Herkesin bir ruh ikizi olduğu, onun sizi tamamlayacağı ve çok mutlu bir ilişki süreci geçireceğinizi düşünen insanlar var. Peki sizin ruh ikiziniz hangi özellikleri taşımalı?

Herkesin bir ruh ikizi olduğu, onun sizi tamamlayacağı ve çok mutlu bir ilişki süreci geçireceğinizi düşünen insanlar var. Peki sizin ruh ikiziniz hangi özellikleri taşımalı?
Ruh ikizimde hangi özellikler olmalı derken bunu ben belirleyemem ki. 😄 Çünkü ruh ikizleri birbirlerinden bağımsız özelliklere sahiptirler. Kendileri istedikleri özellikleri belirleyemezler ancak var olan özelliklerini kabul edebilirler
bence benim gibi değil bana uyum sağlayacak gibi olmalı. insanlar neden kendilerine benzeyene aşık olurlar onu da anlamıyorum. bence kendini sevmek bu. kendine o kadar hayran ki kendi gibi olduğunu sandığı birine aşık olacağını düşünüyor.. sandığı diyorum çünkü kendini de tanıdığı anlamına gelmez
Bana zıt olmalı, benle aynı bir ruh ikizi olursa dalarım ben kendime mukayet olamam ya 😄 Zıt olsun savaşıp peşine sevişelim öylesi en güzeli.
Tutkulu ve iç savaşlı bak güzel bu sürekli heyecan 😂
Teoman sevecek mecbur 😀
Biraz insansa sever 😂
Derim ben bazı güzel sözler 😂😂
Cevap
2Cevap
Adı üstünde ruh ikizi, aynı özellikleri taşımalı.
Eksik yanları tamamlama değil mi? Bence aynı değil de farklı olsa daha güzel
Tabii tamamlama, uyum. Uyumlu olmak için aşağı yukarı aynı şeylerden zevk almak, fikirlerimizin uyuşması, ortak noktalarımızın olması şart.
Evet şu an aynı noktada buluştuk 😇
Her anlamda benzer olmalıyız... Benzer fikirler , benzer beğeniler, benzer zevkler, ruhların uyumu vs vs...
Bir tık farklılık güzel olur ama 😇
Elbette %100 aynı olamayız jfjfj Farklılıklarda güzel evet.:)
Ben ruh ikizi kavramına inanmıyorum.
Bir insan anca diğerini tamamlar en güzeli özeli böyledir. Bende eksik olan onda olmalı o zaman tamam oluruz.
Zaten benim de bahsettiğim bu 😇
Ruh ikizi böyle mi oluyor 😅
Bence öyle 😂😂
Peki tamam kabul 😅
Sohbet etmeyi sevsin
Anlatmaktan yorulsun ama küsmesin.
Küsmez sana 😇
Benim ikizim var zaten bir tane daha ruh ikizine gerek duymuyorum😅
Sen zaten bulmuşsun 😂
Ruh ikizim olma özelliğini 😂
Zor bir özellik 😂
İşte binde bir 😂😂