Lütfen okuyup yorum yapar mısınız acil önemli?

5 senelik ilişkim vardı Bu kişi ilişki içerisinde beni sürekli ağlatan söz tutmayan biriydi aşağılık kompleksi var hiç bir şey konuşamıyorsun 3-4 sene güzeldi kavga ediyorduk tabi ama büyük kavgalar değildi 1 senedir değişmeye başladı kendini beğenmeye başladı iyice şüpheleniyordum sordum söylemedi fake hesabını yakaladım orada 15 kişiyi eklemiş hepsi kızdı erkeklerle okeye gidiyoruz diyip kızla gitmiş sen yapsan ayrılırız diyordu ben öğrenince yalvardı hesabı sildi bende bu yaptığını kabul edemem tekrar olmayacağını bana aşık olduğunu kanıtla dedim ismimi ve fotoğrafımızın portresini dövme yaptırdı bir süre iyi davrandı ayrılacak mısın benden diye sorup durdu 3 Şubat yıl dönümümüzdü o gün kendini affettirebilirdi yapmadı arkadaşı için ertelemeye çalıştı ben kabul etmedim kavga ettik buluştuk özür diledi sonra aramız iyiydi iki hafta sonra buluştuğumuz zaman yanımdan seni çok seviyorum üzmicem diyerek gitti ertesi gün bir anda değişti kendisi ayrılmak istedi bir haftadır ayrıyız odasındaki tablomuz duruyor instagramdan çıkarmıyor istemediğim üstsüz fotoğrafını profil yapıp paylaştı sanki inadıma yapıyor gibi ayrılırken başkalarıyla konuşup gezip gelme gibi bir planın varsa hiç bir zaman kabul etmem dedim öyle bir şey yok sinirlerime hakim olamıyorum artık dedi seni kabul eder miyim bilmiyorum ama benim sana harcayacak zamanım yok evlilikle ilgili adım atmayacaksan gelme dedim gelirsem yüzükle gelirim dedi ayrıldığımız gün avm de sevgilisiyle ayrılıp barışan birini gördük bizde böyle olcaz büyük ihtimalle dedi bu kişi ne yapmaya çalışıyor

Lütfen okuyup yorum yapar mısınız acil önemli?