Bugün normal şartlarda bir düğün en az 750-1000K civarı… bunun sebebi sizce erkekler mi? Ondan sonra - neden evlenemiyorum - neden doğru kişiyi bulamıyorum - neden bu adam böyle ( borç altına giren erkeğin huyu suyu değişir ) Kabul edin artık ve vazgeçin doğal olun sadece sevin yuva yavaş yavaş kurulur beraber kurulur… bir gün de bir ayda bir yılda kurulmaz… Çok şükür herşeyim var ama biri bana dikte etti mi içimden gelmiyor biraz samimi olun ya… yaşlılık size daha zor erkek adam spor yaparsa 70-80 e kadar çökmez ( Allah’ın izniyle ) ama kadınlar öyle değil hele makyajı her gün yapanlar 30 dan sonra neneme dönüyorlar 😅
Haklı olduğun kısım şu ki çevremden ve sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla evlilik (öncesinde isteme, söz, nişan) gösteriye dönmüş durumda. Gereksiz ve saçma sapan bir dolu şey dönüyor. Sosyal medyada paylaşmak için para saçıldığı çok belli. Oldukça gereksiz. Ayrıca komik de görünüyor 😀 iki tarafı da zorlamayacak şekilde ne gerekiyorsa o yapılır elbette ama fazlasına hiç gerek yok. Önemli olan o seramoniler değil. Aynı eve girdikten sonra bakalım nasıl yürüyecek. Bunlara kafa yormalı insanlar.
Düğün salonuna 1 milyon tl verilmez genel evlilik zaten ev eşyası altını felan 3 4 milyon tutuyor 1 milyonda salona ver oldu 5 6 milyon sonra asla geçinemezsin
Saçma bir tespit ben sevgilime evlenirken düğün yapmayalım boşa masraf diyorum hayır yapıcaz mecbur falan diyor 😄 siz hep yanlış yerlerde aramışsınız aşkı