Arkadaşlar merhaba başta çok ilgili olup sonra konuşmayan ya da yoğunluğundan ötürü konuşamayan bir erkekle irtibattayım.
İyi biri çok da istekliyim ama soğumasını istemiyorum.
İlla soğuk mu yapmalıyım peşimden gelsin diye?
Arkadaşlar merhaba başta çok ilgili olup sonra konuşmayan ya da yoğunluğundan ötürü konuşamayan bir erkekle irtibattayım.
İyi biri çok da istekliyim ama soğumasını istemiyorum.
İlla soğuk mu yapmalıyım peşimden gelsin diye?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bana biri kendisi konuşmak isteğini iletmişti aynısını yapıyor eğer devam ederse kesecem iletişimimi
Ama şey bizim aramızda konuşma oldu
Yoksa istemeyen bir insana neden sürekli gideyim ki
farketmiyor sürekli yoğun değilya illaki zaman yartır size çok önemli değilsiniz onun için ben bunu anlıyoru üstlemeyin gelirse kendi bilir gelmez se önünüze bakın
Hoşlandım ama
Olabilir senin bir değerin yokmu peşinden mi koşmak istiyorsun su yolunu bulur
Var bir değerim tabiki ama şey bana bu davranış saçma geliyor deki ilgim yok bitti bende yoluma bakayım bir var bir yok olmasın
Niye yapay sorun yaratsın yatır suya bekler hani yapacaklarımızı erteliyoruzya aynı mesele
Zamana bırakmak bazen vazgeçmekle eşittir kader gayrete aşık olduğu gini iletişim ve bağ da emek ister. insan sadece sevmediğini zamana bırakır
Yanlış mıyım?
Doğru ama sen o durumda değilsin hoşalnıyorsun aşk başka bir şey daha derin daha komplike senin durumundali biri için vazgeçmek kolay
Anlayamıyorum bir insanla karşılaşıyorsunuz yüksek bir çekim var 4 gün çok yoğun ve güzel duygularla geçiyor karşılıklı bir şekilde sonra bir anda soğuyorsunuz.
Olay burada sadece aşk mı? İnsan sevdiklerine tutunamaz mı? Ya da en azından vazgeçmek yerine tanışmaya çalışmaz mı anlayamıyorum.
Çok düz davranış erkeklerin ki.
Çok sıcak bitti.
Saçma
4 gün birine bağlanman için çok kısa bir süre anlıyorum farklı duygular yaşamssın iyi hissetirmiş daha önce olmadığı gibi ama geçici şeyler
Tamamen ergence olur aq
Tamam da ne ergence olur? Ne güzel konuşuyorduk kendi soğuk yapmaya başladı
E abi hiç uğraşmayacaksın sektir edip yol vereceksin
Anladım
Aferin