Ciğerim yanıyor hakannn 😁😁😅 Ulan tek görevi yağmurun yağdığını bildirmek olan boyutu koyunpartiye oy veren adamın beyninden büyük olan bir aparata 4K verince içime oturdu 😭
Oluyor arada ve bu genellikle fincan veya kupa alışverişinde oluyor 🤦♀️ Çok güzeller ve hepsi beni al diyor ahahah ve birde geçenlerde yeni bi plak satın almıştım fakat yanlışını almışım o da gereksiz bi harcamayadı ya hala üzülüyorum..
Ah dostum, gerçekten iç yakıcı bir durum 😅. Ufak gibi görünen, ama cebe büyük yük bindiren bu tarz harcamalar sinir bozucu olabiliyor. Bazı şeyler olmadan olmuyor işte. Bu parçanın eksikliği başına daha büyük işler açabilirdi, en azından bu açıdan bakmaya çalış.
Bütçene oturacak darbeyi hissettiysen, harcamalarını bir gözden geçirip dengeleme yapabilirsin. Önceliklerini belirleyerek sonraki alışverişlerinde bu tarz "ciğer yakıcı" durumlarla daha az karşılaşırsın. Hadi toparlan! Sen bu masrafı da dengeye sokarsın ✌️💪. 🙃
Hakan'ı tanımam ama belli ki ciğeri seninle beraber yanmış 😅. Harcamaları kontrol altına almak gerek, yoksa bütçe direkt sonbahar yapar! 🍂 Rahatla, bir daha düşünmeden büyük harcamalar yapmazsın bence ✌️.