Biri var evli ve benimle oldu karısını aldattı yani, onu sevgiliyken de başkalarıyla aldatıyordu zaten ve evliyken de sadece benimle aldatmış. Kadının cidden bu konulara resmen üstü kapalı bir şekilde göz yumduğunu düşünüyorum o kadar söyleyeyim. Ama bu konuları sorduğumda
Bana da sevgili değil arkadaşız diyor aldatma konusunda da aldatmadım aldatmıyorum diyor. Yine erkeklerin çapkınlığını konuşurken de ben de bekarken çapkındım bıraktım diyor. Üstelik bu kişi benim ilkim oldu.
Aldatmıyorsan benimle yaşadığın neydi ya bir de bana söylüyor. Ne demek bu anlamıyorum?
Bana da sevgili değil arkadaşız diyor aldatma konusunda da aldatmadım aldatmıyorum diyor. Yine erkeklerin çapkınlığını konuşurken de ben de bekarken çapkındım bıraktım diyor. Üstelik bu kişi benim ilkim oldu.
Aldatmıyorsan benimle yaşadığın neydi ya bir de bana söylüyor. Ne demek bu anlamıyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evli bir erkekle bir olmaya seni iten koşul neydi, hadi o ş. erefsiz. peki sen?
Şimdi durup sorgulamak geç değil mi?
Öyle dedi böyle dedi, şöyle yaptı böyle etti, tercih senin ve sen tercihinin sonucunu yaşıyorsun. Mızmız olma.
Kabul etmez erkekler benek için mi berabersiniz karısının çocuğu olmuyor mu
Yok hayatım kadından bebeği var daha yeni 6,7 aylık. Bebek doğduğuktan sonra benle oldu zaten. Karın olsa aynı tepkileri vermez miydi ona da normal mi gelirdi sence vs dediğimde de “ya o başka bir dünya o bambaşka bir olay onun yerine kimse olamaz zaten o olmasaydı ben evlenmezdim de, o benim için annemden bile önce geliyor çocuğumu doğurmuş” vs diye zırvalamaya başladı. Ne pardon? Kimi hamile bırakırsan o doğruyor çocuğunu özel bir meziyet mi bu kimle evlenirsen doğururdu. Kaldı ki Annemden önce geliyor diyen erkek net yalan söyler üstelik bu adam tek çocuk ve babası yok sadece annesi var. Karın bu kadar değerli olsa zaten aldatmazdın. Sanırım benim kendisine bağlanmamdan korktuğu için mi bunları söylüyor bilmiyorum
Evli bir erkek karısını silmez yatmıyoruz der yine karısıyla yatar aramız iyi değil der iyidir bu erkekler aldatmak için herşeyi yapar
Ya bu adam aldatamayacak bir adam değil ki üstelik kandırmaya çalıştığı bit konu da değil. Sadece çekiliyor bizim yaşadığımıza niye aldatmak demiyor ben anlamıyorum
Bende anlamadım sarhosmus hatırlamıyor herhalde
Hayır ya bir kere olan bişi değil ki üstelik ilkim oldu diyorum
Espri yaptım ya ve onun neyi kast ettiğini bende anlamadım
Biz zaten evli değiliz bebek için arkadaşça devam ediyoruz gibi bit anlamı olabilir mi yani bunu söylemiyor ama bunu bildiği için rahatça aldatmadım diyor olabilir mi
Yalan söylüyor o zaman bosanabilir madem arkkadasdi neden evlenmiş nasıl bir kafa
Bu nasıl aldatmak olmuyor o zaman anlamıyorum. Yani benim böyle dışarda takılmam normal bunun adı bana göre arkadaşlık ve ben buna aldatmak demiyorum gibi bişi mi bu
Aynen öyle demek istiyor herhalde kendini evli görmüyor seni de kız arkadaşı olarak tabi yersen
Karın olsa aynı tepkileri vermez miydi ona da normal mi gelirdi sence vs dediğimde de “ya o başka bir dünya o bambaşka bir olay onun yerine kimse olamaz zaten o olmasaydı ben evlenmezdim de, o benim için annemden bile önce geliyor çocuğu doğurmuş” vs diye zırvalamaya başladı. Ne pardon? Annemden önce geliyor diyen erkek net yalan söyler üstelik bu adam tek çocuk ve babası yok sadece annesi var. Karın bu kadar değerli olsa zaten aldatmazdın. Sanırım benim kendisine bağlanmamdan korktuğu için mi bunları söylüyor bilmiyorum
Kilifina uyudurmaya çalışıyor işte ne diyeyim
Neyi anlamadım
Seninle olan ilişkisine bahane arıyor işte
Nasıl yani anlamadım
Sonuçta aldatıyor ama buna bahane buluyor
Hayatım ne bahanesi onu anlamadım benim söylediklerimle ne alaka
Tamam