Evlerimiz uzak aynı şehirdeyiz reelde tanışıyoruz. Benden hoşlandığını söylüyor buluşucaz ama çok acele ediyor haftada 2 3 kere buluşmak istiyor çok fazla özgür. Ben çok kısıtlanmıyorum ama haftada 2 3 kez nasıl buluşucam zaten konum atıyorum bir yere giderken.
Tamam konum atar kıyafet almaya gidiyorum derim avm ye kahve vs içeriz ama çok çıkamam. Ortada buluşacağız, ama gitmediğim yerler ne bahane bulucam her seferinde ayrıca birileri görür vs diye de korkuyorum
21 yaşındayım bu yasa kadar hiç sevgilim olmadı bu sebepten şimdi durumu anlatmak istemiyorum ona utanıyorum yani ne bileyim ama ne olacak çok ısrar ediyor her seferinde ne bahanesi bulucam. Zaten acele ediyor birşeyler için ama iyi biri kaçırmak istemiyorum zaten iyi insanlarla karşılaşamıyorum.
Şimdi hersey tamam bu kaldı ne yapmalıyım yürümez mi sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Haftada 2-3 kez buluşmayı istemek çok değil ama alışkın olmadığın bir durum olduğundan zorlanıyorsun. Kendisine ailesel bazı nedenlerden dolayı haftada birkaç kez buluşmak zor olabilir diye açıklama yap. Şimdilik haftada bir buluşalım zamanla arttiralim diye konuşabilirsin
Utanıyorum ama 21 yaşındayım ne dicem ailem karşı mı dicem hayır ailesel seyler anlatmak istemiyorum
Ailem karşı demene gerek yok sadece ailenden birisinin görmesinden korktuğunu vb açıklayabilirim anlayışli birisiyse sorun olmaz
E tamam ailemden biri gorcek korkusu demek ki ailem baskıcı istemiyorum ailemden bahsetmek ya 21 yaşına geldim utanıyorum
Evet öyle söyledim zaten acele etmeyelim vs ama bu nereye kadar devam edicek
En azindan 1-2 hafta daha geçsin sen de kendini psikolojik olarak bu sevgili durumuna alıştır. Artık yavaş yavaş daha sık bulusmaniz gerekecek
Tamm da evden çıkarken ne dicem her seferinde
Haftada 1 Bile çok geliyor bana
Hayır böyle de hevesi kaçacak sıkılcak diye korkuyorum
Bazı arkadaşlarından senin için yalan söylemelerini istersin arkadaşımla buluşacağım diyip çıkarsın
Yani haftada 2 kez buluşmak bence şimdilik iyi
Haftada 2 kez nasıl bulusucam ben konum atıyorum arkadaşlarimla farklı yerlerde bulusuyodum
Bilemiyorum
Napicam
Ben de bilmiyorum fikrim tükendi 🥲
Olmaz mı sence bu iliskk
Biraz düzenleme ve ekstra çaba gerekiyor. Belki ara sıra görüntülü konusursaniz haftada 2-3 buluşmaya gerek kalmaz
Ya bilmiyorum acaba hiç konusmasamiydim ama ne biliyim öyle yazınca konuştum hersey kendiliğinden gelişti kendimi bambaşka yerde buldum
Sevgili yapmak kötü bir şey değil
Değil de çok buluşmak istiyor haftada 2 3 kere
Hemde uzun uzun
Bilemiyorum ben de çözüm kalmadı 😂
Fake Instagram versene sesli konuşalım bu konuyu
İstersen bana buradan mesaj yaz hesabi oradan soyleyeyim
Tamam
Kadının veya erkeğin rahat olamadığı ilişki yürümez tecrübeyle sabit.
Rahat olamadığı derken
Olabilir karşılıklı anlayış
Hayır onla sıkıntı yok mesele benim özgür olamamam
Demek bir şeyler eksik
Ney
Anlayış ve bunu sana hissettirmesi
Ya onla sıkıntı yok ben özgür değilim yoksa o çok iyi biri ailemi anlatmak istemiyorum utanıyorum bu yaşta bu durumdan ondan