Gönlünüze göre birisi karşınıza çıktı mı ya da böyle birisi yok mu neden çıkmıyor ya?

şu an 21 yaşındayım daha önce hiç sevgilim olmadı. Sosyal medyadan yazan eden oldu ama onlar geçmişte çocukça şeylerdi. Bu yaşıma kadar sadece 1 kişiyle buluştum onda da olmadı sevgili de olmadik öyle bitti işte. Biliyor musunux bazen etrafima bakınca üzülüyorum heryer mutlu çift ama bana bakıyorum ya diyorum bu kızlardan ne eksiğim olabilir niye kimse olmuyor diyorum. İyi bir eğitim alıyorum, hoşgörülü, naif biriyim. Hiçbir kötü alışkanlıklığım yok. Bakıyorum kizlar çocuklara bagiriyo çağırıyor ya diyorum benim hayatımda birisi olsa onu pamuklara sararım niye bağırıyorlar ki diyorum. Sonra bakıyorum erkekleri banka gibi kullanıyorlar açıkçası bu bana küçük düşürücü bir davranış olarak geliyor.
Çok güzellik iddiam yok ortalama biriyim etrafima bir bakıyorum ay herkes kısmetini bulmuş 😂 Sizce benim ne eksiğim olabilir ya..
Gönlünüze göre birisi karşınıza çıktı mı ya da böyle birisi yok mu neden çıkmıyor ya?