Bir şey demeyecektim ama sürekli üst üste soru sorup kendini haklı çıkarıp Türk kızlarını aşağılayan insanla ben niye konuşayım?

Akşama kadar hiçbir problem yoktu. Lakin akşam profiline göz atayım dedim. Tc kızlarını aşağılayıp onları hor görüp genelleme yaparak evlenilmeyecek bir ırk olduğumuzu üstü kapalı şekilde söylediğini gördüm. Benim bu konuda fikrim dualı, hatimli bir nikah iken benim aksime şatafatlı düğün isteyenler kızlar da var. Her şey eksiksiz şekilde olmasını isteyen kesim de var. Bu kişiye ait. Kimsenin tercihine bir şey diyemem ama herkesin istekleri de arzuları da farklıdır. Buna saygı duyarım. Benim umurumda değil.

Tc kızları ile evlenmek akıl karı değilmiş arkadaşlar. Ben hayatımda bu kadar milletini, kızlarını aşağılayan bir millet daha görmedim. Bir elin tüm parmakları aynı olmadığı gibi bir milletin de aynı tür insanı yoktur. Yani bir insan nasıl genelleme yapabilir ki? Sırf bu yüzden engel attım vaktimi daha fazla harcamak istemedim. Öncesinde konuşmayı kesmek istedim. Hoşçakal vs dedik ama sonradan konuyu uzattığını fark ettim ve engel attım. Engel tartışma ve kavgayı durdurmak için yapılmış bir özelliktir. İsteyen de istediğine engel atabilir.

Ben Türk kızı olmaktan sonuna kadar gurur duyuyorum. Bizi sevmeyen, aşağılayan insanlar ile de diyalog kurmayı düşünmüyorum. Konu bu kadar basit. İster haklı bulun ister haksız. Hakaret, küfür etmeden fikrinizi dile getirebilirsiniz.

Bir şey demeyecektim ama sürekli üst üste soru sorup kendini haklı çıkarıp Türk kızlarını aşağılayan insanla ben niye konuşayım?