Şimdi biri bana sevgilim var dedi daha sonra kız kankasiyla kiskandirma oyunu kurdular sonra ben uzak durdum şimdide bin pişman peşimde dolanıp hasta numarası yapıp ajitasyonlar yapıyor falan çok acizce değil mi
Ben insanca sordum merak ettiğimden dolayı o havalara girdi falan sonra ben uzak durdum. Daha sonra o bana kiskandirma oyunu falan kurdu daha sonra peşimde koşup dolanıyor utançtan yüzüme bakamıyor şimdi bin pişman şekilde peşimde dolanıp duruyor kim pasif oldu sence?
Takip etmek değil çocuktan sorduktan sonra tamamen uzaklaştım ve çocuk gelip bana kiskandirma oyunları kurdu falan gitmiş kız bulmuş falan şimdide peşimde koşup duruyor bana istediğim şeyleri bile getiriyor ve baya kötü hale girmisti instayi bile dondurmustu.
Abi etmiyorum beni bir dinler misin yadirgamadan önce diyorum ki aramızda sürekli bakismalar vardı kendisi başlattı ben de gidip. sordum o da havalandı falan neyse sonra konu kapandı bitti gitti kendisi bir kız tutup kiskandirma oyunu kurdu bana ben yine uzak durdum şimdide bin pişman şekilde peşimde dolanıp duruyor? Kim ezik belli bence ben tabi takip edecem gardimi belirliyorum.
Şimdi biri bana sevgilim var dedi daha sonra kız kankasiyla kiskandirma oyunu kurdular sonra ben uzak durdum şimdide bin pişman peşimde dolanıp hasta numarası yapıp ajitasyonlar yapıyor falan çok acizce değil mi
Bir de ağır başlı efendi falan duruyordu sözde ve sadece bana karşı bir hissin var mı diye sordum böyle kıskandırma oyunu bile. kurdu acayip saçma değil mi yani bu sözden bu kadar kendini yiyip bitirmesi kiskandirma oyunu kurması falan
Erkekler Ne Diyor
Sor bakalim
Oyun yaşımı geçtim evcilikten cocukkende nefret ederdim kusra bakma
Ahahahahha karşımdaki suçlu dimi
burada suçlu kim bilmiorum ama ceza bana kesiliyor
Haahhahajajaha
Sor bakalım
Yaz bekliyorum
Sence bir erkeğe gidip bana karşı hissin var mı diye sorma basit bir hareket mi? Bu arada sürekli bakistiklari için soruyor kız
Böyle bı soru kadını pasif yapar hiç sorma
Ben insanca sordum merak ettiğimden dolayı o havalara girdi falan sonra ben uzak durdum. Daha sonra o bana kiskandirma oyunu falan kurdu daha sonra peşimde koşup dolanıyor utançtan yüzüme bakamıyor şimdi bin pişman şekilde peşimde dolanıp duruyor kim pasif oldu sence?
Bence olayı takip ediyor olman bile şu an pasifligin boş ver
Bu gün bu şekilde biyerleri kalkan yarın neler yapar sal
Takip etmek değil çocuktan sorduktan sonra tamamen uzaklaştım ve çocuk gelip bana kiskandirma oyunları kurdu falan gitmiş kız bulmuş falan şimdide peşimde koşup duruyor bana istediğim şeyleri bile getiriyor ve baya kötü hale girmisti instayi bile dondurmustu.
Konuyu baya detaylı takip ediyorsun iste
Abi etmiyorum beni bir dinler misin yadirgamadan önce diyorum ki aramızda sürekli bakismalar vardı kendisi başlattı ben de gidip. sordum o da havalandı falan neyse sonra konu kapandı bitti gitti kendisi bir kız tutup kiskandirma oyunu kurdu bana ben yine uzak durdum şimdide bin pişman şekilde peşimde dolanıp duruyor? Kim ezik belli bence ben tabi takip edecem gardimi belirliyorum.
ne hareketi
çocukça hareketler bunlar ergen galiba
Yaşı 29
akıl yaşta değil baştadır canım
Peki karşılıklı bakistigim birine gidip bana karsi bir hissin var mı diye sormak açılmak mıdır sizce
evet
Yazabilirsin sorunu
Aşırı aciz insanlık ya
Yaşlar kaç bunu yapan insanın
29 yaşında bir de
Direkt uzaklaş oradan. Bu yaşa gelmiş bi insan lise düzeyinde hareket yapıyorsa olgunlaşmamış dememktir
Bir de ağır başlı efendi falan duruyordu sözde ve sadece bana karşı bir hissin var mı diye sordum böyle kıskandırma oyunu bile. kurdu acayip saçma değil mi yani bu sözden bu kadar kendini yiyip bitirmesi kiskandirma oyunu kurması falan
Uuuuu ağır vaka bunlar çekilmez. Kıskandırma oyunu özgüven eksikliğidir özgüvensiz insan sevmem ben. Ne istediğini bilmek güzeldir
Kesinlikle. Ayrıca bir şey sorucam kendisiyle karşılıklı bakışıyorduk gidip ona bana karşı bir hissin var mı diye sormak açılmak mıdır sizce?
Açılmak değil cesarettir bence merak etmişsin gidip var mı diye sormuşsun açılmak dediğinde kendi duygularını ifade etmen gerekir
Kesinlikle katılıyorum biri de demiş bence kadının ağırlığı olmalı falan şık bir hareket değil ne alaka ki olayı sana tam yazayım
Saçmalamışlar bence. Dm den yazabilirsin tam şekilde nası istersen
neymiş bilemediğin hareket
Hangi hareket?
Sor aşko
Acizce. Benle ol kudursub
Amaç sizce ne yani sevgilim var yok kıskandırma falan
Buyur tabi
Sor bakalım
Evet ve çocukça salağım teki bence
canım neden dediniz?
Öyle çünkü keşke gizli olmasam
S. alak ne demektir sizce. Beyinsel bir sorun mu?
Hayır tercihsel bir sorun
Anladım sagolun. peki bir kız bakistigi insana bana karşı bir hissin var mı diye soruyorsa açılma cumlesimidir
Olabilir bence
Peki bakistigimiz için sonuçta o başlattığı için bunu sormam normal değil mi?
Git ne hissediyosan onu söyle madem :)
Bir kız gelip sana
1-) Bana karşı bir hissin var mı diye sorsa mi daha çok açılma cümlesi olur
2-) senden hoşlanıyorum dese mi
2 daha çok
1 i sorarsa daha çol sorguya çekme gibi olur
İyi o zaman çok açılma cümlesi gibi değil
Evet ama bence ilgisi varsa da yok der böyle sorunca
Niye peki yok der.
Ben varım