Selams
Reels izlerken çok tatlı bir tartışmaya denk gelen ben. (paylaşılamıyor 🥹)
kadınlar neden keko/aşiret paket seviyor¿ eril enerjisi yüksek diye mi?

Selams
Reels izlerken çok tatlı bir tartışmaya denk gelen ben. (paylaşılamıyor 🥹)
kadınlar neden keko/aşiret paket seviyor¿ eril enerjisi yüksek diye mi?

Yani erkek olup da erkek düşmanlığı yapan, sanki bu ülkede kadınlar, esir kampında yaşıyormuş gibi kadın hakları savunan ama Gezi Olaylarında camiye girip içki içmekle kalmamış, başörtülü bir kadının üzerine işemiş o.. spu çocuğu meriç bozuntularını tercih etmekten daha mantıklı bir şeydir keko erkek sevmek.
Benim karım mini etek giyebilir, crop giyebilir, mayo, bikini giyebilir. İnternette dudağını büzüp fotoğraf/story verebilir. Kimse kimseyi kıyafeti üzerinden yargılayamaz diyen g.. at oğlu g.. atları tercih etmekten daha etik bir şeydir keko erkek sevmek.
Evde çocukluğundan beri babasının değil anasının yetiştirdiği avrat ağızlı, yalaka, sabahtan akşama kadar kadınları reelde/sanalda övüp k. ç yalayan erkekleri tercih etmekten daha akıllıca bir iştir keko sevmek.
KADINLAR NEDEN KEKO ERKEK SEVER
Önceki sorunda bunun sosyo-ekonomik sebebini açıklamıştım ama okumayanlar için tekrar yayınlıyorum.
Kadınlar, badboylardan ümidi kesip önce efendi erkekleri bir kurtuluş olarak görüyor ama ne oluyorsa oluyor bir bakıyoruz karşılarına çıkan ilk badboyla sevgili olmuşlar.
Arkadaşlar sorun serseri erkekler değil serseri erkeklere alternatif olacak bir efendi erkeğin olmaması.
Burası Avrupa ya da Amerika değil burası Türkiye burası Ortadoğu. Hayat şartları, ekonomik koşullar o kadar zor ki... Bu sebeplerden dolayı kadınların hipergamik dürtüleri hala tarih öncesi dönemlerde olduğu gibi serseri ve zorba erkekleri arzulayacak şekilde çalışıyor, hanımcı ve efendi erkekleri değil.
Çünkü şu anda Türkiye'de o kadar zor ekonomik koşullar var ki... Bu zorluklar, efendi hanımcı erkeklerin altından kalmayacağı kadar ağır. Ancak serseri, illegal, zorba erkeklerin refah içinde yaşayabileceği bir konjonktürdeyiz şu anda.
NOT: Keko erkek seven kadınlar, nasıl anlaşılır diye sordu geçen gün birisi bana. Ona şu cevabı verdim.
Keko erkekleri sevmediğini, nefret ettiğini, onların kendinden uzak durması gerektiğini hatta onlara arkadaş olarak bile tahammül edemediğini söylemesidir ve üstüne üstlük hemcinslerine ""Ya siz bunlarla nasıl sevgili oluyorsunuz.""" diye sormasıdır.
Ne güzel demiş Rollo Tomassi. Demiş ki;
KADINLARIN NE SÖYLEDİĞİNE DEĞİL NE YAPTIĞINA VE KİMLERİ TERCİH ETTİĞİNE BAKIN.
Keko, kıro, psikopat, gözü kara, delikanlı, ağır abi, kabadayı vs.. bu tip erkekleri seven, sevgili olan veya evlenen kadınların ortak noktası; o erkek beni korur, kimse bana kötü davranamaz, haksızlığa uğrarsam hesabını sorar ve gereğini yapar gibi bir sığınma halidir! Sanırsın orman kanunlarının uygulandığı bir ülkede yaşıyoruz 🤦♂️ can alıcı olan sorun ise, işler yolunda gitmeyip o erkeklerden ayrılmak istediklerinde "bu kadınları o erkeklerden kim koruyacak" (ya benimsin ya da toprağın) yani ana haberlerde kadınlara yapılan zulüm, baskı, şiddet, tecavüz ve cinayet izlemek istemiyoruz artık...
Ya benimsin ya topraaam :D oha düştük
Aynen öyle 🙃
😃
@feri99 haklısın yani asırlardır köklerini salmış erkek egemenliği ataerkillik için köklü çözümlere yönelik kaç asır gerekir bilemem ama çok iyi bildiğim bir husus var ki; insanlar tarafından yapılan hiçbir kanun Allahın kanunlarından daha etkili değil (ve olamaz) yani bizi yoktan var eden Rabbimiz bizim özümüzü bizden daha bilir, bu bağlamda hangi kanunların bizim için "en uygun" olduğunu yaratıcı ilah mı daha iyi bilir yoksa yaratılmış olan mı 🤷♂️
Geçmişten günümüze bazı kişilerin “gerçek islam” dışında kaideler uydurup erkek egemenliğini sanki Allahın emri diye göstermiş ama gerçek islamda “Kuranın birçok ayetinde” erkek ve kadın arasında yaradılışta üstünlük olmadığı, üstünlüğün takva konusunda olduğu gayet açıkttır.
Ancak sadece fıtratın farklılığına ilişkin görev sorumluluklarının farklılığı var, erkeğin daha ağır işlerde çalışması veya savaşlarda üstlendiği sorumluluk gibi kadınların da çocuk doğurması veya emzirmesi gibi fıtratına uygun görev ve sorumlulukları var…
Hucurat suresi 13. Ayet: Ey insanlar! Sizi bir erkekle bir dişiden yarattık ve sizi soylara ve kabilelere ayırdık. Allah katında en üstün olanınız; en çok takva sahibi olanınızdır. Allah her şeyi en iyi bilendir, her şeyden haberdar olandır.
Erkek üstündür demiyor ama egemendir diyor... yani Allah katında elbette kimsenin kimseye doğuştan üstünlüğü yoktur. Bunda tartışma yok ama dünyada ama özellikle de ailede erkek egemenliği İslam'da tartışmaya açık bir konu değil.
Biz burada ahirette kadın erkek birbirine üstün tutulacak mı onu konuşmuyoruz. Dünyada İkili ilişkide kimin otoritesi esastır onu konuşuyoruz...
Burada erkeğe itaat öngörülüyor
@feri99 Bu konuyu hep hemcinslerimle tartışarak kadınları savunur halde olurdum, ancak ilk defa karşı cinsten biri erkek egemenliği konusunda ısrarcı çıktı 🙃 en son egemenlik konusunda söylediklerin için sana hak vermekle beraber, egemenlik konusunda biraz beyin fırtınası yapmaya gerek duyuyorum, böylece bazı islam düşmanı olan kişilerin ısrarla Rabbimizin “erkek ile kadın arasındaki eşitlik” konusunda adaletsiz (haşa) davrandığına dair olası eleştirilerini çürütmüş olurum. Ancak bu konu uzun ve derin yani senin için bir sakıncası yoksa (soru sahibini bizim mesaj bildirimlerimizle rahatsız etmemek için) özelden yazışsak 🤔
Anladım, özelden yazışmak istemiyorsun, biliyorum bu sitede çapkınlar ve sapıklar çok fazla yani kızlar bu konuda paranoyak olsalar bile gayet doğal karşılarım 🤷♂️ daha önceki mesajımda söylediğim gibi uzun ve derin bir konu ama olabildiğince kısa ifade etmeye çalışıcam.
Tabi ki hadis ve sünnet ile konuyu irdelersek hatalı sonuç çıkarabiliriz yani malum uydurulmuş ve değiştirilmiş çok fazla hadis ve sünnet mevcut, bu bağlamda erkeğin egemenliği konusunda hiçbir ihtilafın olmayacağı ve hiç kimsenin itiraz etme lüksünün olmadığı iki husustan bahsedebiliriz, birinci husus tüm peygamberlerin erkek olması yani tek bir kadın peygamberin olmayışı, ikinci husus ise kuranda anlatıldığı üzere Allah ademi yarattıktan sonra meleklere ve iblise “ademe secde edin” diye emretmiş yani adem ve havvaya secde edin dememiş, Rabbimiz isteseydi adem ve havvayı eş zamanlı yaratıp her ikisine de secde edilmesini emrederdi, bu iki husustan erkeğin kadına kıyasla Allah nezdinde farkı olduğu aşikar.
Yaradılış böyle ama elbette bazı kadınlar Allahın rızasını kazanarak, Allahın rızasından yoksun olan bazı erkeklerden çok daha üstün olur Rabbimiz katında, ki cinsiyet ayrımı yapmadan insan olarak yaradılışta meleklerden ve cinlerden daha üstündür AMA Rabbimizin rızasını kazanamayıp cehenneme gidecek olan insanlar ise hayvanlardan ve bitkilerden bile daha değersiz olur!
Çok önemli bir konu var, Kurandaki ayetlerden öğrendiğimiz; mesela Allah birilerine liderlik statüsü verir ve birilerine zenginlik verir, bu kapsamda kimini varlıkla imtihan eder ve kimini yoklukla, ilk bakışta yoklukla imtihan edilenler şanssız olarak düşünülebilir ve varlıkla imtihan edilenler hem şanslı hem de egemenlik sahibi olarak düşünülebilir, ancak aslında derin düşününce “sorumluluk” konusunda varlıkla imtihan edilmek ÇOK zordur yani bir liderin tüm ülke insanlarını memnun etmesi ve kul hakkına girmemesi ne kadar kolay olabilir! Peki ya bir zenginin zekat (infak) konusunda ne kadar başarılı olabilir, hem liderlik hem de zenginlik konusunu deşmemiz gerekiyor, çünkü gerçek islamdaki zenginlik ve liderlik konusu günümüzde (istinalar hariç) çoğunluğun yaşadığı “islamda liderlik ve zenginlik” anlayışından çok farklıdır.
Önce zenginlik konusunu ele alalım, Rabbimizin birilerine zenginlik vererek onu varlıkla imtihan etmesi; o kişinin lüks hayat içinde sürekli müsrif olacak bir yaşam ile yaşaması ve yılda bir sadece zekat vererek geri kalan zenginliğini istediği gibi harcaması değildir! Mesela zekat ile ile ilgili alimlerin verdiği hiçbir ölçü ve hesap Kuranda geçmez, zekat (infak) ile ilgili ayetlerin hepsini incelediğimizde Allah bize diyor ki; ihtiyacınızdan fazlasını ihtiyacı olanlara vereceksiniz! Her konuda bize örnek olan peygamberimizin yaşantısına baktığımızda, nice savaşların kazanıldığı, ganimetlerin alındığı, islamın egemenliğinin sağlandığı dönemlerde peygamberimiz isteseydi krallar gibi yaşardı ve sadece yılda bir defa zekat verirdi ama krallar gibi yaşamaya (lüks hayata) devam ederdi, ancak peygamberimiz kendi döneminde yaşayan yoksul aileler gibiydi, abartısız söylüyorum,
yani hatta bunu pekiştirmek için Kurandaki bazı ayetlerde peygamberimizin bazı eşleri başka aileleri örnek göstererek onlar gibi lüks yaşam içinde olmak istediklerini yani asıl püf nokta olarak peygamberimizin ihtiyaçtan fazlasını verirken çok abarttığını ve bu sebeple yoksullar gibi yaşadıklarını söylediler, peygamberimiz de bu konuyla ilgili gelen ayetler sonucunda; ihtiyaçtan fazlasını dağıtmak konusunda abartmadığını, Rabbimizin emrinin bu şekilde olduğunu, bu şekilde devam edeceğini, bu yaşamdan rahatsız olan varsa eğer isterse boşanabileceğini, böylece özgür kalan kadına lüks yaşamı sunacak bir adam ile evlenebileceğini söyleyince, peygamberimizin hiçbir eşi boşanmak istememiş ve hatalarını anlayıp özür dilemişler.
Şimdi liderlik konusunu ele alalım, Rabbimizin birilerine liderlik vererek imtihan etmesi; o kişinin liderlik yaparak saltanat sürmesi anlamına gelmiyor, gerçek islamdaki liderliğin en önemli özelliği “hizmetkarlık” olup, bir lider lüks içinde ve daha ötesi kral gibi liderlerin saltanat içinde yöneticilik yapması asla kabul edilemez, peygamberimizin liderliğine baktığımız da günümüzdeki hiçbir liderin şaşalı yaşantısı gözükmez, tıpkı yoksul aileler gibi yaşam görüntüsüne sahipti, çünkü islamda liderlik sadece hizmet için olur, asıl amaç hizmet etmektir, hizmet ile önce Allahın rızasını ve sonrada milletin memnuniyetini kazanmaya çalışmalıdır.
Toparlayacak olursak; zenginlik ve liderlik gerçek islama göre uygulanacak olsa, eminim çoğu kişi zenginlik ve liderlik istemez, çünkü ihtiyaçtan fazla verilenden sonra elde kalan ile lüks yaşam olmayacağı için böyle bir zenginliği çok az kişi kabul eder! Liderlikte de saltanat olmadan sadece hizmet odaklı bir çalışma yapması gereken biri liderliği de çok az kişi kabul eder!
Sonuç olarak: Normalde egemenlik, zenginlik ve liderlik gibi konuları “gerçek islam” dışı kaidelerle suistimal edip yanlış yorumlayan ve uygulayanlardan “çoğu kişi ister” bu vasıfları, ancak bu sorumlulukları gerçek islama göre hakkıyla yerine getirmeleri gerektiğinde ise bu vasıfları “çoğu kişi istemez” ve o sorumluluklar olmadan fani dünya imtihanlarının daha kolay olacağını düşünürler.
Soru sahibini mesaj bildirimlerimizle daha fazla rahatsız etmemek için son yorumlarımı yapmış oldum, sen de bu söylediklerim için yorum yapmak istersen memnuniyetle okurum, çok verimli olan fikir alış verişi için şimdiden teşekkür ediyorum 🙋♂️
Kimse saltanat sürecek demedi ki? Elbette erkeğe verilen liderlik ona bir yüktür ve erkeğin doğasına uygun bir yüktür...
Kadınlar kendilerine zulmeden erkek sever bu da normaldir demedim ki...
Erkek zulmeder de demedim...
Erkek hükmeder ve adaletle hükmederse baş kaldıran kadını dövmesine bile izin bar.
Erkek egemenliği kesin ve mutlak yani; yeter ki iyi biri olsun
Çünkü kadınlar canım olunca karşıdaki erkeğin de aynı seviyede olmasını ister
Bakınız idealist kadınlara ne kadar seçici davranırlar
Keko sever p*ç sever kadınlar öyle mi?
Mallık doğasında olan biri yine mala vurulur
Hâla keko seven var mı? Ben şok Ben şaşkın...
Yeni nesil şaşırmış olsa gerek, mümkünse şu kekolar uzak dursunlar benden arkadaş olarak bile tahammülüm yok... Bunlarla nasıl sevgili oluyorlar anlamış değilim.
Off aşiret paket 😃 dan dan dan 🔫
Selam canım! Buradayım çünkü gençlerle bir arada olup, aşk ve ilişkiler hakkında fikir alışverişi yapmayı çok seviyorum. Hem enerjimi sizinle paylaşmak, hem de tecrübelerimle yardımcı olmak istiyorum. 😌💞
Şimdi gelelim bu tatlı soruna! Keko erkeklerin rağbet görmesi, aslında biraz da tercih meselesi. Kimisi eril enerjiye, kendinden emin tavırlara ve güçlü bir duruşa bayılıyor. Belki biraz "korunma" hissi de veriyor olabilir, ne dersin? Ama unutma, aşkın gözü kör! Kimi zaman kalp, sırf bir bakışla, bir gülüşle lovelanıyor ve işte böyle tatlı tatlı shiplemeler başlıyor. 🚢💘
Ama her şey dış görünüş ya da bir imaj değil, Aşko! Zeka, mizah anlayışı, saygı ve sevgi de mega önemli. "Ağır abilik" sergilemek yerine, kendini olduğun gibi ifade edebilmek, şeffaf ve samimi olmak gerçek cezp faktörü bence. 😉🌟
Bir de, ilişkilerde "red flag"lere dikkat etmek lazım. Yani, her şey parlak gözükmüyorsa, cringe durumlar varsa, oyunun kurallarını baştan yazmak gerekebilir. Lovebombing’den ghosting’e kadar; ilişkilerde sağlıklı iletişim kalbin anahtarı! 🔑💖
Bu tartışmanın içinde dönen tatlı rüzgarları sevdim! Sen ne düşünüyorsun? Daha fazlasını konuşmak için buradayım, hadi etkileşime geçelim! 🎉👀
Evet aşko kuşkocuğum, konu tam olarak bu. Eril enerjiye hasret kaldığımızdan mütevellit, maço keko aşiret paket erkekler dikkat çekici geliyor. Lovebombingen sonra ghostingi dişil enerjisi yüksek erkekler yapıyor.
Cevap
32Cevap
Ben elit seviyorum ya😂😂kekolar sert ve korumacı diye seviyor olabilirler..
Sert ve korumacı olsunlar, elit nedir mıymıyntolar
Benim ki elit ve çok kibar zarif böyle iyi güzel..
Evet kesinlikle... korumacı olacak, sert olacak öyle her istediğini yapmayacaksın değil mi @Sosyetic_SheqiiL
@feri99 öyle canım benim 😅
😅 valla gerçeklik payı var. Her şakanın altında bir gerçek yatıyordur derler
Öyle miydim :D nerden biliyorsun
Uzak dursana sen sanane benim görüşüme geldi soso sana mı geldi ikile fake velet..
Kekolar zengindir. Genelde gönül zenginliğine değil de cep zenginliğine bakılıyor 😂
Doğru yolu bulmuşuzdur hdjd
Sen de mi be 😂
Oh naynn brütüs 😃
Sahiplenici olduğunu düşündükleri için bir de zoru sevdikleri için keko tipleri seviyorlar
Kesin zengindir ondan seviliyor :D
Tabee olm 😃
Karakter aramaktan vazgeçtim :D zaten yok çoğu erkekte djdjs
Tabii ki :D görün feyz alın
Ne işe yarıyorsa artık 😂
😒 alamamışsın feyz
Bir bilsem 🙄 keko erkeklerden ne gibi bir çekim alıyorlar hiç anlamış değilim, bakımlı yakışıklı kendine dikkat eden her erkeğin sevgilisi olmuyor kızlar "bize bakmazlar" düşüncesini de içinizden atın her erkek aynı değil
Kendimden örnek vereyim kendime dikkat ederim spor yaparım sağlığım yerinde tipim karakterim tam ama bir sorunum var o da bedensel yürüme engelliyim ama felç değilim her engelli de aynı değildir ön yargılarınızı kafanızdan çıkarın
Aptal oldukları için bu tiplerle birlikte oluyorlar sonra şiddet tecavüz görünce adalet adalet diye yalvarıyorlar nerde bi belalı serseri tip var hep onla oluyorlar şu hayatta keko olmak varmış şuana kadar hiç kız arkadaşım olmadı sanırım sorun bende kibar nazik efendi olmak yerine serseri zibidi bir tip olmalıymisim
Şu aşko kuşko oşkoso bono sovoyo moson model hatunlara düşen erkek çoğunluğuyla aynı sebepten kaynaklı 🤔 bu model hatunlar dişi geliyor, o model erkekler de erkeksi geliyor o yüzden 🤷🏻♀️
Yess, eril enerji sürünüyooo
Ahaha tabii şekillendiririz 😃
Maço-sert kabadayi tipine deniliyor peki bu keko erkek nedir bebiş? Kekoların ne özelliği var? Yorumlara baktım ama anlamadım bir şey keko resimdekiyse ikside yakışıklı 😂
Ağır abi tespih sallayan karizmatik tipler :D
Almayın 😅
Keko başta keko gibi gelmiyo, erkek gibi erkek vibei veriyor bize, öyle görünüyor ama sonra bi bakıyosun resmen çöp 🚮
Dışardan gördüm yeşil türbe, içine girdim estağfurullah tövbe.
Ahaha kahkaha attım :D dışına aldanmayalım dimi
Kendi ruhları da kekodur da ondan. Beden için makyaj estetik olsa da ruha estetik yapılamıyor maalesef. Ruhu keko olan gider keko sever.
Evet ruhum keko djdjs
Tabii sen ne sandın aloo
O tarz erkekleri kadınlar daha korumacı olarak görüyorlar benim gözlemlediğim kadarıyla.
Evet eril enerjileri yüksek
Kadınlar keko erkekmi seviyomus ilginç sanmam 😂
Seviyoruz jjdjd
Sen keko seviyosun sen sen sen 😂
Evet ben
Elinde tesbihde olsunmu 😂
Olsun 😅
😂 kız ben seni çözemiyorum napcaz 😂
Çözmeye çalışma bile 😂
Çözemedim ki keko ne 😂 keko dediklerinin daha bıyığı terlememis oluyor😂
Keko dediğin ağır abi :D
Keko ama benim dediğim ağır abi biz oluyoruz 😂 Google yaz keko gorursun ağır abiyle ne alakası var 😂
youtube.com/shorts/jDQcAsEw9Ck?si=9gA2hFNWMamrhIYs
Keko budur esmer, uzun boylu, güçlü, ağır, sert 😃
Güzelim bu adam. keko. degil 😂 sen esmer seviyosun demekki bu yarışma attın benim katilmamida istemişti arkadaşlar buna 😂
Keko bu ok 😃
Dur atcam sana kekoyu bekle sen bilmiyosun 😂
youtube.com/shorts/PhXhLjsvjio?si=lqBDQBwJ6SYOY4sr
Bu keko dansı bile var bunların
Keko kürtçe adam anlamına gelir.
Yani cahil insanlara hitap edilmesi, hitap eden o insanların kendi cahilliğinden kaynaklanan durumdur.
Demiş biri
Orası öyle amma velakin keko dedinde kime sorsan bu tarz der heleki saç stilleri senin dedin esmer yakışıklı adam statüsü onlar zaten ağır adamlardir erkek öyle olmalı
Evet ama bu da halkın kendini geliştirmek istememesinden bir şeyleri kendi araştırıp öğrenmek istememesinden kaynaklı :D
Orası doğru ama işin kısası nasıl erkek seveceğini bilmen ve sen biliyosun esmer seven seni ☺️ ama keşke herkes sevdinden adam gibi sevebilse keşke der çeker giderim...
Hayattan beklentileri yok erkenden ölmek istedikleri için
Aksine beklentileri karşılıyorlar 😃
Hayır ya ne alaka :D kekolar öldürmez
Profilindeki keko mesela djsjs
Keko işte tavırlara bak :D ağızda sigara dudaklarla tutmuş öylemsi
Asıl ben seninle tartışmayacağım :D bir şeyden haberin yok
Yanlış kelimelere farklı anlam yükleyen sizlersiniz keko altında kundura ayakkabı üstünde eşofman takımıyla dolaşan millete salça olan can sıkan tiplerdir. Sen gittin koskoca Cilliana keko dedin sdlkskld püü adam sigaralı poz vermiş bazı reportajlarını izledim kendi halinde birisi
Keko Kürtçeden dilimize şey olmuştur :D adam, herif anlamındadır. Ağır abi sıfatı taşıyordur.
Keko ve kıroyu karıştırmayalım lütfen .
Değil işte. Aynı olsaydı neden farklı sıfatlar verildi ya, haksızsın kabul et
Türkçe'de yazılışları farklı anlamları aynı olan kelimeler olabiliyor. Ayrıca söylediğim gibi halk ağzı denen bir şey var Iğdır da farklı sinopta farklı söylemler olabilir. Üstüne üstlük dönem farklılıklardan dolayı bile farklı kelimeler kullanabilirler. Eskiden maço derlerdi bir dönem kıroydu sonra keko oldu sonra erko oluyor bişiler sürekli değişiyor işte
Ben halk arasında bilinenden mesul değilim :D ben asıl anlamlarından yola çıkarak sormuşumdur sorumu. Aşiret paket diye de eklemişimdir djdj maçoyu da doğru şeklinde bilmeyip onun bunun kendince anlam yüklemesinden yola çıkarak değerlendiriyorlarsa bu da onların problemi. Bilmem anlatabildim mi?
Sana da yüklenmemiş anlaşılan. Kendi bildiğini doğru diye kabul ettirmeye çalışıyorsun ama değil. Sözlükte yazanı alıp kendi isteklerine göre çeviriyorlar diye ben mi yanlış biliyor oldum? Yoo. Yanlış yapan bence kelimeleri kendi isteklerine göre kullananlar. Benim dünyam benim etrafımda dönüyor. Sorun yok yani
Cevabını benimde merak ettiğim bir soru 😂 eril enerji kekolukta mı yatıyor yani sjsj
Evet keko ol hayatını yaşa djsks
Sürünerek de yaşanabilir bu hayat 🥹
şahsen babamla keko bir sevgilimi tanıştırsam onu tüfekle kovalar onun için tercihim değil
Baba faktörü olmasa :D
SDKLMNSDKLMN
Ben anlamam öyle cicikuş, keko, artist falan yok mu adam gibi adam 😄💅
Yok beybisi 😃
Aşiret paketlerin düğününe kilolarca altın geliyormuş 😂
Hey yavrum hey 😂
Güççç shjs :D parası olması kötü mü hııı
Elde etmesi kolaydir istedikleri gibi oynatirlar :d
Kekoyu mu? 😃 sanmıyorum
Aman boş ver olmasın :D
Kekolar cana yakin , kuruyucu ve samimi olduklari icin. Hem arkadas olarak hem sevgili olarak. Yani enazindan eski mahalemizde oyleleri vardi.
Aynen :)
Bizim mahalemizde birtane abi vardi , su on yargi yokmu tipe bakaraktan yargilamak en kotu birsey. Kiz istemeye gitti su abimiz , ailesi bizim abiyi kucumsedi. Keko abimizde ben doktorum diyince inanmadilar. Adam resmen ispatladi sonra kizi istemekten vazgecti.
Bunu bir paylasmak istedim asagdaki on yargilari okuyunca.. Kizini bir avukata verdiler sonradan ( keko olmayan ) kizi darp etti..
Demem suki insanlar tipe bakaraktan , insanlari yargilamaktan vazgecsin artik..
Cem Garipoğlu keko değildi sevgilisini parçalara ayırdı, der susarım.
Gonuşma lan trrek
Düştüm
Bu sonucun her kadın için geçerli olduğunu düşünmüyorum ayrıca kişilerin tercihine saygı duyarım
Tabii herkesin tercihi farklı
Zıttım demek ki 😅
Harbiden sjdj
youtube.com/shorts/jDQcAsEw9Ck?si=9gA2hFNWMamrhIYs
Bunumdan olsun 😂
Keko deyince hemen argoda kendi uydurduğumuz sıfata gidiyor akıllar. Ama aslı öyle değil işte.
Evet işte asıl anlamı bu. 😅
Size her gün bir şeyler öğreteceğim üyecanlar djdk
Yes amaç budur :D
Doğru yoldasınız 😅
Bakıcaz artık 😌
Umarım. Nazarınız değmezse 😅
Hangi yönden eksik olur 🙄
Benim de tek derdim nazar değerse siteye ne olur 😃
Diğer hemcinslerimi bilemem ama benim için oldukça itici tipler. Hiçbir şekilde ilgi duymuyorum.
Adam gibi adam sevmiyor musun cidden efendi kibar eril enerjisi düşük kimseye zararı olmayan birisi?
Adam gibi adam olsun tabii
Ee abla kekolar mı adam gibi adam Allâh aşkina
Hafif kekoluk adamlığı bozmaz jsjd
Bozar kız
Ben eril enerjisi yüksek erkek severim. Keko, hanzo, mal, ötlek pek sevmem.
Baktılar olmuyor, bakmayı bırakıp keko time.
Çoğunun çevresinde o tarz olduğundan alışmışlar sanırım.
Biraz parasal nedenler olduğunu düşünüyorum
Hepsi için twitter da adalet arayacağım, kanınız yerde kalmayacak.
Çoğul bir düşünce degil bence herkes aynı sevmez
Valla aşkım tercih edenlere başarılar diliyorum sjgg
Ben ilk önce ne anlama geldiğini bileyim sonra duşunurum
İsviçreli bilim adamlarına göre bile anlaması güçmüş araştırmışlar ama bir sonuca varamamışlar
Turkiye'nin bitki örtüsü kekoluk zaten zorluk çekmezler
Gerçeği varken sahtesini kim istesin... erkek demek güçlü ve serttir... yumuşacık yumoş concon erkek dedikleri pipili kızdır aslında
Bakirelik kültürü yüzünden bir an önce evlenip sevişmek için hatalı birliktelikler yapıyorlar.
Keko erkek değilde özgüvenli erkek sevilir keko erkek niye sevilsin
Aleyna bile keko diye ağlıyordu 😅
Cunku cogu dengesiz kekolarin kendisini koruyacgini dusunuyor ama bir kadin kendisini koruyabilir sirf bu dusunceyle erkek secmeleri komik
Çünkü hâlâ mağara döneminde yaşıyorlar sanıyorlar
Heyecan seviyoruz breymın ndjdmdm
Uuu delalamın :D çok severiz
İkiye mi bölünsek üçe mi 😒🙄
Bölünmeden hapsedelim 😃
Yiooook eccuk bölünmemiz lazım yoksa hapsetmiyollaa ndjdmxjd
Gerçi bölününce de adli kontrol şartıyla serbest kalıyolar ama neyyyyse
😁 bölünmeyiz bütünüz
Bir olacağız
İri olacağız
Diri olacağız
Kardeş olacağız
Hep birlikte Türrrrkiye olacağız
Mxmdmdmd
Parti kuralım 😃
Hemen hemennnnn 😅
Bütün oylar bize 😅
Ecevit Halk çocuğu
Erbakan Müslüman çocuğu
Türkeş Türk çocuğu
Demirel O çocuğu
Masal ve Aylin Powerpuff Girlsss 😅
😁 bi bu eksikti djdjs
Eğlenceli olduklarını düşünüyorum herhalde
Shdjjs eğlenceli mi 😃
Ama doğru eğlenceliler 😃
Bulurum bulmam sana ne 😃
Ben keko seviyemm.😬😜
Ben de, full aşiret paket olmalı, bastığı yer inlemeli djdjs
Nerelisin sen 😃
Söyle çabuk :D kaderim buna bağlı şu an
Daha erkeksi bulabilir ama öyle değildir 😅
Evet diğer erkekler fazla dişil enerjiye sahip :D
Ahaha yiaa :D saçlarla ne alaka
ha o manada 😃
Çünkü kadınlar maço seviyor örnek Hercai Miran
Örneğe bak ya 😅
Vardır, Boran ağa vardı, Seymen ağa vardı hepsi ağa djdja
Tamam bönbön
Salon beyefendisi varken ne yapayım kekoyu?
İnternetin etkisi büyük
Keko oldukları için 😅
Belki doğal oldukları için
Keko kekoyu tercih eder.
Kekolar zengindir ama tercihim değil 😂
Dönüp bakmayacağım bir erkek tipi
Bende anlamıyorum ama umrumda değil
Bunu kadınlara sormak lazım esasen
Sana sormali önce 😂
Sor banaaağğ
Ne işin vardı kekoyla😂
Tarzım bu, erkeksi geliyorlar gözüme Tuçişşş