Kazayla birisine takıntılı oldum ve korkuyorum Ne yapmalıyım?

Birkaç hafta önce bir çocukla tanıştım ve ınstagram'ımı istedi konuşmak için verdim ve çocukla konuşmaya başladım Çocuklar işte konuşmamız güzel gidiyor sarıyor konuşması falan ama çocuklar karşı bir şey hissetmiyorum arkadaş olarak konuşuyorum o da benimle öyle konuşuyor Yani ikimiz de biliyoruz neyse birkaç hafta sonra Yani iki üç gün önce Mesajlarımı görmezden gelmeye başlıyor çocuk da zaten barista yani mesleğinde bile bir hayır yok İşte bu benim mesajlarıma bakmıyor ve Story atıyorum storylerime bakıyor Ben çocuğa bir daha yazıyorum çünkü Ben yüzsüzüm işte yazıyorum Nasılsın Ne haber falan geri dönüş yok bir bakıyorum profiline 21 dakika önce Story atmış kesinlikle görmezden geliyor ama engellemiyor da profilime de bakıyor sonra fark ediyorum ben sürekli bu çocuğun profilini açıyorum bakıyorum ve bunu sonradan fark ediyorum Daha sonra bütün gün evde Neden mesajlarıma bakmıyor diye dolaşmaya başlıyorum Sizce Instagram'ı isteyip böyle neden davranıyor Ben çocuğa karşı ne hissediyorum

Kazayla birisine takıntılı oldum ve korkuyorum Ne yapmalıyım?