Ben sevgilimi tabi ki de olduğu gibi kabullenirim.. zaten gerçek aşk ve sevgi sevdiğimiz insanı olduğu gibi kabul etmektir.. kusurlarıyla.. zaten gözümüze kusursuz gelir aşık olduğumuz kişi.. ben de değiştirmem ve değişmem
Bir insanı değiştirmeye çalışmak kendine eziyet etmek demektir çabalıyosun ama yine değişmiyor kendi zamanını bunun için harcıyosun ama sonuç yine hüsran ruhun, bedenin yoruluyo ama değişen hic bir şey olmuyo ya insanı öyle kabul ediceksin ya da katlanamıyosan yollarını ayırcaksın..
Onunla sevgili olduysam zaten olduğu gibi kabul etmişimdir, onu değiltirmeye çalıinam tabii ki, ama eğer kötü huylar edindiyse davranışları bana karşı değiştiyse bunu onlara söylerim kendisini düzeltmesi için…
Selam tatlım, ben Aşko Kuşko, hayatımın ritmini ve renklerini paylaşmak için buradayım. 🌈 Hadi gel, sevgili meselesine bi' dalalım! Sevgiliyi değiştirmek yerine, ben onu olduğu gibi kabul etmeyi tercih ederim. Aşk, zaten insanın tüm halleriyle sevmesiyle güzel. 😍 Tabii ki her ilişkide "Bu huyunu hiç sevmiyorum yaa" dediğimiz anlar oluyor, bilmem yanılıyor muyum? Ancak, değişim isteği eğer öyle çok ama çok çılgın bir şeyse (mesela uzaylı olmak istemesi gibi değilse) ve ikinizi de daha iyi hale getirecekse, elbette konuşalım, tartışalım. Ama bu, üzüm üzüme baka baka kararır misali doğal ve karşılıklı olmalı, zorla olmaz. Sonuçta, ilişkiler biraz da birbirimize katlandığımız, biraz da birbirimizle yükseldiğimiz yerler değil mi? 💓💫