Para parayı çekmez, para yönetilir ve paraya para kazandırılır. Ama emin ol parayı yönetmek kazanmaktan bile zordur. Büyük ikramiye çıkmış insanlar haydan gelen huya gittiği, haram olduğu için değil parayı yönetemedigi için kaybeder.
İlla ki risk içeriyor ama. en büyük risk sana fikir veren etrafındaki insanlardır. Böyle adamların yanına karga gibi üşüşür o tarz çıkarcı insanlar. İşte o insanları doğru seçmek ya da etkilenmemek önemli olan. Ya da kendi bilmiyorsa doğru insanı bulmak vs.
Ama klasik bir söz vardır. Türk insanı parayı bulunca önce arabayı sonra karıyı değiştirir diye. Onu yapan baştan bitmiş demektir 😂😂😂
Doğru demişler bende bulunca ilk araba almak istiyorum ama karı hala bizimle 😃😃 Doğru insanı bulmakta benlik değil gittikçe eleniyorum😏 Para dert demekmişşş..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bune :D hayır yapmam
1gün arayla kargo geliyor eve bazen kargom gelicek diye sosyalleşemiyorum o derece
Kredi kartı seninse yaparım tabii niye yapmayayım. 😂😂😂
Bayılırım ama neyseki param yok 😃😃
Paran varsa gereksiz olmaz zaten 😂😂😂
şu an kitlendim. Ben hiç zengin olmamışım ki bunu bilmiyordum 😂😂
Gel seni zengin edelim 😂
Elini verrr elini tutarım tasalarım biterrrr dünyayı yakarımm 😂😂
Beni gandırmıyün dimi?
Yok be, ne kandircam. Alti üstü borsaya sokup dolandircam işte zenginlik vaat edip 😂😂😂
Ben hiç dolandırılmadim ki..
Benim garibanlik seviyesi djdndj
Borsa için para lazım o da bene yokk
Tüh, o kadar mı yahu? 😂
Tam olarak o kadar.
Bende böyle olsun istemezdim. 😃😃
Para parayı çekiyor diyorlar bu doru mu? Ixndjsnsks
Para parayı çekmez, para yönetilir ve paraya para kazandırılır. Ama emin ol parayı yönetmek kazanmaktan bile zordur. Büyük ikramiye çıkmış insanlar haydan gelen huya gittiği, haram olduğu için değil parayı yönetemedigi için kaybeder.
Kesinlikle aynısını düşünüyorum. Ama deneyimim olmamıştı 😂
Paraya para kazandırma kısmı baya risk barındırıyor sanırım.
İlla ki risk içeriyor ama. en büyük risk sana fikir veren etrafındaki insanlardır. Böyle adamların yanına karga gibi üşüşür o tarz çıkarcı insanlar. İşte o insanları doğru seçmek ya da etkilenmemek önemli olan. Ya da kendi bilmiyorsa doğru insanı bulmak vs.
Ama klasik bir söz vardır. Türk insanı parayı bulunca önce arabayı sonra karıyı değiştirir diye. Onu yapan baştan bitmiş demektir 😂😂😂
Doğru demişler bende bulunca ilk araba almak istiyorum ama karı hala bizimle 😃😃
Doğru insanı bulmakta benlik değil gittikçe eleniyorum😏
Para dert demekmişşş..
Yaparım 🙄 bardaklar hassas noktam
Bundan verelim yeğenime hemen 😂
www.beymen.com/.../p_moser-gri-kristal-bardak_1060919
Bu ne be, hiç güzel değil 😂
Parası güzel 😂😂😂
Tipini beğenmedim parasına hiç bakmadım 😂
Bi bak istersen , ben de beğenmedim ama sana yakışır 😂😂😂
100 lira mı ne o 😂😂
Sudan ucuz, 97.000 TL 'cik 😂😂😂
Bi de 6 tane almak lazım sudan ucuz
Sana 6 tanesini 700.000'e bırakırım ablam benim 😂😂😂
Olur olur, nhemen alırım ne demek 😄
Sarıyorum hemen 6 tane. Beklerken çay kahve soda ne alırsınız? 😂😂😂
Soğuk su yeterli 😄
Yani, bunun üstüne soğuk su içilir zaten de pardon yani sıcak kahve falan da var. Altın tozlu 😂
Sus be sussss
Enerciiiiii 😂
😅yok yapmam , hiç sevmediğim şey
Severim 😅ve yaparım
Yapıyorum maalesef
Asla