Eski sevgilim onu aldattığımı düşünüyor?

arkadaslar merhaba benim bi eski sevgilim var biz bi 1 hafta önce ayrıldık fakat didişmelerimiz devam ediyordu. O hayatımdayken benim eski bi arkadaşımın takıldığı çocukla normal arkadaş gibi buluştuk ve ben eski sevgilime arkadaşımla buluşuyorum dedim. Daha dün gece evime geldi ve kavga çıkardı neden ismini söylemedin onun sana buluşma derdim izin verir miydim sana diye bana bağırdı çağırdı hakaret etti kaşar dedi hatta annemin 4. evliliğine kadar laf söyledi. Ben sesimi çıkarmadım kendimi savundum bir şey yaşamadık dedim ki yaşamadık sonra ben bütün mesajları silerim ama onunkiyle silmeyi unutmuşum ve aramızda laubali bi konuşma geçmiş dalga geçmişiz birbirimizle eski sevgilimde benim telefon elimdeyken telefonu elimden aldı ve mesajları okudu sonra o mesajı görünce daha da kudurdu ve daha pis konuşmaya başladı. Sevgili olduğumuz halde ilişkideyken insanlara sevgilim değil zaten vs demiş bana bunu söyledi iyi ki sevgiliyiz dememişim rezil insansın vs. Ben hala kendimi aklamaya çalışıyorum ve artık bu ilişkide kendimi aklamaya çalışmaktan yoruldum. Ayrılma sebebimiz ise onun eskiden tek gecelik ilişki yaşadığı kızla hala etkileşimde bulunmasıydı ben bunu söylediğimde de bana yine hakaretlerde bulundu. Gece evden gitti peşinden gittim onun evine kadar arkadaşı evdeydi ve ben sanki yanlarında değilmişim gibi sana attığım kız nasıl süt gibi değil mi işte eski takıldığım kızı gördüm dışarda konuştuk vs diye anlatmaya başladı ama yine bir şey diyemedim çünkü hatalı olan benim ve ortada yanlış anlaşılma var benim onu aldattığımı düşünüyor. Gece onda kaldım ve bir şeyler yaşadık şu an ne yapacağımı bilmiyorum barışmak istiyorum

Eski sevgilim onu aldattığımı düşünüyor?