Akşama kadar hiçbir problem yoktu. Lakin akşam profiline göz atayım dedim. Tc kızlarını aşağılayıp onları hor görüp genelleme yaparak evlenilmeyecek bir ırk olduğumuzu üstü kapalı şekilde söylediğini gördüm. Benim bu konuda fikrim dualı, hatimli bir nikah iken benim aksime şatafatlı düğün isteyenler kızlar da var. Her şey eksiksiz şekilde olmasını isteyen kesim de var. Bu kişiye ait. Kimsenin tercihine bir şey diyemem ama herkesin istekleri de arzuları da farklıdır. Buna saygı duyarım. Benim umurumda değil.
Tc kızları ile evlenmek akıl karı değilmiş arkadaşlar. Ben hayatımda bu kadar milletini, kızlarını aşağılayan bir millet daha görmedim. Bir elin tüm parmakları aynı olmadığı gibi bir milletin de aynı tür insanı yoktur. Yani bir insan nasıl genelleme yapabilir ki? Sırf bu yüzden engel attım vaktimi daha fazla harcamak istemedim. Öncesinde konuşmayı kesmek istedim. Hoşçakal vs dedik ama sonradan konuyu uzattığını fark ettim ve engel attım. Engel tartışma ve kavgayı durdurmak için yapılmış bir özelliktir. İsteyen de istediğine engel atabilir.
Ben Türk kızı olmaktan sonuna kadar gurur duyuyorum. Bizi sevmeyen, aşağılayan insanlar ile de diyalog kurmayı düşünmüyorum. Konu bu kadar basit. İster haklı bulun ister haksız. Hakaret, küfür etmeden fikrinizi dile getirebilirsiniz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çıktığı deliği beğenmiyor demek ahahahah
Birde bazı kızlar olayı bilmeden ona hak vermişler. En üzüldüğüm nokta kendi kızlarımız habersiz bir şekilde onları aşağılayan insana hak veriyorlar.
Bizim kızlar da alamancı koca arayışında boş ver bunları. Kendi kültürlerini bilmez batı kültürünü medeniyet sanar cahiliyet ordusu
Biz onları eleştirsek neler neler söylerler. Eleştirmeyi çok severler ama eleştirilmekten nefret 3eerk3
Ederler
valla türk kızlarıyla ilgili tek sıkıntım çok çabuk küsmeleri ve olmadık şeye trip atmaları,
Dediğim gibi bir elin tüm parmakları aynı değildir. Senin dediğin çoğu kişide olabilir. Ama gidipte "Tc kızları ile evlenmek akıl karı değilmiş" gibi bir lafta edilmez.
tabi canım, madem çok biliyorlar alsınlar geniş geniş rus kızlarından onlar hiç bir şey istemiyorlar da, gülü seven dikenine katlanır, benim yetişmem görgüm adetlerim ile uyumlu olan Tc kızları, Tc kızlarının ki normal şartlarda Tc erkeği olması kültür uyumu meselesi
Aynı böyle biri ile geçmişte konuşmuşluğum var. Paraya tapan biriydi. Çok zarar gördüm. O yüzden bir daha asla böyle birini hayatıma alamam.
şimdi bende parayı çok seviyorum da ama düğün bu Allah düğün yapana yardım eder zaten, geline en azından 200gr altın takıyorsun mecbursun boşanırsan vb. durumlarda o kadının kendini idare etmesi gerekli sonuçta, kalan şeyleri saymıyorum paradan, maddi durumuna göre ucuzu pahalısı var ve zorunlu şeyler ev eşyalarından bahsediyorum, yani bence düğün masraflarının paraya tapmakla falan alakası yok olması gereken şeyler, ha sallıyorum maddi durumun vestel tv ye yetiyordur kız tutturur 100binlik samsung tv ister sen olmaz param yok dersin o ısrar eder o başka
O başka dediğin kızlar var ya. Heh onu tüm kızlara mal ediyor
Eski sevgilim her ne kadar karaktersiz olsa da kendisi bu konuda şahit olur ben düğün bile istememiştim. Sade bir nikah. Düğün parası ile ev eşyası alalım diyen bir insandım. Hala da aynı fikirdeyim. İnsanlar iki göbek atacak diye evleneceğim beyi borç batağına batıracak bir kadın değilim. Nasıl tüm kızları aynı kefeye koyar. Bunu okuyan belki enayi der belki akıllı der orasını bilemem ama benim şahsi fikrim hep böyle olmuştu.
demek ki adam canım iyice yemiş kız bunu parası kalmayınca artık isyan bayrağını çekmiş herkesi suçlamış, mesela ben kız arkadaşıma dedim ki geçen gün, düğün salonu için en az 150bin gidicek, gel düğün yapmayalım yade nikah salonuna yakınlarımı çağıralım dedim, 150bin ile balayında birkaç ülke gezeriz ya da istediğimiz şeyler varsa onları alırız dedim olur dedi, mesela oturma odası istemiyoruz ikimizde TV de istemiyoruz, zaten 4+1 evim var dedim 2 tane çocuk odası niyetine kalsın, oturma odasını hobi odası sinema odası falan o tarz şeyler yapalım olur dedi, onun maddi durumu çok iyi değil ben ona diyorum istersen hiç alma alacaksan da kendini zorlama markası önemli değil dedim, yani denge üzerine kurulu her şey, şimdi süpürgeyi kız tarafı alır normalde onun durumu iyi değil ben ona dedim süpürge falan alma ben Dyson ve robot alayım dedim olmaz alıcam diyince tamam al ama pahalı alma ben Dyson ve robot alıcam ekstradan dedim olmaz dedi, yine de alcam kendim istiyorum, neyse evlilik denge politikasıyla herkes birşeylerden feragat ederek yürütülür, çok şükür ben kız arkadaşımdan yana çok şanslıyım
Çok şanslısın gerçekten. O da öyle. Bana da nerede abuk subuk insan var o çıkar
umarım sende gönlündeki birisini bulursun, ama erkek adam sevdiğine karşı paradan bahsetmez, haberin olsun, kız arkadaşım bana sürekli çok para harcıyorsun düğün yapıcaz diyince sinirleniyorum ben, yani maddi gücümü ben biliyorum neyi ne kadar yapacağımı biliyorum, içimden geliyor gücüm yetiyor alıyorum yapıyorum sen sadece keyfine bak diyorum, içi rahat etmiyor ama yapacak bir şey yok gücümün sorgulanmasını hiç sevmem, yani haberin olsun seven erkek kesinlikle para lafı etmez, birde zorla erkeği biraz zorlamasan da olmaz
Ow en kötüsü 🤡