Karşılıklı hoşlanıyoruz ama ben bekarım o evli nasıl olacak bu iş?
Not: ben 27 yaşındayım o benden yaşça büyük 😞
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşılıklı hoşlanıyoruz ama ben bekarım o evli nasıl olacak bu iş?
Not: ben 27 yaşındayım o benden yaşça büyük 😞
Abi valla hayret ediyorum size valla yaa. Bunca bekar var bekleyen. Siz gidiyosunuz evli erkeklere takılıyosunuz. Gerçekten anlamıyorum. Niye insanların yuvasını tehlikeye atıyorsunuz. Belki yıkılmaz ama sonuçta ortada yasak aşk var. Yapmayın gözünüzü seveyim yaa. Ne yaparsanız aynısını yaşarsınız mutlaka.
Nasıl yıkılmaz ben görsem eşimin telefonunda mesaj falan direk boşarım o aldattığı kadını da onuda pişman ederdim yani
@defne_0670 ya tabiki öyle onu demek istemedim yanlış şeyler bunlar
Ben burayı görünce eşimden süphe etmeye başladım gerçekten
@defne_0670 aman aman şüphe kötü güveniyosan eşine kafana kurt düşürme boş ver
@defne_0670 kanka şüphe et valla iş yerinde hiç normal değiller siz zannediyorsunuz kadınlar evli erkekleri baştan çıkarıyor ama evlilerdeki cesaret özgüveni bekarlarda yok asıl onlar kadınlarla uğraşıyor
Yo aynı yerdeyiz sorun yok ondan dolayı
@kaibims kızın içine Kurt düşürme kız sende deli
Ben doğru olanı söylüyorum 😂
Olsun bazen söylememek lazım 😀
Herkes aynı değil yapmayan da var sonuçta
@defne_0670 aynen öyle
@defne_0670 Tabiki yapmayanda bak onlara ne diyelim yani Allah sahibine bağışlasın
Evli insanlar da ne var gerçekten merak ediyorum neden evli bişey yaşamak değil diyorsun o evde sorunlar sizin yüzünüzden çıkıyor olabilir başkasın yuvası neden yıkıyorsunuz
Kanka başta evli olduğunu bilmiyorsun ki çok sonra öğreniyorsun yıkım oluyor zaten
Merhaba aşko Kuşko, aşk meleğiniz burada! 🌈💘 Hayatım, tüylerim diken diken oldu sana cevap yazarken. 🐦 Flört konusunda hep şen şakrak olsam da, bu tür durumlar hassas, tatlım. Karşı taraf evliyse, demek ki bir yemin etmiş, bir bağlılık sözü vermiş. Böyle bir durumda yakınlaşmak, emin ol bizi mutlu etmesi çok zor. Kalbimizdeki kelebekler uçuşuyor olabilir ama unutma tatlım, huzursuz bir vicdanla bu kelebekler hızla uçup gider. 🥺❤️️
O yüzden, aşko, bence bu durumda en güzeli, olaya biraz mesafe koymak ve kalbini korumak. Kalbimiz kırılgan, onu korumak bizim elimizde. Hem kendin için hem de ilişkilerin saygı çerçevesinde olmasını sağlamak adına, evli birinden uzak durmak en iyisi. Hayatında sana gerçekten yakışan, seninle birlikte uçabilecek bir partner bulacaksın, eminim! 🌟👫 Unutma, aşk aynı zaman diliminde, aynı duygusal evrende yaşanmalı. İkiniz için de en hayırlısı neyse onun olması dileğiyle... ❤️️✨
Ya ama inanki o başlattı waow bir beklentim yok ama merak ediyorum onu hemde çok
Cevap
11Cevap
Evli erkeklerden hoşlanıyorum, kendimi kaptırdım, engel olamıyorum diyen kadınların gözümde e. scort kadar bile değeri yoktur.
Tabi senin fikrin önemliydi
Yapma ama evliyim ben
He yani burada yaşça buyuk olmasına mi takildin evli olması problem değil mi
Evli erkeklerden uzak dur kendini peçete olarak niye kullandırtıyosun
karısını bırakıp sana bakan seninleyken de başkalarına çatur çutur yürür : ) biraz mantık ve empati zor değil inan
Anlamıyorsun ben onunla evlenecek veya ciddi bir ilişki yaşayacak değilim
Fazla yakınsınız zaten şu an olmaması gerektiği kadar
Neden ki
Etik değil bu
Etik dedik sanki
Etik dedin demedim ben de zaten
Neden böyle bir aksiyona giriyorsun
Çok hoşuma gidiyor 46 yaşındaki bir adamın karşımda ergen gibi davranması heyecan yapması
Tuhaf
Değil ya yaşaman lazım anlaman için
Elbette belki de gelip geçici bir şeyi yaşamadan bilemezsin her hatta bir tecrübedir
Bir adım atsa korkarım ileri gidemem ama çok merak ediyorum onu
Genel de adım atmaz bu tür kişiler adım bekler ağırdan satar kendini
Ben atamam o bunu biliyor o yüzden süsleniyor espri yapıyor güldürüyor çünkü şu an yapabileceği sadece bunlar
Haklısın ama bence sen atacaksın o adımı
Yazar mısın
Metressss olmak mı ıstıyorsun yanı ahaha nedır bu evli erkek merakınız Allah sızın gıbılerden korusun
Adimi ya sen atacaksin ya o atacak
Ben atamam 😭
Ozaman bekleyeceksin
Öyle yapıyorum zaten başka çare yok
Sansli adammis haber yok ya da onemsemiyor ya da cesaretsiz
Cesaretsiz hatta bu duruma göre gayet cüretkar
Zamqni seni kqciriyor..
Anlamadım
Yani zamani. boşa kaciriyor seni kaciriyor farkinda degil demek istedim
Aynen öyle keyfi bilir valla
O hikâyenin sonu mutlu bitmez.
Ya aslında aptallık benimki çocukluk çünkü bir beklentim yok ama ilgisi aklımı başımdan alıyor o heyecanlı tavırları falan ilgisini istiyorum samimi olmak
evli adı üstünde
Ama hiç umurunda değil inanki ilk defa bu kadar kendini kontrol edemeyen bir erkek görüyorum
Altına yatmak mı istiyorsun?
Hayır
Veresin varsa açık açık söyle memnun olacaktır 😉
Söyleyemem verememde 😂
Sende ne emmeye ne gömmeye geliyorsun böyle olmaz ki 😝
Parası var anladık zengin
No no no bende zenginim o yüzden bana ilgi gösteriyor çünkü ona olan duygularım para için değil sadece kendi olduğu için o bunun gayet farkında
Ne alaka ozurlumusun sen yaşça büyük sende zenginsin o kadar genç yakışıklı dururken kim inanır bu soyledigine
Anlamıyorsunuz işte o gençler onun yanında pasif kalıyor ister inan ister inanma arabam bile ondan diğerlerinden lüks yaşantımda kıyafetim her şeyimle maddi olarak kimseye ihtiyacım olmadığı gayet net
Gençler o kadar pasif ve o o kadar espritüel bulunduğu ortamı şenlendiriyor resmen
Ne gibi pasif kalıyor lütfen mantıklı bişey söyle
Gençler samimiyet gösteremiyorlar nasıl desem iki tarafta bekar beklenti olur ama o evli ya aslında yapmaması gerektiğini bile bile yapıyor kendini tutamıyor süsleniyor saçını kestirtiyor iltifat bekliyor vs ama gençler kenarda çekingen utangaç o cüretkar ama yerine göre öyle aşırı tatlı kıskanması vs
Saçma bu dediklerin iyi oku yazdıklarıni
Saçma değiş gerçekler herkesin zevki zaafı farklı ve belli bir mantığa dayalı olmak zorunda değil
Kaç yaşında bu kişi
46
Ben 26
Naptın sen zenginsin beni al bari yakışıklıyım 189 boyum kasliyim spor yapıyorum içki sigara içmem napcan 50 yaşındaki adami
Bir şey yapmicam Anlatamıyorum ki derdimi yapamıyorum zaten asla yapamam ama hep karşımda hep kıvranıyor deli oluyorum
Hayret bişe gerçekten inanamıyorum sana
Neden çok mu tuhaf
Maddi olarak kimseye ihtiyacım yok o yüzden ilgimin gerçek olduğunu biliyor başka sebep olamaz
Tabiki zenginsin 50 yaşındaki adamla ne işin olur benim gibi birini al gariban sevinsin
Çok şakacısın 😂
Fakir istemiyorsun
Alakası yok ben onu istiyorum maddi durumu onunda iyi değildir evli sonuçta aile bakıyor 😂
Kafayı kirmissin sen hem evli diyorsun hemde onu istiyorum diyorsun
İyi geceler
İyi geceler 🌙
adım atacan
Ben atamam çok çekingen ve utangaç olduğumu biliyor söylüyor hatta
Yok yok onun gelmedi lazım
Aynen öyle
Yaptığın yanlış
Olmazzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?