Bir erkeğin hata yaptıktan sonra hasta numarası yapıp kendini acindirmasi acizlik mi yoksa kızı çok istediği için mi bu hâle girdi? Kolay kolay bir erkek bu hâle girer mi
Bir erkeğin hata yaptıktan sonra hasta numarası yapıp kendini acindirmasi acizlik mi yoksa kızı çok istediği için mi bu hâle girdi? Kolay kolay bir erkek bu hâle girer mi
Hata ne olursa olsun yok öyle hastayım yok ölüyorum yok bilmem ne... Saçma sapan ergen davranışı bunlar! İlgi çekmek için ya da birşeyleri düzeltmek için böyle asılsız davranışlara hiç gerek yok! O hale geliyorsa olmaz ondan. Bir hata varsa ortada efendi gibi özür dilenir! Gönül alınır ve dik durulur. Erkek adama yakışan bu dur!
Bana sevgilim var dedi meğer yalanmış sonra da herkesin icin de başka kız tutup içli dişli hallere girdi şimdide peşimde dolanıyor Önce konuşmaya çalıştı sonra cesaret edip beceremiyince ben konuşayım diye ajitasyon yapıyor.
Salla gitsin uğraşma hiç. Hem ilk davranışı hem şu an sergilediği davranış ilgi odağı olmak seni kendine çekmek bir şekilde iletişim kurmak Onun yerine hiç birine gerek kalmadan adam gibi gelip derdini arzusunu niyetini artık her ne ise anlatırdı
Hmm anladım peki korka korka konuşmaya çalışıp önümde garip hareketler yapıp sonra tekrar gidip tekrar gelip konusacam konusmayacam diye düşünüp durması falan neye delalet
:D skksks öyle değil şimdi bana hata yaptı ya arkamdan geldi bende izliyorum yan gözle baktım korka korka ilerliyor falan sonra önüme geldi garip şekilde döndü dolaştı aşağıya indi tekrar yukarı çıkip çıkmama arasinda kaldı
Erkekler Ne Diyor
olm bu kadar erkeği topladığına göre grup yapalımmı filan dicen heralde 😂😂
bununda sorduu yok sorcaaa yok 😂😂
Halay çekeceksek gelirim yoksa yok
Sormayacak gelmeyin😂
Sor.
Acındırma
Kendini bu rezilliğe sokması çok itici değil mi
Bide bu moda oldu😒
Hata ne olursa olsun yok öyle hastayım yok ölüyorum yok bilmem ne...
Saçma sapan ergen davranışı bunlar!
İlgi çekmek için ya da birşeyleri düzeltmek için böyle asılsız davranışlara hiç gerek yok!
O hale geliyorsa olmaz ondan. Bir hata varsa ortada efendi gibi özür dilenir! Gönül alınır ve dik durulur. Erkek adama yakışan bu dur!
Bana sevgilim var dedi meğer yalanmış sonra da herkesin icin de başka kız tutup içli dişli hallere girdi şimdide peşimde dolanıyor Önce konuşmaya çalıştı sonra cesaret edip beceremiyince ben konuşayım diye ajitasyon yapıyor.
Salla gitsin uğraşma hiç. Hem ilk davranışı hem şu an sergilediği davranış ilgi odağı olmak seni kendine çekmek bir şekilde iletişim kurmak
Onun yerine hiç birine gerek kalmadan adam gibi gelip derdini arzusunu niyetini artık her ne ise anlatırdı
Korka korka konuşmaya çalıştı beceremedi önümde garip hareketler yapıp gitti
🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Valla bak merdivende gelip gelmeme arası cesaret toplayamiyor
İşin var senin
Arkadaşım diyor çok pısırık
Belli yani
Biri hött dese
Eyvah😅
Ben dedim ki sevgilim var diyorsun bana bakıyorsun o zaman niye bakıyorsun baktım çok özür dilerim diyip pıstı hemen
Ama dikkatli ol yinede sen
Hastalık ayağına yatacak derece olanlarda takıntılı olma durumu yüksek
Onunla konuşmam için kendini acindiriyor
Sende söyle o zaman ben hiç sevmem böyle davranışları diye
Sizce neden bu kadar pısırık ozguveniz sessiz konuşuyor kısık sesle falan bana aile de gördugu şiddet gibi geldi
Şiddet kaynaklı olur, aile içi sürekli huzursuzluktan olur, geçmişe dayalı travma kaynaklı olur. Destek alması gerekir uzmandan
Utançtan yüzüme bakamiyordu yere bakıyordu sürekli çok rezillik değil mi bu ya sizce kendini koyduğu konuma bak
Anlaşılan bazı davranışları elinde değil. Rezillik boyutu bir kenara erkenden yaşlanıp dert sahibi olmak istiyorsan uğraş o kişiyle
Nasıl elinde değil sizce?
Kendine o tarz davranışlarla savunma mekanizması oluşturmuş. Öyle yaparsa karşısındakinin ona acıyıp zarar vermeyeceğini veya ilgileneceğini sanıyor
Hmm anladım peki korka korka konuşmaya çalışıp önümde garip hareketler yapıp sonra tekrar gidip tekrar gelip konusacam konusmayacam diye düşünüp durması falan neye delalet
Psikolojik sorunları olduğuna
:D skksks öyle değil şimdi bana hata yaptı ya arkamdan geldi bende izliyorum yan gözle baktım korka korka ilerliyor falan sonra önüme geldi garip şekilde döndü dolaştı aşağıya indi tekrar yukarı çıkip çıkmama arasinda kaldı
Daha nasıl açıklayım bilemiyor işte😅
Şimdi de olaayi toplamak için kara kara düşünüyor bulduğu çözümde şu benim üzülüp uzulmedigime bakıp cesaret alıp yanaşıyor saçmalık
Saçmalığın önde gideni
Sor bakalım.
Sor..
Kızı sevmese numara yapıp kendini düşürmez zaten kaybetme korkusu varmış demekki... ama nasıl hata yaptığına bağlı bu birazda..
Once sevgilim var yalani attı sonra herkesin içinde başka kızla içli dişli hale girip kiskandirma oyunu yaptı
Böyle birinden adam olmaz... ergence hareketler bunlar...
Çok ergen zaten ya 29 yaşında 10 yaşında çocuk gibi
29 yaşında böyleyse yolver gitsin bu 40 yaşındada aynı olur..
Bencede bir de ağır olgun duruyordu hep rolmüş
Bir insanın kendini kamufle etmesi zor değil..
Megerr küçük çocuk gibi omza çarpıp kacmalar
Tam bebeymiş bu
Evet ya kendi kendine telefonla konuşup gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi haller telefonda birisiyle tartışıyormuş gibi rollere giriyordu
Böylelerini bilirim herşeyleri yapmacık olur bunların..
Kalitesiz ya ben daha erkeğim ondan
Evet yaa böyleleri erkeğim diye dolaşmasın..
Sor..
Kolay kolay o hale gelmez. Kızı çok istediği için o halde
Hem de egolu biri
Yphjj
Toplandim
Ben varim
Sor bebeğim
Sor bakalım
Buyur
Cevap vericen mi
sorma