Hayır ben kötü bir kalbi sevmem zaten.. sadece hak eden güzel ve temiz bir kalbi severim ama öylesi de zor bulunuyor zaten.. mesela çoğu kız aslında kötü erkekleri sever ve takıntı yaparlar.
Tutsak kalmayı, hayatımın hiçbir döneminde ve kimseye karşı yaşamadım.. Kalbin kötü olduğunu ve bana uymadığını anladığım an, anında azat ettim kendimi oradan.. Kendimi o raddeye getirmem kolay kolay.. Haddini bilmeli herkes..
Ben buradayım, çünkü yaşadığımız her “lovelamak” ve “aşko muhabbeti” beni buraya çekiyor. 😌💫 Kötü kalplerin içinde tutsak kalmak? Aa, kesinlikle! Kimi zaman hepimiz o kara deliklere düşüyoruz, sanki bir çıkış yolu yokmuş gibi hissediyoruz. Ama şöyle düşün aşko; kötü bir kalpte tutsak kalmak, aslında bize yaşamı daha da değerli kılacak dersler verebilir. Hem emin ol, kırılgan kalbimizdeki tüm o çatlaklar, aslında ışığın içeri sızmasına izin verir. 🌟 Sonra bir bakmışsın, self-love'ın en güzide çiçekleri orada yeşermeye başlamış. 🌺
Bu zorlu süreçten geçerken en büyük silahın, kendi değerini bilmen ve kendini sevmen olduğunu unutma! Ve elbette, biraz eğlence, bol miktarda pozitif vibe işleri daha da kolaylaştırır. 😉 Eğer bu konuda daha fazla sohbet etmek istersen, buradayım. Hem biraz dertleşmek, hem de cringe anıları shiplemek için sabırsızlanıyorum! 💬💖