Evli biriyle oldum lütfen abuk subuk yargılayıcı tipler yorum yapmasın soruma! Onlarınki zaten açık ilişki gibi bişi o kısmı geçiyorum. Kendisi de benim ilkim oldu ve bir bebekleri de varmış her neyse
Soruma geliyorum
Birgün konuşurken ben düzenimi bozamam falan diyordu yine ben de
Bi sn o konuda için rahat olsun ben zaten sen bugün boşanıp gelsen evlenelim desen de ben büyük yaşanmışlıkları olan birini istemiyorum çünkü siz hayat boyu görüşmek zorundasınız dedim
Bunun üzerine bana “ya ben boşansam burada durmam ki napıcam Türkiye’de gider yurtdışında yaşarım gider İspanya’da yaşarım Amerika’da yaşarım (vurguladı), italyada yaşarım italyada harbiden yaşarım bu arada dedi. Ki bu kişi benim yurtdışında özellikle Amerika’da yaşamak istediğimi biliyor.. ne demek bu tam olarak?
Soruma geliyorum
Birgün konuşurken ben düzenimi bozamam falan diyordu yine ben de
Bi sn o konuda için rahat olsun ben zaten sen bugün boşanıp gelsen evlenelim desen de ben büyük yaşanmışlıkları olan birini istemiyorum çünkü siz hayat boyu görüşmek zorundasınız dedim
Bunun üzerine bana “ya ben boşansam burada durmam ki napıcam Türkiye’de gider yurtdışında yaşarım gider İspanya’da yaşarım Amerika’da yaşarım (vurguladı), italyada yaşarım italyada harbiden yaşarım bu arada dedi. Ki bu kişi benim yurtdışında özellikle Amerika’da yaşamak istediğimi biliyor.. ne demek bu tam olarak?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya seni denemiş işte. Sen bende olmam zaten böyle biriyle tarzında konuşunca zaten yurtdışında olurum demiş senin de istediğini bildiği için
Niye deniyor boşandığımda benimle olur mu diye peki
Adam aslında boşanmayı hiç düşünmüyor zaten sana demiş düzenimi bozamam diye sen orada böyle yaşanmışlığı olan biriyle yapamam diyince gururuna yedirememiş
Adam açık açık senle bir yere kadar ilerleyip kendi hayatını yaşayacağını açıklamış sayılır.
Aynen ondan ülke belirtiyor dimi..
Ayrıca öyle olsa “zaten” derdi cümlenin öncesinde ya da boşansam tekrar evlenmem ki derdi
Yani. Eğer senle devam etmeyi düşünüyorsa senle evlenip yeni hayata başlarız falan derdi ya da birlikte plan yapardı.
Bu da bunun iması gibi diyorum ben de zaten, açık açık söylemesini beklemiyorum çünkü o zaman şu anki ilişkisi hakkında başka bilgiler vermesi gerekirdi bunu da yapmaz
Sen de hazır ol zaten bu tarz ilişkiler bir yere kadar yani öyle gördük bugüne kadar. Kendini ona duygusal olarak bağlama
Ne gördünüz pardon? Ben çok görüyorum boşanıp diğer kadınla evlenen. Benim öyle olacak diye demiyorum ama bit şeyleri kendi temenninizdeki gibi oluyor sanmayın kendinizi kandırıyorsunuz
Ben kendimden hiç bahsetmedim. Etrafımızda gördüğümüz vakalardan bahsediyorum.
kazik peşinde
Ne kazığı ya ne saçmalıyorsunuz
Seni bir şekilde kendine bağlı tutmaya çalışiyor celallenme durduk yere