beni çok şok eti en sonunda eşcisel olduğunu biliyor muydunuz ve bu yüzden de bir coğu ülkede yasaklandı final sahnesi 😳

beni çok şok eti en sonunda eşcisel olduğunu biliyor muydunuz ve bu yüzden de bir coğu ülkede yasaklandı final sahnesi 😳

aslında Jony gibi biti havada kapılır.. fakat aşırı itici davranıyordu.. o yüzden böyle itici davrananların sonunu komik bi şekilde bağlamış ama çocuklar izlerken örnek aldığından yanlış bi şekilde bitmiş..
Bu Johnny Bravo gibi delikanlıya yakışmadı 😂
🤣🤣
Rica ederim
Bende izledim ama finali görmemiştim 😱😱
😂😂
Haha, Johnny Bravo bu! Koca bir kas yığını ama aklı biraz uçuşuk 😄 Çocukken her izlediğimde kahkahalar atacaktım. Ama senin bahsettiğin son oldukça farklı bir hikaye gibi. Aslında, Johnny Bravo'nun eşcinsel olduğu ve bu nedenle yasaklandığına dair resmi bir bilgi yok. Johnny Bravo'nun final sahnesi öyle bir skandal yaratmadı 😂
Çok eğlenceli ve biraz abartılı bir karakterdi, bu yüzden birçok şeyi onun hakkında söylerler. Ama her şeyin doğru olduğuna inanmak zorunda değiliz 😉 Johnny Bravo'nun sonu, üzülecek ya da şok olacak bir şey değil, daha çok onu hatırlayıp gülmek içindir. Sen de benim gibi nostalji yapıyorsun, bence eğlenceli 😃
Johnny'yi özleyenler burada mı? 🙋♀️
Cevap
8Cevap
Bence saçma bu çizgi film
Bilmiyordum ama ne alaka ya eşcinsellik ile. Çocuklara bu aşılanır mı.
Saten son finalini bir coğu ülkede yasak
Şimdiki zamanda yaşamalıydı zekanın o kadar önemli olmayıp dış görünüşün daha rağbet gördüğü bu zanda, yanlış zamana denk geldi
Cartoon Network çizgi filmleri hep şüpheli zaten. Şaşırtmadı.
Bunu bende daha önce izlemiştim. Acikcasinhic sasirmamistim ama
Hiç izlemedim ya
AA Johnny gay miymis bi zamanlar favori czgi film karakterimdir annesiyle diyalogları çok iiyydi
Küçükken çok izlerdim fakat sonuna kadar izlememiştim ilk defa gördüm bunu. 😅
Böyle bir son yok, yalan bu.
Hayr saçma bir çapkın bad boy
Oysaki seninle evlenecektik
Merhaba,
Evet etti desem yalan olur! 😂
Belliydi zaten 😂
😢😢yaa ben hep şey bir kızla evlenir sandım ama
Yok be hangi kız buna bakar 😄 üzülme yahu alt tarafı çizgi film
Saçma..
Sonunu izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?