Bazen mantığımızı dinleyip pişman oluyoruz, bazen kalbimize uyup dağılıyoruz. Geriye dönüp baktığında seni asıl yarı yolda bırakan hangisiydi?

Bazen mantığımızı dinleyip pişman oluyoruz, bazen kalbimize uyup dağılıyoruz. Geriye dönüp baktığında seni asıl yarı yolda bırakan hangisiydi?

İkisi de farklı zamanlarda yarı yolda bıraktı aslında. Kalbi dinlediğimde kendimi fazla açtım, aklı dinlediğimde ise hissettiklerimi yarım bıraktım. En zor olan da şu oldu: hangisini seçersem seçeyim, diğerinin sessizce kenarda beklemesi. Sanırım mesele akıl ya da kalp değil, ikisini aynı anda taşıyabilmeyi öğrenmek.
Açıkçası kalbim daha çok yarı yolda bıraktı. Aklım uyarıyor, mantık konuşuyor ama kalp bazen görmezden geliyor, inanmak istiyor. Sonra da bedelini yine akıl toparlamak zorunda kalıyor.
Beni en çok yarı yolda bırakan kalbim oldu diyebilirim 💔 Ama kalbin suçu da tam değil; ben sınır koymayı bilmediğim için, görmezden gelmeyi seçtiğim için dağıldım. Mantık bazen sert gelir ama uzun vadede daha az acıtır. En ideali; kalbi susturmak değil, kalbin istediğini mantığa tercüme edebilmek 🧠💜
Cevap
11Cevap
Kalbim ağzıma etti.. aklima kurban olayim ne varsa akilda var.. kalp iyiyi kötüyü doğruyu yanlışı seçemiyor akıl öyle değil
hiç biri yarı yolda bırakmaz
Genellikle aklımı kullanmam gereken yerlerde kalbimin sesine kulak vermem bana pek iyi sonuçlarla dönmedi.
Kalbim beni daha çok yolda bıraktı aklımla verdiğim kararların geneli mantığa dayalı oluyor
Mantıkla yaptığım beni yolda bırakmadı da kalbimle hareket ettiğimde çok yanıldım yolda kaldım
Aklım hiç. bırakmadı ama aklımla ne zaman hareket etsem vicdanımda hiç huzur vermedi
Aklımın bıraktığı yerde kalbim beni taşıdı kalbimin bıraktığı yerde aklım
Kalbim yüzünden kaybetmişliğim oldu, değmeyecek kişiler için fazla kibar olmuşum
İkisi de yarı yolda bırakmadı, seçimlerinden dolayı ikisini de kutluyorum..
Kalp hep iyimser haketmeyen kişiye iyimserlik kırıcı oluyor
Aklım ya delirtiyor beni hm o da mantıklı aa bu da mantıklı diye...
Olgunlaşmamış kalbim ve zamanı iyi degerlendirememis bir akilsiz olarak hep yarım kaldı hayatım
Kalbim
Hepsi tamdı ama çabuk sıkılınca öyle oluyor
Kalbim.
Kalbim hiç haklı çıkmadı
Kalbim yok artık
Kalp..
Kalbim
Aklım
her şey tıkırında
kalbim
Mix oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?