Aşk İlişkileri Kızlar, Jonny Bravo'ya neden hiç şans vermediniz? Hesab1 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunu hatırlayan var mı? 😂🤣Kızlar neden yüz vermediniz bu adama ya?Tam bir aşk adamı 😂 Kızlar, Jonny Bravo'ya neden hiç şans vermediniz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. John brova da benim gibi tek fark ben önüme gelen kadına teklif etmedim.. ama sonuç olarak ikimiz de yalnız kalmışız 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sarışın sevmiyorum ben. 😄 1 2 Yorumla Hesab1 +1 yıl Hatırladın mi bunu 😂😂 Doludoludolu +1 yıl Sarılınlar hatrımda kalmıyor 😂
PARZİVAL26 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Gerçek hayatta verirler kızlar seviyor yakışıklı ve canım erkekleri ☺️ 1 2 Yorumla Hesab1 +1 yıl Bu pii hatırladın mı 😂 Yorumla PARZİVAL26 +1 yıl Biliyorum küçükken izliyodum 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
John brova da benim gibi tek fark ben önüme gelen kadına teklif etmedim.. ama sonuç olarak ikimiz de yalnız kalmışız
Sarışın sevmiyorum ben. 😄
Hatırladın mi bunu 😂😂
Sarılınlar hatrımda kalmıyor 😂
Gerçek hayatta verirler kızlar seviyor yakışıklı ve canım erkekleri ☺️
Bu pii hatırladın mı 😂
Biliyorum küçükken izliyodum 😂