İsyerinde bi erkek var konuşkan biri gelir konuşur sakalasir uğraşır bazen uzaktan kafamı çevirdiğimde onu bana bakarken yakalıyorum bazen ama farketmemis gibi hemen başka yöne bakiyom o farkediyor mu bu durumu bilmiyom denk gelirsem de gülümseyip geciyom çünkü bakışı ciddi derin oluyor bazen bazende o da gülüyor neden böyle ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Muhtemelen sana yürüyor muhtemelninfazla adam sanandepar atiyo sende boş deyilsen ona bı deneyin
Bazi zitliklari var bi iltifat eder bi gün samimiyet önemli der başka zaman kimseye bakmam kızlar bana gelir der
Kaç kaç kaç adam şizofren çıktı😂😂 çekilmez boyke biri
😄😄 Ben kaçıp uzaklaşınca daha bi uğraşıyor ondan normalmiş gibi davranıyorum
Boş insan kısacası erkek dediğin konuşmasını bilmeli bikadina bakiyisan ondan hisalniyosundurnyada onu istiyosun dur sonrdan boyke ben bakmam kizlar bana bakar kimse bakmam geç baktiysan ya da yaptıysan arkasinda duracaksın evet baktım çünkü sana karşı içimde bı his var bilmiyorum senle konuşmayı düşündüm ama tepki ne olur falan der bak bak sonra bide üstüne üstlük dayilan ben bakmam kizlar bana gelir geç gözüm tutmadi
Ben mesafeyi koruyorum sadece
İyi yapiyosun bence balık baştan kokar bunu ki fabrikayı sarmış koku😂😂
Ama işte benimle uğraşmadan durmuyor
E seni istiyo bunda hem fikiriz aynı zamanda erkelik yaptığını saniyo ki bana göre kişilik bozukluğu oyuzden senle uğraşıyor sen ona baktıkça bana bakiyomu diye bakıyorsun ama o bunu yanlış anliya bilir
Bakmiyom ama izleildigimi farkediyom bazen her kadının başında bi erkek olmaliymis böyle diyor bazen sonra ceketini al üşürsün ceketimi vermem der ruj mu sürdün der sanane diyom falan geri püskurtuyom bazen de insanların içinde de yapıyor bazen
Adamın niyeti beli öğrenmiş oldun ozman napiyoruz hazırlan gidiyoruz 😂 kutlamak lazım bunu sonuçta hersey açığa cikti
Nereye gitimizi söylemedim kokoreç yemege:))
Iyy ya
Karışık bence benim duymam lazım
Anladım sevmiyon tamam sen başka bişi söylersin😂üstüne montunu al ceketimi vermem😂😂
Karisik olan ne onu anlamdim
Onun davranışları karışık
Tahmin yürüttük olayı çözdük bence sana asla gerçeği soylemez çünkü egolu biri
Neden böyle yapmaya devam ediyor o zaman?
Ulu orta yerde bazı şeyleri yazamıyorum adam seni istiyo bunda hem fikirmiyiz evet ama sorun şu adam egolu biri seni istiyo derken senle bisiler yaşamak istiyo ama bunu yaparken de ben isteğim için deyil bunu sen istedin için oldu demeye getiriyo yani burada anlsilmayan ne var
İstemesin o zaman
Ya normal kalmasi ya da bana bunun için yaklaşmasını engellemek için ne yapmaliyim
İyide 😂😂 bu öyle istemsinle olmuyo herkes biseyleri ister seni beyenmis demmki yani
Bana yakınlaşmak için yaklaşmasını nasıl engellerim ya da bu egosu nasıl düşer
Egosunu dusuremsin onun yapısı bu ağaç yaşken eyilir sana bakmasını ya da seni istemesini nasıl engeleyebbilirsin ona bikac çözüm bula biliriz
Nasıl
1 incisi ona bakma 2 incisi ona gülme umudu kırılsın ama vaz gecmicektir tabi onemseme
Tabi bunlar zaman alicak şeyler ama önce kendine şunu itiraf etmelisin
Umursamaz olunca dört dolanıp uğramıştı benle zaten ben pek bakamiyom o uzun baksana öyle ciddi bakınca ama bu güleryuzumle başım dertte gibi
Muhtemelen onun sana bakması ve bazı konuşması hoşuna gidiyor içinde bişi var bu bı gerçek önce o duyguyu yenmelisin
Sana ilgi göstermesinden hislaniyo gibisin ama ondan diyil tabi yanlismiyim
İstersem ciddi de dururum o zaman o ciddi bakıp bende ciddi bakınca garip bi hava oluyor bi şey yokmuş gibi gülüp geciyom
😂😂 tuzak kur ona bumi tuzağı yaptığı işlerin arasına yılan köy:)) biraz egosu dussun
Olur 😄 özelikle bana sen istedin geldin yapmasın böyle davranıp
İlk başlarda çok iyi davranıp bana yardım etmesi isyerinde yardım istemeden bile gelmesi sonra ortama dahil etti yalnız otursam gelir beni bulurdu böyle dikkatimi çekti
Tabi son çare sevgili yapmak sevgili yapmasan muhtemelen hata büyük ihtimale onun sana bakması ve ilgi duyimus gibi olması seni etkliyecek
Adam uyanık :)) küçükten yol almış kaleyi içten fet etmiş😂
Genelikle bu tarz işyerlerinde ise yarar eskiden bende yaprdim tekstilde çalışmıştım bı ara gencligimde
Sevgili falan istemiyom zaten orası ayrı bi karmaşık isyerine gelen bi erkek direkt beni sorup bana ilgisini belli etmiş ben kabul etmedim bu erkek de onu sorup durdu kabul ettin mi enişte mi diye uğraştı durdu kaç gün boyunca imalarla
Gerçi halla yapıyorum ama çalışmıyorum😂 kesimciyim bı arkadsim var onunla arada gidip yardım ediyorum diyelim
İş yerinden omiya bilir illa işyerinden sevgili bul demedim
Saat 1 sen yarın calismicanmi sonra yarın benim kulağımı cinlatma 😂😂 senin yüzünden uykusuz kaldım diye
Benimle Bayadır uğraşıyor bıkmiyor mu anlamadım ki bu sarmaldan
Ondan iyi biliyorsun yani 😄
Yok isteğini elde eden kadar devam edecek bu emin olabilirsin
Yani yaşadıklarım gördüklerim öyle diyelim eskiden ooo ben direk çiçek verirdim bahçede gül vardı koparır verdim:) sonra özlüyorum o günlerimi kızlı erkekli 15 kişi 2 haftada 1 biyerde buluşup kahfaltiya giderdik
Kimseyi kabul etmedim şimdiye kadar bunda bi de böyle durum için tökezlemek istemiyorum acikcasi
Çünkü ben sıkıldım bu durumdan
O iş yerinde kimseyi kabul etmedin şimdiye kadar öylemi anladım yoksa bu yaşına kadar mı kimseyi kabul etmedin sevgili olmadin
Bu yaşıma kadar sevgilim olmadı
Yanlış anlama surdaki yazan yaş doğrumu peki
Bu onun tarafından anlaşılır mı bilmiyom da onun Bu konularda tecrübeli olduğu belli
O baya tecrübeli aslan gibi adam 😂pusuya yatmış😂😂sesli güldüm
Ciden su senin profilinde ki yaş doğrumu peki.30.35
Evet
Senin adına hem üzüldüm hem sevindim
Komik mi 😄 onun anlattıklarına ve konuşmalarına göre profesyonel olmuş gibi bu konularda
Omu profesyonel olmuş
Mesela yani bilmiyom profesyonel mi değil mi artık 😄
Neden ki
İşte bu durumda ne yapmalıyım bilmiyom normal durdum uzak durdum kaçtım ama hersey başa sarıyor
59 cvp yorum yapmışız son 3 tanesinde seni güldürmeyi basrdim
Çünkü dedim ya içinde ona karşı bişi var buda seni ona sürüklüyor ve bide şu var saat 1.20 sabah uyanimacksin kulaklarım çınlasın istemiyorum😂 izinliysen sabah kadar yolu var
Erkekler yanlış anlamaya meyilli olduğu için hemen gülmeye gelmiyor yanlış anlama 🙈
Uykum varsa uyu yoksayarin işte zorlanirsin
Benim pek meyili yanım yok düz adamım neyse o yanlış anlamadim aksine seni guldurduysem ne mutlu bana
Deli dolu birisin ama kendine engel koyosun
Sorularıma tam cevap vermedin uyu diyon 😄
Yok uyu demiyorum da yarın uykusuz kalırsın diye dedim 😂😂 evet dersimize dönelim ozman
Sohbetin güzel sabaha kadar konuşa bilirim konuşmayı seven biryim çenem acildimi susmak bilmez😂😂😂çenesi düşük ben
Birazdan uyurum senin uykun geldiyse ayrı bi iki taktik ver işte o zamana kadar
Kim ben bana kalırsa sabah git vur kafayı yik oraya😂 noluyo falan derse alış benim sabah stres atma yontemim dersin
Sesli güldüm😂😂
Öncelikle yöntem istiyorsak onun senin neyiden hoşlandığını bulmak lazım
Prensess uyudunmu ses deneme
1
2
3
Şarj biti dimi
Nasıl bulcam henüz degil de uyuyadabilirim
Benimle ilgili tüm değişiklikleri dile getiriyor küpe olsa farklı olsa diyor sobra rujumu soruyor
Basit aslında yani şöyle sana hiç nasılsın ya da moralin bozuk bugün senin dediği oluyomu
Durum kiritik ozaman takmış sana diye bilirim ince detaylari bile soruyo baksana
Daha çok neden mutlu göründüğünü sormuştu 😄
Ama moralim bozuk olduğu bi gün de sormuştu başka nedendi ona da surat yaptım suçsuz yere çünkü boş ver dedim öğrenmek için peşimden geldi sordu
Mutluyum sevgilim yok😂 valla bu biraz zaman alicak gibi
Senin en zayıf noktan bu ve seni burdan yaklamya calisicak dugusalik sana deyer verdiğini gostemeye çalışarak yapicak ama ben şunu merak ediyorum senin düşüncen ne bu çocuk hakinda yani şöyle ciden sana vurulmuş diyelim sen istiyomusun onu yani kem kum yok net cvb istiyorum
Aynen 😄 sevgilin neden yok demişti olmak zorunda mı demiştim sonra o kişiyi niye kabul etmediğimi sordu istemiyorum dedim ısrarla sebep sordu bende hazır değilim dedim
Karşı tarafın nekadar cidi olduğunu anlamak zor yanila da bilirsin dogurda olabilir senin onun hakkındaki düşünce önemli yani ona karşı bişi var mı peki sende kaçamak cvb yok evet ya da hayır
Tamam açıkça diyorum sana
Bunu neden soruyorum seninde ona karşı içinde bişi varsa biz boşa konusyoruz yoksa karşı tarafı üzmeden kırmadan nasıl caydira biliriz bunla ilgili plan proje ne varsa top yekün calismalara basliya biliriz o yüzden soruyorum sana sabah dese senden hoşlanıyorum ikimize bı şans verimisin dese ne cvb verisin muhtemelen hayır dersin ama bunu cidi olarakmi yoksa öyle olması gerektiği icinmi dersin
Bi gelecek göremedim ama bilemem ya normal olsun ya da hiç yaklaşmasın böyle kafam rahat olsun benim amacım ona bunu açıklatmak varsa yoksa oyunu bıraksın sonsuza kadar sussun
Yani bende tam bilmiyorum bir yandan konuşsun dökülsün istiyon binyandan da hiç konuşmasın istiyom bu konuda
Sorumun cvb bu deyil * bunada kabul şimdi bahsetigin kadarıyla söylüyorum egolu biri sana göre diyil bu bı gerçek adam zaten normal yapısı bu senin etkilene bilecegin şeyleri yapmaya calisyor ben kendi adıma soyliyeyim bukadar yakın olsam sana şunu derdim o adamjn yerinde olsam yanlış anlma ama ben senden hoşlandım yani eyer bana karşı seninde bisiler varsa içinde ikimiz bı deniyelim derdim bunu demiyosa bı erkek kaçamak birliktelik arıyor demktir ya da utangaç biri dir ya da korkatir senden korkar red edeceğinden ve aranızdaki arkdasligin biteceginden ben gördüğümü soyluyorum sende ona karşı azda olsa bisiler var ama anlam veremiyorum
İşte bende bu yüzden öğrenmeye çalışıyorum ciddiyse ona göre davranicam değilse de ona göre resti cekicem olumlu veya olumsuz
Ama o bi iki normal davranırsa başka gün olay yaratıyor ya tüm gün uğraşıyor falan bende sasiriyorum
Şimdi cidi olsaydı sana çoktan teklifi başardı çünkü zaman geçtikçe seni kaybetme olasilida yukselicek telif etmese bile sürekli bunu dile getirmeye çalışırdı karşı taraf çekingen ya da utangaç olsa rujuna kadar laf etmezdi
Gene söylüyorum adam dengesiz bence sana ilgide duysa boyke biriyle sen yurutemesin
Isyerine yeni gelen erkek direkt beni sormuş ilgisi oldugunu belirtmiş onu sordu durdu sonra bana seni kaybettim mi diyor şakacı konuşur gibi bende kaçırdın dedim onda hayır dedi
Ya da bosvereyim sadece sıkıldım bu durumdan bosversem de davranışları değişmiyor
Takıntılı olmus demeki dikkat et bence
Ne yapabilir başka adımları olur mu bilmiyom hazirliklsizken
Nerden takıntılı olduğunu düşünüyorsun
Bu konu derin biraz böyle tek seferde çözüleceğini sanmıyorum plan proje yapmak lazim
Sende etkileniyorsun sanki
Ben zıt tavırlarından merak ettim hangisi gerçek
bence değil
Ama sohbet ederken gayet normal
seni beğeniyor ya da hoşlanmış olabilir
O yönde açılmadı varsa ama hep uğraşıyor istediğinde de normal olabiliyor