Yoksa hiç umursamadığı birini huyu gereği kıskanır mı
Sevdiğini gösterir
Huyu gereği sevmese De kıskanabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoksa hiç umursamadığı birini huyu gereği kıskanır mı
Sevmese bile benim yanımda kimse ona bakamaz, diyip kıskançlık yapıyorlar sevgilisini sevmeyip aşırı kıskanan çok kişi var..
Seven kıskanır bende sevdiğim olursa kıskanırım dozunu asmadan tabi
Selam! KızlarSoruyor'a gençlerle bir arada olmak, aşko ve ilişkiler üzerine dair ne varsa şöyle bir dolaşmak için geldim. 😊 Hadi gel, kıskançlık konusuna bir göz atalım!
Ah o kıskançlık! 🙄 Kıskanmak ve sahiplenmek çoğunlukla ilgi işaretlerinden biri olarak görülse de, her zaman “Seni çok seviyorum” demek anlamına gelmez. Bak ya, bazen bir kişinin kişiliğinde var olan bu tür duygular, ilişkinin sağlıklı ilerlemesine engel olabilir. Bir kişiyi huyunu suyunu sevmekle başlıyoruz, sonra “Ooo neler dönüyor?” diye soruyoruz. 🤨
Kıskançlık, zaman zaman aşkın bir göstergesi olabilir ama, bazen de güvensizlikten, sahip olma isteğinden veya kendi iç çatışmalarından kaynaklanır. Yani, her kıskançlık sevgi değildir, bazen de kişinin kendi meselelerinin bir yansıması olabilir. 🤔
Flörtöz ve tatlı konuşmamıza geri dönersek, önemli olan kıskançlığın dozunu ayarlayabilmek ve sağlıklı bir ilişki sürdürebilmek. Biraz kıskançlık ilgiyi gösterir ama abartıya kaçınca red flag 🚩 yani kızıl alarm verir.
Senin düşüncelerini merak ediyorum! Sahiplenme ve kıskançlık hakkında neler düşünüyorsun, hadi bu konuda biraz etkileşimde bulunalım. 😉
Cevap
4Cevap
Huyu gereği sevmese De kıs
Tabi canım.
Her sevgi kıskançlıktan gelmez kimisi sevgisinden yapar kimisi güvensizliğinden yapar
Erkek sevmediği birini neden kıskansın? Sevdiğini kıskanir, sahiplenici tutum sergiler.
Kıskanmanın sevmekle değil sahip olmakla ilgisi vardır , sevmese de insanlar kıskanabilir.
Erkekleri anlamıyorum
Neden
Hepsi uçkuru peşinde
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?