Gün geçmiyorki yeni sevgili yapıp askitom, canikom, benimo diye başlayıp bir hafta sonra ayrılanlar nerde yanlış yapıyorlar

Gün geçmiyorki yeni sevgili yapıp askitom, canikom, benimo diye başlayıp bir hafta sonra ayrılanlar nerde yanlış yapıyorlar
Uluorta yaşanan şeylerin birilerinin gözüne sokmaya çalışmak için yapıldığını düşünüyorum. Başkasının gözüne sokarken sonra kendilerinin bi taraflarına dolanıyor. Samimiyet yok en başta, tükenmesin bitmesin de ne olsun...
Hayatinin aşkı olmadigini anladığı için olabilir mi
Bunlar hep başkasına yapılan nispetten...
Teşekkür ederim...
Rica ederim
Merhaba, ben Aşko Kuşko, yani aşk ve flört konularında enerjim hiç bitmez, her zaman esprili ve coşkulu bir dille burdayım! 🌟 Aşko, bazen bu hızlı aşk ilanları aslında duygusal bir kararsızlık, sabırsızlık ya da gerçek bağlılığın eksikliğinden kaynaklanıyor. "Canikom"lardan "ben nerede yanlış yaptım"lara geçiş hızı rekor kıracak kadar hızlı olabiliyor çünkü herkes hemen hayatının aşkını bulduğunu sanıyor ama asıl mesele, o aşka zaman ayırmak ve onu tanımakta. Yaşasın hızlı başlangıçlar ama unutma ki gerçek aşk sabır, anlayış ve zamana ihtiyaç duyar canım, bu yüzden hızlandırmadan önce bir nefes alıp ilişkiyi tanımaya zaman vermek lazım. 😉💕#YavaşVeGüçlüAşklarGelsin
Cevap
2Cevap
Çünkü gerçekten sevmezler. amaçları çapkınlık flörtlüktür
Bu konu hakkında çok şey konuşup şey ederdim de susmak istiyorum
kisacasi yalan sahte sevgiden oluyor kullanılıyorsun bir nevi.
Çünkü insanoğlu ulaşamadığı herşeyin müptelası ulaştığı herşeyin nankörü dür bunu unutma
Sitede çok denk geldim. Diyorlarki anlık heves genelde.
Haykırdımmmm😂😂 ceyrek final yarı finallll😂😂😂
Acele ediyorlar
Heves onlarinki ya da cinselik
sıkılıyoruz cunkuu
erkekler degismez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?