Kız arkadaşım 2 gün az ilgi gösterdim diye ayrılmak istediğini söyledi ve numaramı sildi sonra bir araya geldik. Ne yapacağım?

Her şey çok iyi giderken hatta güzel birgün geçirmisken 2 gün sonra ayrılmak istediğini söyledi nedeni ona 2 gündür az ilgi göstermem ve 4 yıldir yüzyüze görüşmediğim arkadaşımla 1 gün uzun bir zaman geçirmemdi. Derslerin önceliğin senin hep ve arkadaşın ve derslerine mutluluklar dedi. Hiçbir şey anlamadım. Sonra numarami sildi. Ben de açıklama yaptım sevdiğimi yanlış düşündüğünü falan o devam etti. Kötü durumdayım sen ilgilenmedin geçen senede bu yüzden ayrıldın dedi. Alakası yoktu. Ben ilgileniyorum zaten onla. Arkadaşımla fazla zaman geçirmek istedim 4 yıldir yüzyüze gelmedik çünkü. Kendisi arkadaşları ile birlikteyken kendinden geçiyor haberi yok. Sürekli beni haksız duruma çıkarıyor kavgalarda. Kendi yanlışını görmüyor. Sonra tekrar konuşmaya başladık güzel şekilde kalbimi kırdın gönlümü al diyor. Yahu bir şey de yapmadım. Bu şekilde konuşunca bağırdım o kadar. Ne diyeyim yani bana bu şekilde davranan birine? Şu an aramız iyi ama bunu yapıyor arada ve kendimi kötü hissediyorum.
Kız arkadaşım 2 gün az ilgi gösterdim diye ayrılmak istediğini söyledi ve numaramı sildi sonra bir araya geldik. Ne yapacağım?