olmuş olurum. İnsan hayatına kasteden bir durumsa ihbar ederim. Diger türlü bilerek yapılan hiç bir şeye göz yumamam. O kişi benim için biter.
TAbi ki de görmezden gelirim.. sevgilimin sonuna kadar da yanında olurum.. ölene kadar sonuç olarak ortak bir hayat paylaşıyorum ve sevdiğim kadına da ne olursa olsun ihanet edemem.. yanlış olduğunu bilsem de.. zaten birlikte suç işleriz..
Cevap
18Cevap
Oha bensiz suç mu işlemiş hemen kendime de bir suç ayarlamam lazım 😅
Onsuz di mi?
Varya
@Hayatİstanbul77 onsuz tabii o da bensiz işlemiş 😃
Sevdiğim insan her konuda sırtını bana yaslayabilir..
Adam öldürmüşse yda hırsızlık yapmşsa ihbar ederim ama sadece biryle tartştı bir yumruk vurdu karşı trf da şikaye etdi bu ufk bir şey için polise demem görmzden gelirim
Bahsi geçen suçlu benim. Zevklerimiz (suçlarımız) uyuşuyorsa evliliğe karşı olan ben, onunla evlenirim bile. Ancak henüz öyle bir kadına denk gelmedim. Körpeler hariç hiçbirine güven olmuyor
Direkt ihbar ederim hain sevgili olurum 😂 yani suç işleyecek bir şey yapması beni mutsuz eder öyle bir insan olmasını kesinlikle istemem
Suç var, suç var.
Bankaya para yatıran da suçlu, yedi kafa kesen de. Ama aynı cazeyı alıyorlar.
Siyasi bir suçsa ihbar etmem. Kendi başımı belaya sokmayacak kadar yardım ederim. Diğerleri suça ve duruma göre değişir.
İhbar ederim. Kim olursa olsun hak yerini bulmalı.
aaaa Hakaret sayarim bunu biz sevdigimizi gectik kimseyi ihbar etmeyiz.
Kime karşı işlediğine bağlı. Masum birine zarar verdiyse ihbar ederim, diğer türlü nötr kalabilirim.
Ben direk ayrılırım ne ihbar ederim ne suç ortağı olurum aksiyonsuz hayat tercihim
Suç ortağı olurum
Bu soru hiç olmadı abla 😂
Neden?
Sevdiğim adamı nasıl ihbar etcem looooo🤣🤣🤣🤣🤣 zor soru
İhbar ederim 😂
İhbar ederim çeksin cezasını deli 😃
Aşk her şeyi affeder.
görmezden gelirim ama ne suç işlediğine bağlı
Sevgilim yok ama, Suç ortağı olurum yaa
Yüz kızartıcı bir suç ise ihbar ederim.
Tereddütsüz ihbar ederim
Her şeyimiz beraberr