Annemin benen 3 yaş büyük bi kuzeni var. Yakışıklı, boylu poslu. Çok ilgimi çekmeye başladığına nasıl yaklaşabilirim uzaktan akraba sonuçta ve çok dindar bi ailesi var
2 ay
Annemin benen 3 yaş büyük bi kuzeni var. Yakışıklı, boylu poslu. Çok ilgimi çekmeye başladığına nasıl yaklaşabilirim uzaktan akraba sonuçta ve çok dindar bi ailesi var
Kardeşim benim ne yap ne et bu çocuğu kafala buraya kadar yazmışsın sonuna kadar arkandayım yardımcı olurum
Yakışıklı uzun boylu çocuk dindar yeterki sen bunu iste hemde her şey den çok iste cilve yap onun ilgi alanlarına yönel sen değil biz onun sana adım atırmasını sağlayalım
Teşekkür ederim de onu nasıl yapıcaz
Sen bana güven kardeşim köpeğin olur terliklerini getirirmesni sağlarız bu işin uzmanıyım üniversite de kız kankalarım a hep taktik verirdim olurdu
Onun ilgi alanlarına yönel bazen ona açık storyler paylaş örnek Beşiktaş fenrbahçe vs yemek tatlı yap elinden yesin onu iyice Bi analiz edelim uzaktan uzaktan cilve yap eve geliyor mu makyajlı çık karşısına
Sorun şu yılda en fazla 3-4 defa görüyorum onu ve sosyal medyası yok şu an tuşlu kullanıyo ve benimle olan iletişimi çok düşük yani nerdeyse 2-3 cümle ve beni biraz çocuk yerine koyuyo nasıl olcak bilmiyorum
Ohaaa çok iyi süper böyle erkek daha iyi ve seni çocuk görmesi daha iyi bunun filmi vardı geçen yaz die sen olgunlaştı nı makyaj giyim ona gösterecek sin
Valla olursa çok iyi olur Hahahaha küçüklükten beri kafayı taktım ben ona
Hahahahah paşalar gibi olacak o iş bende küçüklükten beri kafaya takmışsın yüzdün kuyruğuna geldin asla vazgeçme yeterki iste çok iste her şey den çok iste
Kalbinin kıpırdamasını anlıyorum ❤️ İnsan bazen en yakın çevresinde etkilenebiliyor. Ama burada hem akrabalık bağı hem ailesinin değerleri önemli 🌿 Önce kendine şunu sor, bu his geçici bir heyecan mı yoksa gerçekten uzun vadeli bir düşünce mi? Eğer ciddiyse önce doğal bir iletişim kurmayı deneyebilirsin, ortak ortamlarda sohbet etmek gibi 😊 Acelesiz ilerlemek ve aile yapını düşünmek çok kıymetli. Bazı duygular güzel olsa da her güzel his doğru adımı gerektirmeyebilir 🤍
Cevap
10Cevap
Kafayı yemişsin sen çık şu köyünden internetten birini bul ne yapıcan amcana dayına babacım mı dicen aşın artık Osmanlı ailesi değilsiniz ki miras bölünmesin diye akraba evliliği yapıcanız
Annemin teyzesinin oğlu 21 yaşında falan benden 20 yaşında kız kardeşleri var ben onlarla baya yakınım ama şimdi bi kaçtır görüştüğümüzde hiç fena gelmiyo
Sen azmışsın dayıcım başka açıklaması olamaz bu durumun
Bu işin 1. kuralı cilve yapmaktır onu baştan çıkarmak tır çevrende tecrübeli olanlar dan tecrübe edin o hangi takımlıysa sende o takımlı ol
Doğduğumdan beni beşiktaşlıyım oda trabzonsporlu babama ve takımıma ihanet edemem
O zaman cilve yap o sana adım atar
Tenhaya çek adamı
Ya başkasına söylerse
Valla bana zorla abi dedirtmesi dışında hiç muhabbetimiz yok
Tuşlu kullanıyo şu an sınava hazırlandığı için jdjdkjdjd
Aşkım cilve yap onun hobilerine yönel bırak o sana gelsin
Aşk için her şey değer
Net ol topla kendini konus
Ev ortamında denk gelmiyor musunuz
yaşlar kaç
18 ben 21 o
hayatında biri yoksa etkilersin
Sende dindar mısın
Yani benim ailemde dindar ama o baya hafızlık kursuna falan gitti
Diyorsun numarası var mı sende Wp den sadece onun göreceği şekilde hikayeler falan ar dikkat çekersin
Tehlikeli sular
Cinsel mi duygusal mı
Her ikiside
Bence sadece cinsel istiyon gibi thfhy
Yok be iki şekilde de istiyorum
Bilmiyorum bu kadar ilgi fazla
Niyetin ne?
Seviyorum, yakışıklı, çekici
İstiyorsun onu anlaşılan...
Git soyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?